Chokladkaka med blåbär och fikonglass


Chokladkaka - Smörj en portionsform med kokosolja och sen kokosflingor. Mixa i en mixer 0,5 dl havregryn, 1 msk mandelmjöl, 1 krm bakpulver, 1 nypa salt, 1 msk carobpulver och 1 msk kakao (alt 2 msk kakao). Rör i sen ett ägg och en mosad banan. Häll i formen och micra sen på full effekt i ca 1-1,5 min. 
Blåbär och fikonglass - Mixa 0,5 dl frysta blåbär och 2st torkade fikon. Mixa sen i lite kvarg och sen spädd med mjölk tills önskad konsistens. 

Åh bakade eller micrade ihop kakan idag till mellis och glassen till, blev supergott verkligen! Rekomenderas starkt!! Har jobbat 14-21 idag på norrbacka, va tänkt att jag skulle bara jobba från 16 men najs med lite extra pengar nu. Aja nu ser jag ph, dricker chokladte och käkar lite. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0