söndag

 
Äter tonfiskbiffar till middag, enkelt och supergott. Ska klaga på vädret igen, mulet och grått. Men igår va jag på stranden med alberto typ sex timmar innan vi gick hem. Han ser ut som en kräfta medan jag brände bara mig lite i fejjan. Håller även på att städa och tvätta, denna tråkiga söndag. Ikväll ska jag nog öva lite longis. Bye.

Lago di Como

Sista dagen i milano tog jag och amanda tåget ut till staden Como och kikade lite på comosjön. Nog var de fint men vi hade lite otur med vädret, med sol hade det varit underbart där hehe. Käkde även pizza där och den satt fint i kistan.
 
Äntligen fredag!! Veckan har ändå gott fort och jag har typ sålt bra också. Ihelgen hade jag tänkt att enbart chilla, ska försöka att ta mig till stranden riktigt tidigt imorgon och steka son fan. Till alla som ska se håkan ikväll... skulle nästan kunna göra vad som helst för att skrika mig hes till hans låtar live. Har gjort det en gång i luleå men skulle inte tveka om jag fick göra det igen. Håller på att tvätta och efter frullen ska jag även ta tag i städningen. hare gött!

Get lucky

 
På rasten idag på jobbet gick jag och köpte en longboard. Får kanske skit för de nu när alla brudar isverige är wannabe med en, men iaf så skiter jag i de. Ser så jäkla härligt ut när alla glider runt med en här i Barcelona. Har varit och övat ikväll så jag ska kunna hänga med alla coola barn på one. Blev svettig av min tur till gran via och tillbaka så ska hoppa in i duschen nu.

26e

Sitter på mendys balkong och chillar med fettmúsica. Hade tänkt att sola idag men Barcelonas väder suger, ser även ut att börja regna.. Passar på på tvätta lite då och när de lix är skitväder kan jag pallra mig till spanskan. Bjuder på en bild från midsommar när jag Amanda försöker oss på att göra kransar.


From now on

 
Igår var det som sagt sant joan, den spanska midsommaren. Det innebär att man festar på stranden och smäller raketer. Va inte alls taggad på det igår med efter en vinare va man igång. Kom hem vid sjutiden och va helt sliten när jag vaknade men det var bara att ta sig till jobbet. Sålde bara två men det är iaf pengar och kommer även få en helt okej provision nästa vecka, såå jag är nöjd. Aja ska se nån serie sen sova!

Det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid.

Bild från i fredags. Sitter på mitt rum och lyssnar på radiohead, funderar om jag ska gå ut på en prommis eller inte. Hatar verkligen dem mörka molnen på himlen, vill att det ska vara sol hela dagen, skulle ha varit perfa. Bye.


En midsommar i spanien

mera mat - midsommarmiddan
 
Igår va det midsommar, käkade grillat och wok med fina amanda på en resturang vid arc de triomf. Sen köpte vi lite vin och sprit hos en paki och sen blev det häng i cituadella parekn med typ heeela onecontact. Gjorde lite kransar och hade det bara almänt trevlig. Drog vidare till naryn för lite krök och sen blev det utgång. Blev lite för borta och gick hem (läs: jag gick hem från ramblan). Idag är de midsommar dagen om jag inte misstar mig men jag chillar med choklad för imorgon är det "bcn midsommar" så då blir det fest. Hade gött!

limoncello

 
Bilder från min och amandas romantsikamiddag i milano. Det blev hemgjordpasta med räkor till varmrätt och sen en tiramisu till efterrätt.
 
Bloggen blir inte så aktiv när det är sommar här i barcelona, om man vill kan man hitta på nåt nytt varje dag så kan man lätt göra de. Ilördags solade jag en stund på dan sen på kvällen for jag till en reggaefestival på parc guell. Det va sköj, iaf mycket trevligt folk. Iveckan har jag bara tagit det lungt, skulle vilja dra till stranden idag men känns inte så värt när jag ska infinna mig på jobbet 13.30 för en timmes spanska. Efter jobbet idag ska jag och amanda möta upp lydia för en farväl-middag för hon drar hem på fredag.
De va det en liten update.

15

lite folk och miniburgare från le kasbah
 
I torsdag var det Lisas sista kväll här i bcn så det var lite tråkigt. Blev iaf middag och cava dirket efter jobbet på le kasbah. Jätte gott var det, nachotallrik, minihamburgare och vårrullar bjöds de på. Sen gick vi hem till vera och klädde på oss lite, drog till trappan och mötte upp prince och daniel. Blev chill och lite snack med dem som vandrade förbi. Idag har jag tänkt att steka heeeeela dagen eller ska om en halv timme börja vandra ner till stranden. höj.

Igår ja!

Fick faktiskt sålt fyra stycken igår och sen la megacall ner så vi fick vara hem. Hängde lite på new age och bestämde lite planer. Vi drog ner till stranden och bara chillade. De är de jag älskar med sommarn man kan sitta och bara ta de lurre på stranden med fina folk, utan att behöva frysa eller som här tom. slippa mygg! Idag börjar jag två, så hörs så länge. Bye!


