Fantastic Mr Fox

Rekommenderas!

Forever alone...

Kan de där med att festa själv... Ne men igår orkade jag inte dra till judith så förfestade hemma med mina sambos. Blev slagen av borja med en dildo, drack sangria med davide och blev kastad i soffan< mycket roligt! Mötte sen upp alice mfl på otto zutz, drack gratis cava och åt fruktpinnar. Sen dansade vi tills metron öppnade. Vaknade idag klockan tre så orkade inte fara till skolan. Började dagen nyttigt med en tonfisksallad men sen slutade de att jag käkade sex lussebullar och nu sitter jag i sängen med en cola och en chokladkaka. Fuck beachen! Ajust drog och shoppade idag på la Maquinista. Hittade två asfina klänningar på forever21, en med en mantel och en hade hål på magen... Köpte även lite strunt på hm. Måste ju passa på att shoppa nu när jag har pengar, sista lönen från kommun kom igår. Nu ska jag sätta igång en film och bara mysa. Bye. 

 


Den svarta geten?

Har hängt på L'Ovella Negra ikväll och sett fotboll, hade faktiskt självdisciplin och sa nej till utgång. Nu tror jag att jag sussa. Natti.


Måndag. igen.

 
Klev upp lagomt tidigt idag och slängde i mig frukost. Började städa lägenheten nästan dirket och skrev sen ihop en handlingslista. Drog på carrerfour och köpte veckans mat. Kommit hem, käkat lunch och nu sitter jag och söker jobb på rönnskär. Roligt det där lät. Men känner att jag har varit riktigt duktig och hade tänkt fortsätta med det igenom att ta en prommis till skolan men ne inte idag har blivit så bekväm med att ta metron. Aja ska kila snart, adisås.

Måste bara älska Skype!


Bilder från igår.

 
1. Harry Potter 2,3,4 Boy scout 5. Så random 6. Jag och Bruno 7. Alice och en awkward oliv på ett hörn.

All in i kväll!!

Ne nu måste jag rusa.


es viernes

 
Bilder från veckan, fortsätter med instagram stucket:
1,2: Lunchen från sandwiches & friends, supergod kalkonsallad och sen fick man en taost till med bacon och kyckling men den fastnade inte på bild bara kaffet. 3: Kaffepaus på starbucks. 4:Bodyshop har ju bodybutter i flera underbara dofter som nu har kommit som parfym så haffde en i doften satsumas. Mumma, luktar inte så starkt men de kan ju vara passade till vardags heheh. 4,5:Nytt från zara. 6: Ny peplum top från mango. 7:Rockade mina glitter sockar igår på sushibuffen. 8:Mera kaffe. Nespresso<3
 

all you can eat sushi

Dao Kaitensushi<< For dit idag efter sista lektionen med flickorna från klassen. Ni måste prova de stället om ni far till barca. För 14,50€ får man äta så mycket sushi man vill och en sakeshot. Eller de fanns ju mer än bara sushi, fanns nudlar, dumplings, vårrullar, frukt, blåmusslor, lite kött, krabba, efterrätter, osv, osv.


I regret that it takes a life to learn how to live.

Extremely loud and incredibly close. Måste bara tipsa om denna film, så fruktansvärt fin och jätte bra. Den är cirkus två timmar och under nästan hela filmen grät jag. Blev nästan jobbigt så hade tänkt stänga av den men kunde ändå inte. Önskar att jag gillade att läsa för då skulle jag hade jag även läst boken.
 
Har helt seriöst suttit med spanskaboken i famnen sen jag kom hem från dq tills nu, mer eller mindre aktivt men ändå! Är helt slut i huvet och känner illska mot våran lärare som kläckte ur sig idag att vi ska "tenta" av a1 imorgon. Jag som inte har pluggat nått i veckan, fan åå. Har inte lust att skriva om provet eller behöva byta till en sämre grupp om jag inte skulle lyckas...
Aja ska sova nu snart, ska (försöka gå) upp tidigt och fortsätta repetera vad vi har lärt oss. Muy bien. Hasta mañana..

the cave

no shit..
 
Igår blev det en liten impulsutgång till opium. Förfestade hemma hos hidde med några som pratade flamländska, roligt att vara den enda svensken. Satt ofta och inte fattade ett piss men de va skoj. Så idag har jag bara tagit det lugnt innan skolan och tar det lillalugna även ikväll. Lyssnar på mumfords and sons spelning från colorado, ååh så bra dem är. Skulle gärna vilja se dem live. Imorgon ska jag mötta upp flickorna från klassen klockan halv 10 på rockafort sen tar vi metron till la maquinista och shoppar enda fram tills lektionerna börjar. Borde egentligen vänta tills min sista lön från skekommun kommer men det är hiromis sista vecka så vi får ta det nu. Ska gå och dricka juice och äta lite mackor nu, hoj.

bildlöst

Igår började jag och alice kvällen på en bar som heter el gato negro, drack billiga liter drinkar och tog några shots. En shot hade namnet boy scout, rolig grej, man fick varsin mini marshmallow på pinne som man skulle grilla på en tillfällig eld på bardisken sen doppa man den i shoten osv sen drack man den. Sen tog vi metron till shoko och dansade till de stängde. Ikväll har jag inte gjort ett piss, eller har gjort läxan som vi har till imorgon, sett film och käkat chips och choklad. 

