Utkast: Aug. 30, 2010

Får inte i tag i nån för mobilen har lagt av och det var den sista som funka som vi hade hemma. men imorgon så får jag min gamla som min bror har haft, JA IMORGON :O hur ska jag överleva?????

Orkar inte matte b utan ove och orkar inte hantverksorientering med hurtig som gör så jag missar min franförlängning och får inte göra det förrän den 15sep..... ååå inte rolit!


VI GILLAR GODIS OCKSÅ

Hade ju en härlig förfest hemma hos mig i fredags innan jag och cissi drog till nån som bor typ vid edda. Den kvällen var bäzzZt, fick gratis korv, gratis pepparkakor, gratis tröja, gratis pommes och gratis skjuts. Alla bara slängde saker efter en. hihihi. Diskuterade politik med några gamla naturare som jag ska söka upp och satsa på eller så inte! INTE


boka biljett nu!

ikväll såg jagoliviaochcissi toy story 3, medans lenasussochida såg vampyrer suger och medans albinochniklas såg grown ups. De kändes väldigt socialt. men iaf efter filmen så drog hälften hem till cissi och såg typ tre olika filmer samtidigt.
Sen jag kom hem har jag sett barnprogram på datorn och käkat amerikanska blåbär, , , , , ,
hihihi
aja ska fortsätta se noaks ö nu. bye

så jäkla bra film, ni måste se den!!!


UTELÅST

När jag skulle cykla hem så kom jag på att jag inte hade nån nyckel med mig och att ingen var hemma. Ringde då mamma och frågade hur jag skulle göra. Jag gick därefter till vaktis och han sa att jag skulle behöva betala 1000 kr höll fan på börja gråta, men sen fatta jag att det var ett skämt sen så snäll han var låste han upp! =)

ville bara att denna man skulle krama mig♥


Tänk Om

Tänk om jag hade två vänstersidor....


Tänk om jag hade två högersidor.....

Jävlar va snyggt, skulle välja att se ut som ovan då. HÖGER!!!<3


JAG VILL OCKSÅ ME.

Varför googlar jag "värda shoppingställen i san francisco", när de är inte ens jag som ska fara?
Om exakt en månad så ska min föräldrar fara till san francisco i två veckor för att hälsa på min morbror och jag får inte ens följa, inte snällt. Får trösta mig med att ge dem en fet shoppinglista och ha fest två veckor i sträck.


Forever21/ Golden Gate-bron/ Alcatraz/ Starbucks/ Jelly bellys/ Chinatown-SF

5 ORSAKER TILL ATT LÄNGTA TILL SKOLAN!

Imorn är de skola igen som man längtar hmmm. Längat tills att få sluta typ 4 varje dag, längtar till att ha lektioner på kaplan, längtar till att måsta kliva upp 7, längta till att få vara ledig 2 dar iveckan ist för 7, längtar till att inte kunna få dregla över snygg 91or. Guselov vad jag längtar!
Balder här kommer jag!

här var vi lyckligt omedvetande om att sommarlovet skulle ta slut så fort


________________________________________________________________

ph: amanda berg


½ BAKAD

Har ont i örat så tröstar mig med lite b&j från igår. Fick den av min söta mamma som tyckte synd om mig för kunde knappt röra mig sen gokarten i förrgår, så det blev bara att vara hemma och ta de lungt. Ikväll får vi ser vars man far..., =)


hmm....

Kört gokart ikväll!! Roligt vare tills man kör av banan och krockar i några däck och precis när man var på topp också. Tog ett tag innan man fick hjälp så jag satt bara på backen medans alla for förbi mig och inte ens såg mig.
svullen hand, svullen sida, ett blödande knä och byxorna i tvätten nu då. :(

bild från ikväll asså


JUST NU

mamma arg
pappa är en tönt
matte är snäll
magnus är i stockholm
och
jag kör gokart ikväll!

oskar linnros


Made By OLIWAWA.

I sommar har jag varit väldigt kreativ av mig gjort en massa armband i lera och ett linne med inspiration av Liselotte Watkins.


SOVA UTE, CHECK!

.

JUST CHILLIN

dricker smält b&j ur en kaffekopp
fortfarande mätt sen räkmackan från kajutan
åkt bil
hoppat utan småbarn/norskar på hoppkudden
såg små burebor dricka igår, högg till i mitt hjärta haha

jordgubbar och rönnskär från sommarn09

 



In Baltimore

Har kommit hem från Lyckesle nu!! Hur kul som helst har jag haft, även fast inte så mycke har hänt. Nu är det drygt en vecka kvar innan jag får träffa cissi igen.
Bror min kommer och äter middag här, ska säga farväl för på måndag drar han till stockholm.

fåglar/ first aid kit/ annie hall

FALL 39

kommit hem från bure nu eller för ett tag sen. men iaf jag och linn moppade dit och såg film med några, spelade kort och gömde halsdukar. Vi såg case 39 lite wannabe babysitter wanted men var så mycket bättre!!!
När jag och linn skulle köra hem så stanna hennes moppe bara och ville inte vara med nå mer och det gjorde så att jag har en brun converse och en svart och bara en sock på mig...
Men nu blir det att äta några mackor, är så jäkla hungrig!

så här ser jag ut när jag inte har fått nå mat

 

aaajust far till lycksele imorgon för att vara med en trevlig vän som det var längsen nu.



FRÅN I LÖRDAGS!

Mycket roligt vi hade i folkan!!!


thihi


nu: stan tvärt


IGÅR:

Bio igår med linn, andreas, robbin och thomas.
såg trollkarlens lärling
sen lyxshake på max
sen till hoppkudden på vitbegret.


some times i dream

Känns så skönt att slippa ställa klockan på 6 och måsta ta bussen till bure klockan 7. Bara få sova ut och ta det lungt är vad som ska göras i typ 23 dar framåt.


RSS 2.0