Frulle? Någon?




Bjuder på två frukostbilder från när vi hade konferans och fick sova på Clarion Sense i luleÄä. Gjorde sådana monstermackor, fuckade ur på påläggen. Lovar att det finns två brödskivor under brien och laxen. Ååh skulle inte sitta fel nu med en hotellfrukost. Nu ta tag i livet > städa > söka jobb > duscha. Herå.

Yolo, dock en fet klyscha

 
Nu händer det grejer här!! Säger bara impuls/yolo!! LOL! Var tvungen att ta en varm dusch för att lugna ner mig och nu ligger jag och eftersvettas i en renbäddad säng. Kvällen har varit lite hysterisk, går från att sitta på toagolvet gråtandes från att vara som en överlycklig duracellkanin. Imorgon är det sista arbetsdagen, ledig fredag, på lördag fest med den bäZzsta och sen ser jag framemot att vara bakis på söndag. Btw tyckte det passade in med en annans. Puss hej losers, yeh.
 

I want to see the colours of another sky

Relativt nya saker. Ögonskugga - Mac. Flaska/Ljusstake - Loppis. Kroppssmöööör - The Body Shop. Stjärnanis - Julen2013
 
Har nu även fått tisdagsångest. Min taktik funkar inte längre, måste fixa det här nu! Bara tre dagar till helg nu. Återkommer sen om hur det gick. Har även något annat pågång med en stockholmare, vi smider planer via facebook, the place to be. Hej då.

En burgare med slow


Dags för "nystartmåndag" iiiiigen. Myser i soffan framför Nyhetsmorgon med lite kaffe. Chillar nog framtill jobbet. Bye.

Mellomys med hjärtat, pözz


Mellomys från igår<3 #lördag #i #all #ära. Hahah nä jag kräks på det där! Eller just mellomysordet, lika så med "fredagsmys" och "tack för nomineringen hjärtegull, smsa HOPP till...." LOL. Nog äre fint att du skänker pengar och bryr dig men aa värdet i det hela minskas lite när du lägger upp det på insta och måste bara visa hela världen hur fin person du är... Ska sluta vara bitter, är inte den som egentligen får klaga, jag levererar bara matbilder. Hehe. Idag jobbar jag delad tur på getberget och nu snart börjar hockeyn!

Men tjenää!!

Två pics från igår, mingelbuffe!!
 
Har nyss kommit hem från lule, ligger och bakisjäser i soffan med en kopp kokkaffe samt en mega lunch... Livet leker! Konferansen va ju helt ok, lunchen va god (magisk äppelpaj med vaniljsås till efterrätt) och middan va god (se bild). Efter middan blev de en lite spårad förfest i hundra olika rum. Roligt! Samt utgång på Olles. Blev lite besviken för jag inte fick va där så länge men aja.. Sen blev de en fet shopping/snatteritrip på Statoil. När vi kom tillbaka till hotellet så vare ju dags för efterskiva, hade dock inte så mycket alkohol och blev svinsur när skybaren vägrade servera mig alkohol så jag snodde en apelsin. Breaking the law! Nä men varför inte mixa kriminallitet med c-vitamin? Aja efter den där händelsen spårade det ur med renkött och oreochoklad, som förövrigt va grymt god!!
 

leo

lisa olsson - i'm next
 
Var på stan igår innan jobbet och införskaffade mig en kostym eller en kavaj och kostymbyxor, som jag tänkte ha på konferansen imorgon. Tänkte bryta av den med mina leo-vans (LOL), undra vars jag fick den iden ifrån heheh. Nu slut lekt "modebloggare", ska hoppa in i duschen och sen bege mig till jobbet. Hare!
 

Jag ser du stör dig hårt på mig.


Tre låtar som jag nöter nu. Markus Krunegård - Du stör dig på hårt på mig. John Newman - Losing sleep. Chase & Status - Alive. Tack för mig.

Satan såå fräscht

 
Morgonshopping när den är som bäst! Beställde nyss lite vårnytt från river island, dock två veckors leverans men kan ju ändå inte använda skorna i detta slaskväder. Linns scubajacka skulle inte heller sitta fel nu!! Får kanske bli en härmis där thihi :$
 

Annogirl

 
Vattenfasta. Haha gillar "nystart-måndag"... Nu dags för en pw!

Jibberlördag

Jibbertvillingar på toan i bygdsiljum, som är lite för yolo för att använda hjälm... 
 