Navigli

Soliga bilder från Navigli. Det var hur vackert som helst och det fanns mysiga gator, cafér och små butiker. Offrade 12€ och åkte i kanalerna, antar att det är mindre än Venedig men ändå hur fint som helst. Käkade middag på en bar där som hade happy hour, åt lasange, olika couscousblandningar och drack en för lite stark peach melba.
 
Kom nyss hem från snabbprommis, gick till p. de gracia och tillbaka och nu håller jag på att laga lite lunch. Ska sen hoppa in i duschen och sen dra på min spanska kurs, måste ju underhålla de jag har lärt mig. Sen blir det som vanligt jobb 15-21, hoppas man får inte lite pengar idag igen. Hade inte så mycke på hjärtat så hade.

11JUNI

Det blir mer milano sen...
 
Kom hem från Milano igår eller två morgonen anlände jag typisch. Hade en underbar resa med en nyfunnen vän! Älskar staden faktsikt mer än bcn, kanske blir min framtida bostadsort hehe ne men har så mycke planer så får ångest bara av att tänka på framtiden.
 
Tisdagen är nästan över och redan så blir det onsdag. allt går så fort här nere. Har solat mig röd igen och har äntligen sålt provision igen, har haft en liten svaka på tre dar, men skönt att få in lite extra pengar. Nu ska jag se på nugammalt, höres.

Stek med mat.

Blev utgång igår till plastic, blev lite galet med gratis drinkar och inträde. Inte för vi hade förtjänat de men vi lekte stek. Kom inte ihåg när vi drog hem men vi sov iaf till två idag. Klev upp och käkade bakispizza som två kurder bjöd oss på. Mådde skit men vi drog in till duomo och glodde på kyrkan, käkade glass och gick i en 2hand affär där vi träffa en svennebanan. Skakade iaf loss kurderna efter en stund efter dem hade betalat vatten och metron åt oss. STEEEEK! Ligger i min säng och har en snarkande Amanda breve mig, snart ska vi vandra till nån fancy restaurang och käka pasta. Pössisar.


@ verona hotel

Skulle ha kommit upp igår kväll!! :@

Ligger och chillar på vårt hotell, Amanda duschar och jag ska snart börja sminka mig inför middan som vi ska äta på nån bar här i närheten.

Resan hit gick bra och vi invigde milano med att käka på donken. Det hann komma två tiggare och Amanda skänkte vatten och ost till dom... Drog på hotellet och lämna våra väskor sen begav vi oss på stan/centrum. Handlade lite smycken på hm osv, rolig som man är. Iaf så älskar jag milano just nu, inte lika mycke turister, stiligare män och godare mat, enda nackdelen är att jag inte har hittat några frön än :( Grattis Sverige btw och det firar vi med en turist bild på mig och världens fjärde största katedral. Ciao!


denfemte

Igår efter jobbet blev det den omtalande argentinska-grill-buffen som jag (vi) hade förtjänat. Vi på com hem slog rekordet, eller jag gjorde inge. Den dan jobbade jag två timmar och sålde nada men aja fick då mat. Åt tills man var sådär äckligt mätt. Hur gott som helst med grillat och till efterrätt med det crepes med glass och frukt, mumma. Tog tyvärr inga bilder :( Har hängt på stan idag och köpt det sista in för italien. Tagga imorgon! Nu göra sig klar för arbete, bye.

SÖNDAN

Bilder snodda från lydias instagram
 
I söndags jobbade vi 12-18 eller vi hade ett hemgångs mål så klockan fem fick vi sluta. Efter jobbet drog vi några ner till stranden, chillade med chips och filtar. Satt där tills det blev kallt och då gick jag och naryn hem till lydia för lite värme och vin. Naryn drog hem efter ett tag, jag och lydia drog till baren ovella negra och mötte upp lite folk, drack öl och sangria. Sen ville jag hem men blev tvingad på lite mera öl och dans på plaza real. Stannade bara en stund och sen tog jag bussen hem. De va de.

Milano, baby!

 
I torsdags så tog jag och amanda tummen ur och bokade en weekend till milano. Är lite wannabe susanna som nyss va där men vi ville göra nått nytt på våran lång "helg". Igår va det fest med amanda och debbie, drog som vanligt på opium. Blev utsnörda ur "extra" viprummet och det blev inte så elegant... ramlade ner och slog knäet. Så nu har mina favojeans ett stort hål. Ska nog vara lite wild and crazy och klippa till ett hål på andra knäet också, så det ser coolt ut. Blev iaf väckt av lydia imorse, hon sa att det var kanon väder och det var bara att vandra ner till stranden. Stekte lite och köte ett glas vatten för 12kr. Middag på donken och lite chill på de. Ska snart sova tihi.

RSS 2.0