Lördag

Sitter och käkar nudlar vid matbordet. Har nyss vaknat, ska väl snart duscha och göra mig festfin. Va på opium igår med Alice och dem. Den va väl kul men eftersom jag hade klackar som gjorde mig 50% mer full så vill jag bara skjuta mig själv. Tur i oturen att Alice ville hem så vi dela på en taxi till henne sen somnade jag där. For på Subway när vi vakande och det satt jäkligt bra i kistan. Sen hem och sov till nu, aktiv dag.


Äntligen fredag

En bild som beskriver ganska bra va jag gör nu. Hets fikar och hets pluggar innan jag börjar min första lektion. Inte bra att gå ut om man har städdag och redovisning dagen efter men de va värt de. Vi va på en club vid jaume igår de va skojigt. Ne nu måste jag fika klart sen fara :)


alla hjärtans dag och 125g senare

sommar nu tack eller  lite varmare räcker
Sitter i sängen även denna kväll men denna gång bara med en fet chokladkaka. Ska börja med läxan vi har till imorgon men hörde det pratas om utgång och det lät ju lite roligare så vi får se hur kvällen slutar. Idag är det alla hjärtnas och det är väl som de är eller bryr mig faktiskt inte om de, här i barca visas det kärlek hela tiden mest från dem äldre på gatan men det får duga. Imorgon så ska jag följa några klassvänner till nån fontän, typ de. Men hej då.

ParkGay

Blev inga semlor igår dem hade tydligen stängt men vet iaf vars de är nu. For på donken istället och käkade, för är det fettisdag så ska det vara fett! Idag klev jag upp lämpligt tidigt, gjorde mig redo och sen tog jag metron till appelbutiken, där jag mötte upp några classmates. Vi tog bussen till park güell, fick trängas med massa japaner och spanjoner. Parken va väl fin, vi kanske var där fel månad då alla blommor va döda och det va som ingen dirket försäjlning men det va trevligt och mycket fint väder. Tog dem "klassiska" bilderna sen tog vi bussen tillbaka. Käkade lunch på qqnånting och köpte fika på mccafe som vi åt påvägen till skolan. Det va den onsdan, sitter nu isängen och varvar vindruver med kindermaxi. Ska snart börja på presentationen vi ska ha på fredag. Hade bra!
 
bilder från idag:

130212

Klev upp åtta idag och tog bussen mot ikea där vid nio. Köpte massa förvaring och SVENSKMAT<3, så ska käka en knäckebrödsmacka med ägg och kalles nu snart. Har även hunnit fixa imitt rum men skulle behöva ett snöre som jag glömde på ikea, ska se om jag kan hitta nåt carrerfour. Idag är det fettisdag där hemma i sverige och jag tror att jag har lyckas övertala mina classmates om att vi ska käka semlor på pappa sven efter vi har slutat, får se men jag hoppas. Har inga roliga bilder från idag än så bjuder på några från i lördags.
 
 

Söndag.

 
En liten halv dassigbildbomb från min prommis med mandy idag. De va jätte mysigt hon visade mig stranden, olika bra och mindre bra shoppingställen, vars dem har den bästa maten och glassen och även den sämsta. Vi satte iaf oss ner på en italiensk glassbar och åt den godaste glassen EVAH! Har även hunnit med att göra klart läxan som ska vara inne imorgon. 
 

de puta madre

Hade tänkt att gå ut ikväll men blev istället en mysig hemmakväll med mina sambos. Dem bjöd mig på carbonara och en massa kinder maxi. I brist på annat bestämde vi oss för att gå på bio och det blev "the perks of being a wallflower". Jätte fin va den och jag satt med gråten i halsgropen under hela filmen. Imorgon ska Mandy ta mig på en tur här i barca. Jepp de va väl allt, nu ett avsnitt av girls sen sussa. Natti.

Nionde

Ligger i sängen och funderar på om jag ska kliva upp eller inte, är jävligt hungrig och hör även att de är nån i köket som käkar chips. Varför inte nån bara göra nån fin frukost åt mig? Såg bilder på pannkakor på insta, skulle verkligen inte sitta fel nu. Drog ut igår med nyfunna vänner. Vi var på en shisa bar först sen ville jag, katy och Alice dansa så då drog va till shoko tills dem stängde. Köpte fyllekäk av en skummis men de va så himla gott och jag verkar inte må så överdrivet dåligt. Ska kliva upp nu inom sinom tid sen ska jag dra på hm och köpa sockar, heheh orkar inte tvätta :$

Jag och Alice.


me voy

Sitter och kramar om ett element, är svinigt jäkla kallt här. Va hände med isoleringen här i spanien?
 
