I always get chocolate stains on my pants

Imorgon börjar apun och håller i sig i tre veckor. Ska bli skönt och lite omväxling från skolan. Typ första gången när jag inte har söndagsångest eller jo lite för ska ju upp halv sex, ska sitta i bilen halv sju med mamma påväg mot bureå!<3 Men det gillas. Nu duschen, måla någlarna och sen typ se nån av filmerna jag lånade av frida.

-american apparel


NE DU NU TAR VI ITU MED DE HELA

Ihelgen har jag inte gjort nånting med några eller vi har sett film, spelat spel och käkat chips. Kan vara nådigt skönt med såna helger i bland, fast det har bara blivit såna på senaste tiden. Men va gör det om 100år att inte jag träffade nytt folk? Ne inget, är väl förhoppningsvis död då!
Helgen är ju ändå inte slut än men imorgon ska jag på ett möte i bure och sen sticka.... hehe och fixa några saker.
nu sängen tv sova?

-äre fäzzt??
- ne, jag ser hellre film ist! tack

what the hell is going on?

gick och la mig tio
men klev upp igen
kan inte sova
väckarn ringer om 6h
ska till skolan och lyssna på richard till tio
sen ???
sen matte ett
hem
men vill inget av det här
vill kunna göra fläta en jätte lång fläta
inte en lång utan en jätte lång fläta
men sen ikväll
det blir ikväll för klockan är över 12
kommer en massa flickor på 17år hit
tror jag iaf
nu ett försök till att sova
hej då
god natt
sov gott
hihihi
puss
asså va fan detta spårade med mellanslag och flätor?
.


videoupdate

Imorse gjorde det jag har tänkt att gör länge men inte vågat, alltså en videoupdate. Händer inte så mycket imitt intressanta liv så filmade medans jag käkade frukost, tyckte det blev bra och är riktigt nöjd faktiskt. Ni kan ju avgöra själv:


Har du märkt att ja' har rätt

Föräldrarna var bakis idag och orkade inte göra någe mat så det blev pizza från tre kornor, fast jag tog en sallad istället heheh försökte vara nyttig tills jag började hjälpa mamma äta upp sin kebabpizza. Så har inte gjort nåt speciellt idag heller fast idag blev mamma och pappa mitt sällskap. Mamsen och jag gick på hemmakväll och hyrde tre filmer och köpte ett kilo godis. När vi kom hem såg vi så mycket bättre och sen filmen the traveler, dålig film mycket dålig rentusagt!!!
Har lyssnat igenom samma spellisat på spotify nu och har jätte tråkigt så blir väl att gå och lägga sig ist nu, hej


starbucks// pojke+ stora träd// golden gate - bilder tagna av mamma

att man inte fick följa :(


rea rea rea rea

Har hunnit sett grown ups och ett south park avsnitt. Nu är matte och är fyllechaffis till sin tjej mfl sen när han kommer tillbaka ska vi väl se mer tv? OM jag orkar är så satans trött efter tre timmars sömn inatt. Har typ fått sömnproblem, har varit vaken jätte länge några dar nu i rad blir väl bra snart. Räddningen när jag inte kan sova är youtube på mobilen<3<3<3

Detta är kul när man är trött, kanske  annars också??:


Min hatt den har tre kanter??

Jag har blivit med hatt... om de nu går men tyckte det lät fint iaf. Som jag har klämt på plommonstopet från bikbok och idag slog jag till!! Är nöjd får se om jag vågar ha den på skolan bara.

Ikväll ska alla på fest medans jag ska vara med bror min. Observera att jag är faktiskt bjuden men är mer sugen på hemmakväll och tur att matte inte hade nåt att göra så då får han bli mitt sällskap.
hoj så länge och simma lungt

ToDE

Magnus betnér typ sveriges kolkaste man. När jag inte kunde somna igår så såg en massa klipp på han på youtube och allt han sa är fan sant..

Tell them I'm in town, riding on a donkey.

Har äntligen börjat städa mitt rum som är så jäkla skitigt men tar en liten paus nu. Lyssnar på di leva hur fin människa som helst, bortsett att han slår/slog sin fru. Men iaf säger som frida naked number one introt<3<3
Sen ikväll blir det att sitta till nångång inatt och plugga sy prov, whiiii!
nu mer städning och mer dileva.

såfin eller såg fan läskig ut:(<<<< carro var också fin>:$


hmmmm

"Kvällen var laaagomt kul, förutom att olivia wallström som hatar mig för ja jag vet inet känner hon inte. Bitchade hela kvälllen och snackade rykten om mig 0och amanda, så jävla omogen brud alltså. Aaamen iallafall så slutade kvällen att jag och lina drog till henne, jag åt nudlar vi däckade typ direeekt. Gos"

-???

blir jag omogen nu eller mer omogen, för va fan var jag innan när jag inte ens hade gjort nåt :O ???

A Lot of gummy bears

känner uppdateringen är på topp men har hänt så mycket fast ändå så lite på lovet men jag gillare!
Fredan slutade med att linn albin och tobbe sov hos mig. satan va jobbiga dem var att sova med, albin klagade över sin stickiga filt, tobbe snarka och linn sov naken....hehe. Ilördas var jag med några ibure sen sov jag hos olivia, vaknade efter olivia hade legat och tittat på mig i två timmar sen  drog jag till tallbacka där jag mötte albin och linn. Såg sammes match som slutade med att dem faktiskt vann!! Efter matchen drog jag och linn till hennes mormor och käkade laaaaaaaaxx och såg lite greys. For till ebba i båtvik och planerade sommarns slut sen hem, äntligen hem.
oj det där blev mycke nu slutar jag innan det blir för långt, hej

oj så glad man kan bli


After all it was a great big world

sov länge idag sen gick jag ut med hundarna som lukade polmmon över hela annastigen. Gick sen till stan och fyndade en del och köpte några nödvändigheter, väntade på mamma sen for vi hem och käkade några mackor pappa hade gjort! Det var tänkt att fara till bure idag men kände att jag inte hade nån ork och sen fick jag ont magen. Så ikväll har jag sett robinson och sen sett klart avatar!!! Fy fan va bra det är, nu är det bara filmen kvar att se...
nu tror jag att jag ska sova, hej

olivia, olivia, olivia och olivia


the social network

ikväll var jag linn och olivia och såg facebookfilmen som varade så länge att man fick skavsår och nackspärr alltså i två timmar, men bra va den! Ska sova snart eller borde göra det för jag ska vara egentligen vara jätte trött nu men jätte trött är man inte, iaf så blev jag och linn utslängda från josse igår så vi letade sovplats i sjöbotten?!?!?!?! fanns inte så mycke att välja på och tur att killarna hade lan för vi fick slagga där, sov max i två timmar och sen gick vi till josse och väntade på thomas♥.
min gårdagochnudag pözzzZz


svarta, suddiga bilder från halloween


RSS 2.0