ONÖDIGT

 
Har nyss tryckt en massa jordgubbar med grekiskyoughurt till lunch. Ska snart dra ner på stan och fixa ett nytt simkort så jag har nån telefon iaf. Det har visat sig att telefonen är stulen nu och på ett sett känns det lite bättre att det inte är jag som har klantat mig men då är det ju nån som har suttit och gått igenom mina sms, bilder osv. Ringde även polisen igen och pratat med dem den senaste halvtimmen, så nu är mobilen polisanmäld för den är borta och för att nån har använt den. Har även lyckas få mig in på icloud så nu är telefonen även låst och ringt telia och dem har låst simkortet. Längtar tills telefonräkningen kommer.... Så ligger det till nu. Hoppas vädret håller i sig för dem som ska på stads ikväll, jag jobbar då.. Aja hej.
 
 
 

All you gotta do is read the signs

Snart är även denna dag över, känner kanske att det är bäst att gå och lägga sig och sen försöka vakna imorgon lite gladare. Har varit en sådan känslosamdag från klockan 7  imorse, har ändå varit på ganska bra humör tyck jag. Fick käka gott på stadsfesten och sen blev det fika hemma hos mig med olivia. Har även hunnit kolla in brosans nya lägenhet. Men just nu sitter jag och torkar mina tårar, allt drabbar mig idag och när jag tror att jag är min telefon på spåren så blir typ allt värre. Orkar inte! Go natt.
 
 

Min bebis:(

Har varit och hämtat upp mina saker som har varit utspridda över hela staden och fortfarande ingen telefon. Jepp den söp man bort igår (y) Känns som man har ringt runt till alla som va i min närhet igår och på alla platser jag va på OCH har även hunnit polisanmäla den. Hoppas den bara kommer hem till mamma snart :(
Gårkvällen var väl bra igår, funkade iaf. Den började hos linn och slutade på verandan... Kommer lite fula bilder från igår, tur att icloud finns.
 

WOW

Sitter och lyssnar på Bieber med en kaffekopp i handen. Har jobbat 7-13 idag, skönt att få sluta tidigt fast hur ska man fördriva tiden nu då? Väntar på att challe ska höra av sig och säga hur det blir med våran cykeltur. Imorgon är det jobb igen i vanlig ordning till tolv, klockan ett ska jag sitta och få håret till frächat hos frissan och på kvällen blir det tjejfestmys med utgång på stadfesten. Det blir det enda stadsfest för mig iår, jobbar hela helgen eller ska nog dit på lördag med nyktert isf (börjar 7 på sönda). tjiiiing
 
 
 

Feelings

Idag har jag inte gjort ett skit förutom att jobba, började tolv och slutade nio men orkar inte ta tag i nått nu eller då. Hoj hörs när jag är lite mindre fåordig (eller det går bra blir mindre ord att googla sen) :w 
 
 
MIDSOMMARDAGEN12

One Day

Har haft en perfekt söndag som började med att jag fick sova ut och åt goda marmeladmackor till frukost. Klädde mig somrigt sen for jag, mamma, pappa och mormor till loppisen på folkparken. Hittade inget förutom häftstift då men det var bara mysigt att strossa runt och titta på gammla saker. Fika hos mormor blev det sen och det är ju standard. Till middag lagade pappa jätte goda club-sandwich-mackor. Ikväll har jag och mamma sett 'one day' mycke fin film, lite seg kanske men det kom då tårar ner för mina kinder. De va väl de. Älskar lata dagar.
 

Jag var ute på BjuröKlubb och jag tittade på stranden

Tillbaka till verkligheten eller så kanske man inte kan säga men är iaf hemma nu från midsommarfiranden osv. Va i tobbes stuga med massa folk, det blev grillat till middag, paj till efterrätt, jordgubbar, några försök till lekar, årets första dopp i svenskthav och badtunna. Det är väl det som kan sammafatta den dagen/kvällen/natten. Sov även över där, blev kanske inte så mycke sömn men va gör de. Dan efter var typ ännu bättre, efter vi städat blev det att gå ner till stranden, det blev volleyboll, strandfotboll och lyckades även skaffa mig en linnebränna. Åkte tillbaka till bure, till albin där vi körde på en surströmingsmiddag. Åkte på kvällen till albins stuga och myste på hällerna. Fick sen skjuts av olivia in till stan och äntligen fick jag sova i min egna säng<3 Ne men dem senaste dagarna (låter nu som jag har varit borta aplänge men så är ju icke fallet :$) har varit underbara, att få vara med folk man inte har umgåtts med på jätte länge det gillas!
 