Iaf igår så var jag på en flamencoshow med några från min klass. Hittade även nya vänner där bla från sverige, england och tyskland. Efter showen bestämde vi oss att dra till nån bar och ta en drink. Hamnade på bar som såg ut som en bordell där jag köpte en kanelmoijto<3, sen gick vi till en annan bar som hade jävligt porriga toaletter. Delade sen taxi hem med en från japan. De va de.
 

130205

nyss skpyeat med mor
 
Blev lite halv sent igår, satt uppe och pratade med mandy och inez, dem hjälpte mig även med "läxan". Så efter frukosten idag drog jag ut som värsta tursiten med kartan i högsta hugg, mandy hade ritat en bra väg åt mig på saker som va värt att se men hann inte gå hela vägen. Sen gick hem och gjorde mig klar för skolan. 
 
Nu ska jag göra mig klar för snart ska jag och Davide gå ut och dricka nån öl. 

Matchar lacket med mobilen.

häftigt....


Första dan i skolan, wiho!

 
 Klev upp där vid sex tiden idag och gjorde mig redo för att börja traska en 40min lång prommis till skolan, va typ där två timmar så har nyss kommit hem och fått i mig lunch. Ska vara tillbaka där klockan tre och ha min första lektion till klockan sju, men då ska jag ta bussen orkar inte gå nå mer och har ju ändå ett busskort. Dem i min grupp verkar då vara helt normala, en halv svensk som inte kan svenska, en polack och några från usa. Det blir nog bra det här.

130203

 
Va som sagt ute på en prommis idag, vi tog metron in till diagonal och traskade runt där. Drack kaffe från starbucks, såg på stora såpbubblor och en massa fåglar. Gick även förbi mitt hotell jag köpte för ett tag sen. Orkar inte bo där nu är lite för lyxigt därför hänger jag här istället. heheh. Ser iaf nu modern family på spanska och har nyss avnjutit en lyxig nuddelmiddag med grönsaksmak.... Livet är hårt. Hade tänkt att vandra ut igen snart och se om nån supermercado är öppen. Skulle behöva lite handkräm och ägg.

knappt bakis

syftar på skell alltså
Igår kväll va jag med moa från skellefteå och hennes jobbarkompisar, drack rödvin och nån "rom och cola". Tog sen metron till diagonal, gick på nå random barer och drack billigt. Avslutade kvällen med en gaybar, ååå va härligt de var, en upplevelse av dess like. Lämnade iaf axel där och sen tog jag och moa metron hem. Sov gott i min säng inatt och nu tagit den längsta frukosten, käkade italienskost och drack pulver kaffe. Va jag känner mig lycklig. Ser ut som ett dregg men orkar inte bry mig, känner ju ingen här så. Ska iaf ut snart med Davide på en liten prommis. hej.

sagrada familia

Ganska tjusig granne va? Tog bilden igår när jag va ute på vandring.
Har nyss käkat frukost på engelska, spanska och italienska. Fattar knappt så då sitt man där som ett mobboffer men dem är snälla. Har iaf sovit som en gud, tagit igen alla dessa timmar som jag satt på arlanda. Annars så? Ska kanske gå ut snart leta rätt på en park som jag hörde va fin. Ha de.

första feb

~av nån konstig andledning kan jag inte ladda upp några bilder~ 
 
Då var man på plats, har wifi, hittat åt skolan, köpte lite mat osv. Skulle ju leta åt det där (jävla) carrerfour och hm, gick ju ganska bra dit men på hemvägen... Fan va dåligt lokalsinne jag har men till mitt försvar ser allt lika, fast jag ha ju gps på men ändå! Med 1% batteri kvar och två km hem hade jag ju lite panik så när mobilen dog, va de ju bara att börja fråga främlingar efter vägen. Sen när jag kom hem fick jag inte upp dörren, va fel men iaf när jag hittade rätt så fick jag ändå inte upp den. Tur min ena sambo kom just hem då. De va de, första dygnet i barca.

Stockholm-Arlanda del2

Jomen hej! Jag är fortfarande kvar på denna spännande och händelserika flygplats. Har iaf fått tagit mig förbi säkerhetskontrollen nu, ooofarmsteg. Inte har de heller hänt nåt spännande inatt, har varierat bänk lite då och då, tagit en nypa friskluft, tittat på klockan och lyssnat på livemusik. Aa de va de, men nu är de inte länge kvar tills planet far, ska nog köpa en tidning nu snart. Tänkte även att nu när det liks bara läggs upp bilder på mat så fortsätter jag i de spåret med en bild på min frulle. Hoooj.


RSS 2.0