text text bild bild bild bild

Nu är man ensam hemma tills på fredag, mamma och pappa har tagit husvagnen till boden och uppåt. Kommer bli skönt att slippa dem men det kommer nog att bli nudlar varje dag... Ikväll kommer flickorna till mig och imorgon kommer cissi till stan så blir ju inte ensam.

btw, midsommar var kanon! Hade inte förväntat mig nått förutom att det skulle suga. Men ne det blev riktigt lyckat, hann träffa en massa underliga människor som det var ett tag sen man såg.

 


fluffing clouds

AAAAAAAAAAAAAAA!!! he hej. Fem kommer jag att befinna mig i bure och grilla KÖTT, äta lite jordgubbar och melon. Sen far vi vidare till ida i yttervik för att få en titt hur det kommer att bli när 94orna kommer till balder... ne men det ska bli kul är faktiskt taggad till tusen. Bara få vara med några av sina närmaste vänner (+ andra, som kan vara trevliga) dricka citrondricka från konsum osv. Detta blir kanon!!

Hade inte så många fina bilder, men de var ju ändå ett år sen (A)


MIDSOMMAR IMORGON :O

såg för nån dag sen Bandslam för andra gången. Filmen är ju jäkla underbar, najsiga låtar mmmmmm. Skulle gråta några tårar om jag satt själv men nu när det var några andra med så var jag tvungen att stajla lite. Filmen igår var ju också bra, så värd en hundralapp.!

 


JAG HAR DÅ ETT MUFFINTORN!

Idag har jag varit med linn och challe, vi har solat, ätit muffin och druckit "sommardrink". Ikväll klockan nio drar vi med oss linnea och ser sex and the city 2. Lite sena men va då? Ska duscha sen äta mat, guse lov va jag är hungrig. synes mina vänner, simma lungt


inte

har fan frosa nu för jag cykla hem från lena i regnet, såg ut som en svettig oliv från en kolgruva. ska i säng snart osv osv värt inlägg här

we no speak americano

stuffs från turkiet


home från turkey

Nu är man då hemma eller egentligen så kom jag hem igår men aja. Hemma till Sverige med regn när man börjar vara van med 35+. Har iaf haft det hur härligt som helst där en massa badande, solande och en jävla massa mat!!
hihi


asså jag far 08.00 (A)

 


O0oPS

Idag mås det ju som man förtjänar, men hade jävligt kul igår kväll. Träffade en massa unga människor som det var längesen man såg, blev som en liten konfaåterträff också. Sa hej till en och annan polis, hehe. Men aja har iaf sommar lov nu, hu skönt som helst!
Ska börja packa till turkiet, städa mitt rum och märka cyklar...
hörs sen va?? annars om en vecka.

ett par kassa mobilbilder från avslutningen igår:

gillar matbilder :w förlåt alicia...


öj 999kr+

Helt sjukt att jag går ut ettan imorgon! Kan det stämma då att jag börjar tvåan om 77 dar?? Aja far till Turkey på fredag, jävlar vad jag ska sola och äta god mat. Hoppas ni är avens på mig hihi!!!
På skolan idag har vi städat och ätit glass made by ove, lekt lite med norran och fikat lite mer.
Iaf, ikväll ska jag till cissi leka med smink och sen fara och sola...

för töp ett år sen nu:


:W

helgen har varit alldeles alldeles underbar... Fick helg redan i torsdags for till Lycksele med cissi då. Vi var på dollar, såg balen och var med carro och julia. Kom hem igår och hade tänkt att sitta i soffan med täcket, trå godis och bara tycka synd om mig själv, kanske gråta eller nå. Men då for jag och var med en massa folk (challe) på stämings. osvosv.... hamna hos nån random och sen hem!
Idag skrattar jag bara åt mina föräldrar som är  jävligt bakis, hehe. Men tur de för nu blir det mat från trekronor. CHIQUITA!!!!!!!1 bajbaj.

random bilder:



till lyckselet

Far till Lycksele nu med cissi för att bara ta det lungt och komma bort från äckelskellefte! Men kommer hem på lördag tror jag så vi möttes då kanske (A)

Till Olivia
lägger upp två bilder på mitt hår och ögonbryn, typ så ser det ut om vi inte hinn synas på bussen eller nåt. Så då vill jag passa på att säga trevlig resa och att jag kommer att sakna dig nu! :)♥ Syns om två veckor då oh pussssssssssssss

blondie fast ne kanske inte

Hemma hos familjen Wallström har det från och med idag öppnas en hårsalong. Dagens kunder har beställt slingor och färgning. Just nu sitter jag i min rymdmössa och väntar på att mina slingor ska bli klara, sen blir det nog sun tan och efter det hem igen och färga ögonbrynen. Locka håret och prata lite långsamre så blir jag äntligen som min idol! eller måste ju bli blond också, damn :(




hehe känslig

Sitter här och försöker klämma fram tårarna men det går verkligen inte och inte för att verka okänslig, vill gråta men går ej. Kanske släpper sen när jag ställer mig i duschen eller sen när jag ska sova. Ikväll har jag och cissi haft en Oliviakväll, älskar att stå icentrum hehe. Men cissi bjöd på middag och efterrätt såg en massa flickigaserier på tvn osv.

du är en fin vän


RSS 2.0