If you find one, please let me know what piece I've lost

har varit på stan med mamma idag.
1. påsar :O 2.3. lax/kycklingsallad på waynes 4. "the perfect tee" - gina, en beige grej - h&m, fint under - bikbok 5.6. armband - lindex, hårsaker - glitter, läppstift - gina.
Tror jag även hittade en studentklänning!

HUR MÅR DU?

Det är fredag idag (om en kvart lördag) och som standard så betyder de att jag och julia sitter på skolan och jobbar kvar till åtta snåret och även idag då. Kan berätta att jag tror (läs TROR) att jag har fått sommarjobb. Va på ett till möte idag om äldreomsorgen och kvinnan jag pratade med va väldigt luddig i sitt språk. Så jag tror, TROOOOOR! Efter dagens pa-insats drog jag hem, har myst med påskpyssel (inte tidig), drawsome på ipad, choklad, jordgubbar och te. Imorgon blir det att göra stan med mor. hoj.


overandout

dagen blev ej som jag hade tänkt mig

faller nog tillbaka

Från att ha haft ångest varje dag förra veckan så tror jag de går bra nu. Har kryssat för 4stycken saker på min "ångest-lista". Studenten är nära och de känns bra.

fucking hair problems

blond, blond med utväxt, brun med blekta toppar, mörkbrun, brun eller "naturlig"? åååå!

7år till 30.

GRATTIS BROR, 23år!!! (oj ny tagen bild>>>>>>)
Har varit hos mattias och elin, där bjöds det på årets första grillning. Guse va gott de va!

snegårkväll

hade en effektiv dag igår:
vaknade klockan sju av att pappa kom hem,
såg bigbrother,
gjorde frukost till mig och mamsen,
skrev religons uppgiften,
lagade lunch,
for och tränande,
duchade,
mådde illa,
käkade middag,
gjorde mig fin,
smakade ufoshot,
och sen drog jag till alicia där det vakades klassfest. Det va skoj men krogen sög! Drog typ innan dem stängde. Slapp gå fick taxiskjuts<3 med annelie.

tacka icloud

Slutade skolan idag klockan 11 utan att få veta va man fick i engelska... Drog på stan iaf med julia och mathilda, köpte studentbiljetter och middag på ica, för att vi skulle stanna på skolan till åtta för att sy på projektarbete. Cool fredag! Stannade till halv åtta sen hem och vidare till challe med lite slappt mys, alla va typ trötta. Känner att jag inte haft så coola helger på sistone och för att komprensera upp de så kör vi på "klassfest" imorgon! woopwoop.

bilder från veckan:
detta jävla trosdagsfika// studentmössan har äntligen anlänt// kirrat biljetter till studentkvällen// flickornas nyttigheter från ikväll

Imorgon är dagen man får veta.

Har haft sydag idag med fika och sen där vid halv ett gick vi till nordanå och såg baldershowen. Riktigt bra på vissa delar men blev så generad. Drog på stan med challz en tvärt sen gick jag milen på gymmet. Har prov imorgon i kultur och stilhistoria, borde ha pluggat mer men har inte orken eller lusten, får bli ett omprov. Nu tillbaka till tvn för revenge.
hoj (pussen, inte min grej!)


tlc

Gillar att dan har gått från suttit och gråtit över en ärm, tänkt dystra tankar och vara allmänt deppig. Till att jag bara accepterar den fula jackan jag gör, satsar på ett g, och bli glad/taggad av nåt mamma sa<3 Och att arbetsinterjuven gick kanon, ett trevligt samtal om mig och jag gillar att prata om mig själv så. Aaa så. Blev ett litet grötit inlägg nu hära men så fåre bli. pussen.



sitter på mammas dator och hittade igen nå bilder från sommarn
ful bild men asså kolla in håret! kom då inte ihåg att jag va så blond
måste ju va ljuset eller någe :s

Ig++

Ser hockey med huliganen, Elin och matte. Står just nu 2 0 till skellefte men om jag ska va ärlig så bryr jag mig icket. Icket alls! Ajust ja impuls bokade en resa till marmaris förra veckan med brudarna i klassen, så ska betala in den första summan i dag och fortsätta tagga utlandet.
Nu ska jag dricka kaffe och förbereda mig inför arbetes intervju imorgon. OMG!

 

lisas tårta skulle sitta fint nu :w

 


omg!

såg den nyss, se den!!!

Man kommer att säga: jag önskar att jag tog de mer på allvar.

Har skrivit en checklista med rubriken "Ångest" och under står det en lista vad jag har ogjort i skolan. Saker som skulle ha varit klart förra treminen osv. Den sitter ovanför min säng så jag ska bli påmind om vad jag har kvar i skolan så jag kanske nån gång tar tag i de och kan börja kryssa för saker.