 
MIDSOMMARAFTON12 BJURÖKLUBB
 

120621

Har jobbat delad tur idag, det gick väl bra. När jag slutade 12 första gången hann jag hem och ta en powernap på minst en timme, nådigt skönt. Har även tagit på mig att jobba förmiddag imorgon på midsommarafton. Sen blir det att dra hem göra sig fin och baka en paj för sen vid två kommer olivia och hämtar mig. Vi ska fira midsommar i bjuröklubb i tobbes stuga. Är taggad till tusen nu att fira midsommar med niangänget. seeya.
 
midsommar11

LÖVEWILLTÄKEU

Fick en chock imorse när jag tittade mig själv i spegeln... vet att jag har risigt hår men nu är det så där svinto igen. Så bokade första tiden jag kunde men det är mer än en vecka dit, håret kommer ju att hinna ramla av. Ska snart ner på stan och hämta ut en ring jag har beställt från guldfynd. ciao
 
 
bild från champagnefrukosten

snow white and the huntsman

 
Lyssnar på Angus & Julia Stone och försöker att lugna ner mig från kvällens händelser. Blev först en spontan bio med Lena, linn och suss, vi såg snövitsfilmen med twilightbellla. Mycke bra film kan jag lova! Sen iaf blev det lite bus och blev jagad av en no lifer. Känns som jag nyss sett en skräckis och tanken av att jag ska sova gör mig osäker och rädd... Va har du gjort olivia?? :( Okej nu tar jag i lite men han va läskig. aja blev lite blurigt det där, vi hörs. Är ledig imorgon btw.

Utkast: Juni 19, 2011 När det regnade som mest


shia labeouf

Jisses vad det regnar, tur att man hann komma hem inna det började regna som värst. Har jobbat 7-12 idag sen drog jag hem, käkade lunch och sen tog jag cykeln till tuvan där pappa va och klippte gräss. Vi skulle cykla till bergsbyn så jag äntligen skulle få käka min första mjukglass men då anande vi regn och drog på coop istället men det funkade det med (mangosåsen va inte god!). Gud va trött man blir av regn, satt nyss på ballen, käkade körsbär och drack kaffe, kände rent att det blev jobbigt för hjärnan så en powernap på detta nu. pöZZzz

jaa internet dog det skulle som rubriken lyder komma upp när det regnande som mest så powernapen är redan gjord....

One Last Time

Fick sova ut idag, grymt skönt må jag säga. Challe smsade om att det va sol ute så slängde i mig frukost sen drog jag till henne och pressade i olja på hennes bakgård. Vi blev less och jag va även tvungen att dra hem, duscha och göra mig nåt att äta för sen vare jobb som gällde. Det gick bra att jobba kväll och imorgon har jag bara jobb på förmiddan sen är jag ledig tills på torsdag. Leka nån? hej så länge, simma lugnt.

fina flickor:$>>>>

I WANT

något jag skulle vilja trycka in i min framtida lägenhet

Har jobbat förmiddag och kväll idag, där imellan va jag hem och vilade. Såg filmen monte carlo va till min förvåning bra och sen åt jag middag med en bakis bror på besök. Imorgon blir det jobb igen fast då får jag äntligen sova ut för då jobbar jag bara kväll. Nu ska jag nog sova är dödligt trött.

