lars-olof

Har nyss käkat en kanonmiddag, bestående av kött, pommes och bea<3. Har dock nu paltkoma men de ska snart botas med chips och dipp med challe. Har inte träffat henne på mer än två veckor så det blir mycke att prata om, hehe ( ne då 'what happends in faliraki stays in faliraki). Annars idag har jag bara flagnat och tagit det lugnt med film, imroogn börjar då allvaret om igen..JOBB!
 
oj en sne fluga :S
 

Hemma aaa aaaa

Hemma nu då från 15dagars värme och 14dagars drickande. Blir nog en soberoctober som jag hade tänkt skulle bestå av jobb. Har sovit tolv timmar i natt så är lite mer utvilad, ska snart börja packa upp och betala räkningar.


Är det här till att överdriva?


Pysen

Springer omkring och hetspackar, hade tänkt att göra de idag men blev inringd på jobb 7-17. Jobbar även imorgon så får packa just innan vi far och raka bena innan de, aaaaaah. Har så mycke saker jag vill ta med mig, tror de blir två resväskor (a) hehehe får se. Aja lite flum hära men ska natta mig nu.

middag från igår.


text

Att helt oförberett bli väckt av bemmaningen tjugo i sju på morognen, är som att råka ta en powernap på en timme. Man blir helt fucked up i huvet! Fick börja jobba halv åtta i morse åt norrbacka. Lite smått i panik cykalde jag dit men allt löset sig och det gick bra till slut. Imorgon jobbar jag 12-17 sen på kvällen tror jag det blir avsedsmiddag för josse. Nu pausa tvn på fyran så jag inte missar början på halv åtta hos mig, för nu ut med hundarna tvärt. hoj!

10sep

Ny vecka nu igen och känner hur arbetsösheten smyger sig på, har bara 14timmars jobb inplanerat denna vecka sen flyr jag ju landet i två veckor så denna månad blir knapper på pengar. Har redan gått in i rollen som en lat ungdom och sitter fortfarande med morognrock och tycker synd om mig själv. Men ska snart ta tummen ur och klä mig, traska ut med hundrana sen ner på stan för att köpa nödvändigheter till rhodosresan, resorb och sånt standard tjafs. hoj.


Va häftig redan i tidig ålder!

fosterolle


envecka

Har hunnit jobba 8-12 idag på norrbacka, gick väl bra dock lite ovant. Om en tiominuter kommer broder magnus och hämtar upp mig för att bege oss på robertsfors för 75års fika. Ska sitta fint med tårta i kistan. Sen ikväll dissar vi bryggargatan för mormorsmat eller det kanske är dem som dissar oss och mormor är bara snäll och ställer upp... aja vilket som, de va iaf dagens/kvällens planer.
 
 
oj va den nöts just nu, till och från jobbet

120907

 
Väntar på att få börja jobba igen, har jobbat 7-12 idag men ska tillbaka snart och jobba 4,5timme. Har hunnit börja se "the lucky one", sova, dricka 4koppar kaffe, äta en liter soyghurt och läsa gamla mattidningar. De är fredag idag och det märks inte mitt liv är lika meningslöst som de va igår. Får iaf göra mig fin och äta gomaten imorgon då det blir middag på bryggargatan, cant wait :Ww höres

Ser svampbob och dricker hasselnötkaffe på min middagsrast.


Fyra dagar senare...



Bara tio dagar kvar nu och jag håller på att plågas av denna längtan. Bara att få dra härifrån, njuta av sol och mat med dem finaste. Igår sprang jag omkring i sommarkläder, for på ok och hämtade ut min nya bikini från h&m, så nu äre bara att fara. Tror jag måste lugna mina nerver med att skriva en inköpslista till utlandet.

Idag va tanken att dra till Robertsfors och fira farfars sambo som fyller 75år. Men åkte på jobb istället mellan 13-21, skulle faktiskt sitta lite bättre med smörgåstårta denna dag. Aja får ju para... Hoj


these boots are made for walking



Skulle vilja ha dessa mc-boots från bikbok, kanske man ska passa på nu när dem har 50% på skor. Om dem nu ens finns i skellefte dvs.

More Than This



in my ears
 
Ni kan kalla mig 'the working girl' eller ne det skulle bli jobbigt att ropa efter mig, men det skulle stämma in rätt bra. Har jobbat min tionde jobbdag i rad nu, lagomt sliten är man ju så man hoppas på lite ledigt imorgon kanske. Olivia behöver sin para! Har bara suttit i soffan, sörplat kaffe och flottat ner den sen jag kom hem från jobbet idag så ska nog gå och fortsätta med de. bye
 
 

Sitter på jobbet och drömmer mig bort....


RSS 2.0