hehe förlåt frida aka fabian

Det finns ingen Fabian Logart det var bara Frida :(

holapoladudetjingzor

Heej alla losers när slutade ni idag då??? Just de jag har då hunnit vara hemma halva dan. Nu blev jag jävligt taggad för kvällen men det ska väl hinna gå ur som nå andra pms rubbningar. Kanske blir mer taggad om det kan sluta snöa, åå jag orkar inte med dette väder! Tokio hotel gör så att jag håller humöret uppe och inte spårar ur och börjar slänga saker, bill och tom i mitt hjärta utan er hade jag aldrig överlevt!!! eller?
aja duschen väntas now

cissi + mina fina, kreatvia, personliga, hemmagjorda och vackra present till henne :]



nu mysa med pingvinen

Fika gånger två, firat cissi och carro. mycke mycke trevligt. Hos cissi så utklassa jag och alicia alla i med andra ord, ingen slår oss. no way!
fika + sluta kvart över 11 + valborgs - prov = morgon dan! :D
taggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggatagga



förra valborgs


...

förlåt att jag inte kunde idag

Men finns här för dig!



JIPPI BADA I TOMATSÅS!

Och med detta säger jag god natt :]

 

 

HAHAHA va fan?? :O


You turn me on!

Det är ju sånt här man får stånd av!!





den vita hunden är den förkyld? :O

Igår befann jag mig i det fina samhället BUREÅ. hyrde film på tempo med suss josse och olivia. Den var riktigt bra och ett plus att det bara fanns svenka (inte svenska utan svenka) som tydligen var danska. Men aja sen mötte vi några folk på båthamn, grilla lite. Gick hem ganska fort för det var grymt kallt. osv osv mamma kom och hämta mig sen..
Idag har jag varit på solbacken käkat korv och köpt en tratt till dogen.

hihi cute dog


hahaha

Asså.... åååå jag orkar inte med detta, nu mår jag inte bra efter ha varit hos cissi och tryckt 26kroners-godis. Och när jag kom hem så kom papi med en kaka som han hade sparat till mig och imorgon blir det fredags fika med HV. Fan det är ju som om man bara vill spy!!! När ska mitt nya nyttiga liv börja?? Eeeh snart, jag säger bara snart. (A)

jag om nån dag :]

Vill ni fortfarande leka med mig då? ;D


plaskiplask

Sitter och lyssnar på lite music, yeah! Är fortfarande skakis efter dagens äventyr på balder. Jag, emil och frida smög omkring på ställen där INGEN annan har varit förut, blev inlåsta och var tvungen att bryta oss ut. OMG så spännande det var. Det kändes som när harry potter, hermione och ron var på delar av hogwarts där det var förbjudet att vara, hehe coolt (A).



manbearpig kommer att skita i din mun

Cha cha bloggen flodhästtjejen här! Bredvid mig har jag själva tönten OH som alla kallar hon. She is taking a powernap, medans jag skriver. Tycker det känns blottande medans  man skriver nåt och någon sitter över axeln och dreglar. Iaf i kväll har jag varit och firat min kära vän EBBBIE som fyllde 17 i måndas. Åt en massa god mat och nyttiga morötter. Sen fick man skjuts hem av andreas. Aja ska sova nu, ska till fjälls imorgon och blir där resten av lovet. Hare gött!

bjuder på mina skills på paint!!!




HUHU

Mitt lov so far har varit great en massa bil körning med linn o andreas och mats på ett litet hörn. Vi var rejält hungriga en dag och tvär for till pite och käka på sunes. Sen när vi kom hem till skellhell så var vi tvungna att fara förbi bure och bevisa att vi hade varit i pite. Innan vi for hem, for vi förbi hemön (linns gamla hem) hämta lite post och så där. Resetn av lovet ska jag ta det lungt och sen till fjälls. Men nu får ni ha det ;D

 


ost från krysset

Första april idag, våra lärare har försökt att lura på oss ett prov  några blev helt serriöst arga. Fast irene stod och tok log lite avslöjad =] men tråkigt för jag kunde typ alla frågorna!
Ikväll har jag varit hos oh och tryckt popcorn dränkta med grillkrydda i sinne. Guse så länge sen jag var ibure, lika fint varje gång. Nu när det är lov så har jag lovat mig själv att skriva det där jävla repotaget till svenskan men det sparar jag till måndag.
Ska avsluta nu innan detta inlägg blir för långt.

ÖJ FRIDA HÖR AV DIG TILL MIG, JAG HAR NÅNTING SOM TILLHÖR DIG!


buu den bjuder vi på... right

 

+ att cissi hälsar att hon inte lukta på salami utan att det var hennes kylskåp.

RSS 2.0