ONE THING

blårbärslyxshake från igår på max

Va och lekte med challe, julia och isak bla igår. Såg först lite på drakbåtarna, sen såg vi på när julia åt på subway. Drog vidare till ursviken, kikade på kattbebisar och lekte lite med en frisbee. For runt och runt i stan, köpte på oss lite onyttigheter och sen hem till isak. Såg filmen Goon, aa, den filmen va väl... bra eller nåt. Sen skjutsade dem hem mig och då va mitt äventyr slut, för sängen kallade. Klev upp sex imorse så fem timmars sömn och snart far jag och jobbar igen. Har nyss tryckt i mig bananpannkakor med nektarin och hallon, ny favorit för dem som inte provat gör de! Nu blir det fika hos mormor :)

OFC WE R

Har varit på jobbgrejs hela dan och hann även med en subwaylunch med linn. Klarade även delegering, va typ löjligt lätt EN FRÅGA FICK JAG. Jobbar även imorgon både kvällen och morgonen så det blir lugnt ikväll med challe. Ska nog se några drakbåtar osv. hoj så länge.


nektarin från igår// middan från idag//

Burnt lungs, sour taste

Har då verkligen inte lärt mig nåt av mina 12-13 år i skolan (hur många år blev de nu då?). Fick veta idag att jag har de därdelegeringsprovet imorgon nångång, tänkte det är ju lugnt slutar tolv så det blir lunch sen plugg hela dan + kvällen. Men ne då gör jag allt för att dra ut på tiden, överdriven lunch, för mycke kaffe, how i met your mother på tv och nu datorn. Bra olivia (Y) BRA! Men hörde att det skulle va ganska lätt så det kanske är lugnt. Annars i helgen så vare tänkt att det skulle bli fest/ferre men då har jag råkat tagit på mig jobb. Aja pengarna rullar då in. :)

Haj

Hej jag jobbar, brb ska hjälpa att skrubba rygg (y)


Så jävla randiga kinder jag har.

Är psykisk instabil just nu därav den dåliga uppdateringen som råder nu. Har börjat inse allvaret nu att det är jobb som gäller nu, att efter sommaren är man arbetslös, att några bland dem finaste människorna bor inte skellefte längre och snart inte ens i sverige... Hur fan ska jag klara detta utan er? Är inte redo att bli vuxen.

10JUNI

Vuxenlivet börjar redan imorgon med ekonomiskrådgivning på folksam fast tar med mig pappa kan ju inte sånt riktigt än. Annars idag har jag halv städat mitt rum, ätit massa onyttigt och hjälpt en snigel över vägen. Har även sett en The Ides of March, se inte den! Det bästa med filmen var väl att Ryan Gosling va med... Ajust har även bytt till tidslinjen på facebook idag och uppdaterade min instagram med en bild, OMG! Tänkte att nu var det dags och jag kände mig redo nu när jag har gått ut skolan osv. Ett litet steg för olivia ett stort steg för mänskligheten! Snart gonatt då. Lägger ut bilder från dagen på studenten nu då. HOJ.


-jaaaa en till bildbomb från studenten!

The Green Room

Var och myset med challe igår kväll med cheez ballz och starbar<3. Körde på bakishäng med filmen hundtricket som gick på fyran. Idag hade jag och mor tänkt oss till folkparken på uteloppisen men det regnar i mängder, det kändes mindrekul. Så idag ska jag ta tag i mitt rum och städa det!
Kallt och regn, kan det inte bara bli sommar nu?

-skulle vilja inreda med en stege.

StudentKvällen i bilder och text

Bakisheten har börjat lägga sig och man har verkligen börjat inse att det är slut med skola nu, vi har tagit studenten. Dagen igår va kanon! Det var mys med champagnefrukost hos emma, dåligt väder vare dock men va gör det? Bara att härda. Det var lite svårt att hänga med i kyrkan och prästens predika om kunskap... Sen efter kyrkan och våran skrindafärd vare dags att fara hem, vilade lite sen kom släkten för att fira. Det bjöds på gomat och fick fina presenter.

