There's happiness where and when i least expect

Kom nyss hem från min och mammas second-hand runda. Hittade inget direkt märkvärdigt, köpte ett par byxor som ska bli ett par shorts och en ampel som ska få bli ett armband. For sen till konsum och köpte indigrienserna till cheesecaken jag ska göra nu till ikväll. Det blir att vara hos moa i olivias klass, blir nog mys. Nu ska det bakas!

bilder snodda från ebbas foton


I want to go back to old times

hade tråkigt i går så experimenterade ihop en ny header.




text II

skrev in mig på körskola i tisdags, nu är det påriktigt. Första teorilektionen på tisdag och har skita ångest över första körlektionen och jag har inte ens bokat nån! Stackars den jag ska köra med han kommer att bli chockad när jag börjar att gråta.
Håller på att skriva historian som skulle vara inlämnad i tisdags det går inte alls bra. Ska nog koka kaffe och logga ut från facebook så kanske det går bättre.
keep it cool, simma lungt, hej då, hoj, puss och kram

(ps. fick en snäll kommentar av mammas vän, det gjorde mig glad för dagen.)

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej.

Skolan har börjat om och ångesten kan komma! Samhällsarbeten stora som hus, matte nationella och en skjorta som ska sys. Det är 28 skoldar kvar guse va hemskt, men skönt sen med lov! Men är inte bara ledsen utan fick veta att jag fick sommarjobb på rönnskär, fick sista perioden. Va ju inte illa pinkat hade ju faktiskt önskat mig de. Måste även få berätta att jag fick dem perfekat levis shortsen av min syslöjdslärare i tisdags, hahah jag och julia slogs om dem och jag vann!!

Cissi fyller även 18 idag så GRATTIS till henne (igen) så ikväll blir det fika hos henne med flickorna iklassen.

här har vi flicksnärtan!


sånt som skulle sitta fint nu!



lindex/ asos/ h&m/ gina tricot/ make up store/ bikbok/ forever21/ monki

idag ja var det påskdagen

hej,
idag hittade jag 9 explorer på mindre än 100meter.
idag har jag förklarat för en liten pojk vad :w betyder.
idag har jag lyssnat på svinalängorna, en liten bit då
idag blir det familje middag plus elin
ajust de igår var jag hos nån moa i ohs klass. fun! man fick röka inne (A)



måste skaffa färgade slingor till håret!

hur det mås.

Glader påsker allihopa! idag mår jag bra och igår var jag med olivia och josse! Åt godis tills dö dagar och har redan ätit mig less på godis och klockan är inte ens slagen två, illa! kanske för mor har ställt fram tre godisskålar och att hon gav mig ett påskägg. kommer att rulla fram när skolan börjar om :(



bye

igår blev det bio -red riding hood
och billkurragömma i bure.
idag blir det middag/lunch i robban och ja kör.
Blir väl att ge marmor en hjärtinfarkt.
hejhej så länge, bilder från förra fredan:

hihi fina flickor :$

jag skulle vilja ha en egen sebastian :$


,

är torr och röd i ögonen

I kiss you on the brain in the shadow of a train

få se vad som händer idag ska iaf klä mig nu och gå ner på stan och köpa fleece.

john lennon// thåström// the moldy peaches

oliv's mode*

inte för att det här är en modeblogg men kände bara för att visa dagensgårdagens shopping.


SPRING

idag är jag glad och full av inspiration. Har världens bästa spellista på spotify också. >>här<< ignorera mitt användarnamn (A)

evryone
dem här tycker jag är bra eller deras volvo reklam låt iaf :$

pårikt

idag blev jag ledsen.


<(") pingu

satte mig med historian efter middan men då kom jag på att det var länge sen jag lekte med datorn, sen blev det 2,5men, fika, hockey (och det var ju kul så länge det varade), sen scrubat, peelat och smörjt in mitt ansikte, googlade fram nazismen, hittade en bläckpenna så nu är min arm sönder klottrad och nu facebook. Historian och mösterkonstruktionen tar vi sen!! godnatten!
plus att nu har det enda som betyder nåt försvunnit. :(

rip


tusen kakor och 4 mackor

kan inte mamma bara komma hem så vi kan äta räkmackor, utropstecken!

 

+ att jag vill vara lika brun som jag va i somras punkt


Can you tell me what happened to Michael Jackson?

Hämtade ut mitt paket från nelly.com på rasten idag, när jag kom hem provade jag kläderna om och om igen tror att jag har den finaste skolavslutningsklänningen kirrad. Redan? Ja men bättre sent än aldrig säg. Ser ut som en liten bakelse känner mig som 12 i den fast på ett bra och gulligt sätt. :$ Skorna var för små så det blir att byta dem till en större storlek annars så var skjortan också fin. Kanoners!

Ikväll har jag övningskört - gick åt helvete, började gråta medans jag skapade en bil kö efter mig utan för edda typ. mindre kul. Tog även en lång prommis med cissi ikväll sen blev det desperet och sen hem och duscha. nu sova, natti. pözz.

från i fredags, hihi bjuder på sista - snodda från challes blogg.


ville se dig dansa linn

har sytt hela dan idag på ett par röda shorts
-fortsätter imorgon
spelat fotboll
fick jätte ont i mitt ben (lår)
ätit en banan och druckit vatten
nu dusch
sen säng
hej

natti

en random bild på Jon Kortajarena


jag ser domen i dina ögon

Igår spelade håkan hellström på ume open, guse vad jag hade viljat sett han! Han står på min: göra innan jag dör lista även fast jag inte har en. Säger bara lyckostar till dem som var där igår. Jag hade då iaf trevligt hos tina. Mycke chill och lite dill eller mycke chill och lite tjafs men tycker det blev kul iaf. Firade Frida lite smått för att tina ska bort i 7veckor och missar fridas födelsedag. Blev lite avens på hennes present hon fick att hon skulle se på the kooks men det kommer väl chanser för mig med.

han är ju så fin


It’s Friday, Friday

Har äckligt mycke träningsverk i mina ben sen fotbollsträningen i måndags och att jag tränade ett pass function igår gör det inte bättre. Får se när det går över. Slutade klockan elva idag, kändes som en jävligt värd dag. Men det firades med att se en tråkig seg drama komedi när jag kom hem och en stor kaffe kopp och en sockrig munk. hihi smalt men va då det är ju helg :w


RSS 2.0