Åkte slalomski i Bygdis idag med brodern (=den yngre då), jävligt ovant (asså slalom då)!! Inte åkt på drygt 2 år... va hände där? Vi är ju Familjen Wallomski. Iaf så vare jävligt skoj, dock så trodde jag att jag var mer vältränad än så, blev rent slut kl tre, då begav vi oss hem. Ikväll äcklar jag mig runt i onepiece och äter pulled pork med bea. Hoj!

14 FEB

 
En alla hjärtans dag. Jobbade 7-12 åt hemtjänsten. Åå va jag trivs bland gamlingar ibland, få höra om hur deras första tomat smakade, att under kriget fick varje familj tre bananer var, om orättvisan när sitt barn får cancer och dör före en. Åt lunch med challe hemma hos mig, blev en rejäl catch up<3 och en lagom lång powernap i soffan fram hockeyn. Jag och mor fick varsin ros och choklad av far, det tyckte jag va fint av han. Sen blev det jobb igen, 17-21, fick servera en äldre herre tre st gelehallon på ett fat designat av Eugen Trost och jobba kvällen ensam.



Hej jag är tragisk.

Såå osant... Sitter och trycker choklad.. Ensam.. I köket. Fittliv. Eller har väl som inge att klaga på, veckan har börjar hyfsat. Sålde bäst personförsäkring igår så vann ett knivset och ett gåvokort. Aa de va de. Bäst att åter gå till kakan innan den springer iväg. L0l


Efter tio


En sista frukostbild från malmen, dock inte morgonens, utan imorse blev de sas som stod för frullen. Är iaf hemma nu, känns trist.. Gårdagen spenderades mestadels på hotellet men på kvällen va vi på stand up så aa de va roligt. Man fick sig ett gott skratt :> lol. Hoj.


Och himlen därtill

Gösfilé med blåmussla, pilgrimsmussla, gamabas, fänkål och potatispuré. Äppelterrin med kolasås, ingefäraglass och rosafudge. Igår va vi på restaurang Himlen, ligger 103 våningar upp och kanske det lyxigaste(=dyraste) jag har ätit, men fin utsikt hade jag iaf. Efter middan drog vi till en randombar, genomsnittet där va kvinnor plus 30 med botox och pälskappor, männen likaså.. nää, men dem va rika och lite små feta. Lol. Kvällen avslutades med mat från donken i sängen.. De ä de bäzZta!! 

 


OS i sängen.


Dagens frulle på Scandic malmen... Kanske inte ser mycket ut för världen men de är ju sån lyx med framdukad frukost, få välja vilken lagring du vill på osten, smoothie i små mjölkflaskor, äggröra och bacon. Sen helt ärligt så backade jag en gång :$ (ett uttryck min far lärde mig). Nu ska jag kleta lite cc cream i ansiktet och sen ut på schtaan, ha de!!


You're gone and I got to stay high.

tshirt - topshop, servetter & ekollonvas - svenskt tenn, ljuslykta - zara home
 
Har suttit och uppdaterat webbshopparnas "new in" i veckor nu, är så taggad på stockholm! Shoppa kläder, äta gomaten och umgås med finaste sällskapet. Sakerna ovan ska jag spana lite extra efter. På fredag blir det att se Tove lo och Frida sundemo. Lördagen har jag bokat bord på himlen och på söndag vill jag till Vigårda, får se om jag får med mig sällskapet dit.

Måndag.

Feminist hårig och fnasig hy. Oattraktiv och obrydd. Svettlukt och kaffe andedräkt. Smutsiga naglar och håriga bryn. Måndagsångest men samtidigt taggad på en ny månad och en ny vecka. Får se detta blir.

Söndas midda a la Vallström.


 
Har typ hela släkten här. Båda bröderna med flickvänner, mormor, morbror och Julie. Äter gott och äter lite för mycket till efterrätt, men är svag för kladdkaka. Idag har jag även hunnit jobba 5,5h, "fixat" naglarna och tagit en alldeles för lång powernap. Hoppas bara alla far hem snart, så jag får färga min utväxt. 

Första feb



Första februari. Ett år sen jag for till Barcelona. Tanken var att stanna ett år men kämpande igenom sju månader, hemlängtan blev för stark. Kom hem den nionde september. Två datum jag kommer att minnas länge. Kände mig så stark och modig då när jag for, att de kändes nästan att jag kom krypandes tillbaka i september. Jag är ändå stolt, jag gjorde då nått.

RSS 2.0