Duschade och bytte kläder, sen lämnade jag släkten hemma och drog till challe för förfest med klassen (alla kom förutom emil woho vi lyckades nästan). Vissa började gråta över att detta var slutet, några flyttar hem osv. Begav oss sen till verandan för att fortsätta festa. Hur lyckad kväll som helst och några extra plus till förfesten (fast tyck synd om alicia<3) Bilder från dan kommer sen nu bilder från kvällen:

IGÅR yo

Knytkalaset som min klass styrde ihop igår blev himla bra. Hur mycke mat som helst fanns och det resulterade i att jag var tvungen att byta kläder tills uppsvullnadheten la sig. Efter massa vin styrde vi vidare till mollys men det slutade på verandan iaf och säger bara att jag taggar till imorgon nu!! Köpte tequilashots och dansade mig alldeles svettig, men vi ha det så bra. När dem stängde så styrde jag raka vägen hem med väckarklockan ställd på halv 8... Vi har varit och hälsat på irene i burträsk idag, hon bjöd på fika och lunch. Sen for jag till balder och lyssnade på arbetsteknikprat. Ochsåvajder. Nu är iaf nästan alla förberedelser klara för imorgon sen ska jag sova! Tagga imorgon då 93or!

Det är imorgon som det gäller!

Omg imorgon tar jag studenten kan inte fatta det än!!!! aaaaaaah! Fatta att jag det är nästan tre års sen jag började ettan på balder, va så liten, okunnig och hade en fet jävla tandställning i käften.. Snart, om cirka 12timmar(?) sitter vi i kyrkan, i varsin vitklänning och en studentmössa. Sen skriker vi på skrindan osv osv osv
klassenHV3 kommer att sakna er<3

GRATTIS SVERIGE!

Riktigt lyckad gårdag! Började med att jag vaknade tidigt for och tvär hjälpte julia med balklänningen, for sen på suntan och solade på mig lite extra hudcancer. Hem igen och började förbereda brunchen. Där vid tolv kom flickorna, åt oss riktigt mätta och fick degmagar. Drog ner på stan såg balen i regnet, tyck synd om dem som gick men iaf så var dem riktigt fina. Köpte sen lite mat på ica, drog till annelie> FEST!! Utgång till olles. Natten slutade med en french, lockigt hår och avdäckad på annelies toa och ikväll kör vi igen fast med klassen. Så nu ska jag baka en jordgubbspaj till kvällens knytkalas. hej.
en bildbomb från igår då.
måste bara tillägga att alicia och johan va jättefina men mobilen fucka upp sig så fick ingen bild på dem:(

??

 

Exakt så idag kör vi på brunch hos mig sen ser vi intåget av balen och ikväll forever-alone-fest hos Annelie!

 


PAPAPOWER

Hemma nu för att stanna och ta det lugnt! Men sjukt kul va det igår, att få mysa med (delar ur) klassen i en liten stuga ute skogen och äta 24/7 måste ju vara livet, iaf nu. Det blev även lekar och allvarligt prat. Efter vi hade käkat frukost/lunch idag så började vi bege oss hem mot skell. Sen drog jag, cissi och emma i klädda i varsin onepiece och pantade klassens 499 pantburkar. Har även hunnit gråta över sommarschemat som anlände idag.. ser inte ut att bli en så ljus sommar eller pengarik. Aja no more depp dags att handla till imorgon på konsum, ciao.
bilder från igår/idag

Back Home

Hemma från huvudstaden! Ska snart snabb duscha för vid tre börjar färden mot åbyn, btk, med samtliga från klassen. Det ska käkas suring och allmän mysning står på schemat. Hej.

Männniblääck

Sitter på hotellrummet och ska snart på bio med mamma (mormor får inte följa!). Idag har de varit shopping i det usla vädret och donkenlunch<3 Har även hunnit trycka en BBQpasta till middag som mormor bjöd på. Ne nu blir det men in black 3D.

frukosten från idag :$


Snabb uppdate....

Snabb uppdatering nu då, ser lets dance med en fet godispåse från hotellsängen. Har även käkat middag på Olles ikväll, måste ha varit nåt hälsotänk dem körde med för vem annars serverar fullkornsbröd utan frön till en burgare??? Inte okej! Imorgon väntas det en fet shoppingdag på stan iaf. Hej.


RSS 2.0