Finne

Efter en heldag på Ikea och en liten trip över till Finland för alkoholköp så är vi på väg hem nu.

 

 


This is not a place

Har sovmorgon till 10 sen hade jag tänkt att vara på skolan till åtta, får se om de.

en stav?:O

Bilder från igår.
Gillar att vara hos Alicia, allt hon gör blir så fint och sen är det så mysigt där. :$

innan man kan leva

Perfektion! Grymt häftig outfit! Kanske beror på ciggen eller bara enkelheten med det svarta. Fick då sug efter ett chocker halsband (och cigg).
Aja ska snart dra mig till alicia för hockeymys. Hej.

BESTÄLLT

...från gina
1, "the perfect tee" alla bloggare snackar om så måste ju va som dem och provar den svarta. Bild via clarastyle 2, . toppar som kommer att passa bra till sommarn.

DAGENS

1,2 Va på stan på hålet idag och köpte denna där blommigaskjorta från bikbok. Bilder från fashionflair. 3,4 Invigde mina platåskor idag och även min mysiga wannabe-hellyhansen-jacka från monki. 5, Mellis till dagens oc avsnitt<3

Well how the heck did you think you could beat them?

Tar en paus från nkbplugget,
tror jag ska ut och cykla,
eller hänga mig,
nåt av de.

Är de nån som kan ta sig tid att göra nån av dessa frukostar åt  mig imorgon? Behöver ju energi så jag kan göra så bra ifrån mig på provet. Kom igen! Ingen?
Källa: 365daysofbreakfast

Timshel

Okej! Sitter och försöker mig på nkbplugg. Jag som hade tänkt att träna hela lovet och sen spika provet på tisdag men är man lat så är man. Är inte heller så fokuserad, varvar detta pluggeri med bloggar och mumfords & sons. ja hej.
känner att jag är lite för cool för nkb...

Har kommit på mig själv.

Älskar slappa helger!

The river is always my home

Har haft en slappdag med onepice och duntofflor<3 Men har ändå varit ganska effektiv idag, vakna 7, såg tv, sökte lite sommarjobb, städa lite, varit ute med the dogs och sett ännu mer tv. Ikväll blir de kanske bure häng, va vet ja?

tror allt kommer från denna fina >>tumblr<<

kony?

Kom hem idag från hemavan, jävligt skönt att vara hemma! Kanske berättar mer om dem här dagarna och visar bilder lite senare eller kanske inte. Har tryckt digestive hela kvällen, ska snart sova eller efter bb och en tur in i duschen. yo.


Med andra ord.

Käkar frukost med Challe ska snart bege oss till backen. Tuff går kväll asså, ne men for till nån randomfest med random umebor, ganska skoj ändå blev bjuden på dricka osv. Sen for vi till en trappa upp och träffa våra skellefte vänner. Typ så. Hej.

 

update: såg att de där kom upp idag skrev de i går morse

 


Ding

Ligger i bäddsoffan med challz och ska snart sova. Kom hit vid 5, sen käka vi middag och gjorde oss lite fina. Drog vidare till hotellet> checkade in hemavans nattliv. Tyckte vi va smarta (snåla) och låste in våra jackor på en toa. Slutade med att personalen va tvungna att låsa upp osv..... Aaaa. Go natt nu då.


Sportlov woho

Sticker till hamavan strax, åter på onsdag. Kanske hörs där imellan annars så får ni (alla min hundramiljarder läsare) ha ett så bra sportlov.
pöösssi.

Öken

Det bjöds på go middag hos mormor och bakishäng hos annelie i kväll. Ska sova nu snart och upp tidigt imorgon för att packa de sista innan man börjar bege sig till hemavan med challe i några dar. Godernatter och lite bilder från igår då. :)


PrettyRicky

Varför vill jag ha de där sjukt fina (läs:fula) skalet ovan?
Varför mår jag kasst idag? Kanske för att jag drack igår?.

MAX<3

yo, i väntan på mat så kommer det lite fina bilder/matbilder sen middan igår. Ska snart också börja göra mig klar för att sen bege mig till kåge för förfest.


Så det känns

Sista skoldagen innan lov och lovet känns mer än behövligt nu! Har två lektioner idag tror jag slutar där vid 11 så stannar nog kvar på skolan och syr lite. Sen blir det att börja tagga fest för ikväll, ska till kåge och vidare till mollys/allstar. Jupp jupp.
Nu drar jag till skolan, bye.


Och så får de bli!

Ja de blev att jag köpte dem idag. Snacka om lyckoruset man fick när man drog kortet!
Ska snart dra ner till stan för middag på olearys med delar ur klassen. Hej.

 


RSS 2.0