sådan mor sådan dotter.




TinkyWinkyDipsyLaa-LaaPo

igår blev det falkträsket med challe, tedde och linus. stekte och puttrade i olja, har nog bränt mig i sverigesol typ första gången sen man var liten! I vattnet var det kallt så man inte kunde andas när man doppade sig, såg nästan isflak flyta omkring. Sen på kvällen var det drakbåtarna som gällde. Köpte en sallad sen, lite häng på bryggan vid älven sen lite häng i en husvagn.. Challe gick in på megafon tältet och jag gick hem. 17 år är jag!!!! tack mamma och pappa!
.
Idag har jag bakat klart en kaka mamma började med för nån dag sen, sen så har jag lapat sol lite granna. Fikade sen med papsen.
.
1. drakbåtarna 2. mustasch & challe??
.
3. försöker fota teletubbies 4. teletubbiesarna
.
5. ahhaha söt 6. glad
.
7. kaka 8. kaffe och kaka
.
9. mera kaka 10. pappa och bella

Rubrik: den där bodyn?

läste på min gamla blogg att för exakt två år sen så var jag på stan och köpte en jäkla body. Ingen aning varför eller till vad jag skulle använda den. Kan ju säga att det vet jag fortfarande inte, den ligger i garderoben fortfarande med prislapp och allt! Body till salu? någon?
.
nu bad med challe på okänd strand med okända männsikor!
update: mongo inälgg skulle ha kommit upp kring 11!!

STAINS

idag drog jag challe och linn till vitberget. Stekte i olja och badade med små barn. Försökte ragga på badvakten igenom att skräpa ner men det gick han inte på:( Efter middan blev det att fara till bergsbyn med folket ovan + sia och andreas. Köpte en barn glass, orkade äntligen hela!! Blev lite häng vid älven sen hem. Nu sitter jag och knaprar godis! imorgon?? sol bad får se. hoj
.

challe fick färg, men ja lova det fick jag med lite granna :w

That's how we do it


pimpade ett par avklippta jeans förra veckan :$

är jag den enda som är vaken nu eller?? bara för jag var tvungen att kliva upp åtta och städa mitt rum för att det blir visning här klockan 11. Men måste hitta vänner tills dess då, vill till nån strand och sola/badaosv.
Igår blev det första doppet för min del iår. Vi for 6pers till sjöbo men edast jag, challe och linus bada. sen blev det på max för att prova maxappen så man fick en lyxshake för endast 16kr!!! VÄRT!! ajaj hej måste rotera.



And shake it all up, shake it all up

banan,blåbärs smoothie och stekta ägg!! :w
nyss ätit och nu blir det stek hos challe!

Hard.

Midsommar plus snart helgen avklarad!!! Kan säga att midsommar blev ändå lyckad, va i ytterviks mörka skogar(båtvik). Kvällen slutade ju inte som man hade tänkt men man fick sig ju hem iaf tillslut. Vi åt grilllat, träffade gamla klasskompisar osv. trevligttrevligt!
Idag har jag varit på loppis och sen solat med challzor, tror det blir lite påhitt med henne ikväll. ajja känner för att röra på mig innan maten får se om man tar tummen ur och gör det dvs. hej so lång
.

kassa experiabilder, men vet att ebba hade en systemkamera igång under kvällen så ska se till att få lite bilder skickade :3

MIDSOMMAR TAGG.

Då kör vi snart!!! Midsommar!!!! JAAAA!!! aaahhh
tänk att det var ett år sen, vi var hos ida nu! Ikväll kör vi hos ebben :) hoj

linn hur kan du inte tycka han är snygg??....

....dregel är ju bara förnamnet!
.
chace crawford aka nate archibal

Detta fält måste fyllas i

lekte btkbingo ibure i går med några människor, vissa som mer eller mindre hatar mig men aja det är ju hennes problem. Fick ta en för laget och leka ett galet lodjur, klösa 5 randoms, få en mustasch ritat, sjunga fångad av en stormvind på ett tak, bli bitchslappad osv... Hel galen kväll har aldrig skrattat och skämmt ut mig så mycke, men det är ju bara bure så WHATEVER!!!

från en random kväll hos challe:
.

My drinking is killing me

skulle gärna gå omkring i detta på festival!!!!
.

brandos.se// h&m// modekungen.com//
monki// gina tricot// make up store// björn axen//
weekday// nelly.com//
eoe-glasses.com// paper-doll-com//

mmm taggar midsommar!


Äntligen på väg!

Jaa äntligen ska jag få fara till farmor i jäkla glommers!! Jag är så lycklig. Få äta torr bullar och nån smulig kaka, jaa det vill jag alltid göra. Sitta och bli misshandlad av hennes läskiga katt eller ajust den är död men  har skaffat en ny, kul. Men vadå det ska bli kul, har ju inte träffat hon på sisådär 5år eller nå:O Konstigt att farfar och farmor bor lika långt bort men träffar han tusen gånger mer. Aja ska så kul nu!! hej.
.

fina detaljer

POLEN DEL3

mera mera mera polen!
bilder från auschwitz:
.

For all we know we might not get tomorrow.

några bilder sen i tisdags då det var bergsbyglass på listan
.
ska vara med denna brud ikväll>>> (thihi lite galen bild bara)

satan i gatan.

satan i gatan va jag är arg på min päron!!!!!! men det tar vi imorogn! för nu blire snart fotboll.
hej mamma jag dricker som en idiot, röker som en bortsbindare, knarkar som en jäkla gris och sen så ligger jag runt som en jäkla hora!!!!!! hej.
update: thihi det var mattias som hade tat den!

hej.

Idag tog jag och challz bussen till bure, väl framme mötte vi linn, sen josse och suss. Vi såg 9ornas vårshow. Tyckte den var grym väldans mycket bättre än va våran va, skämms nästan nu lite. Blev chockad av en naken jesper som kom ut på scenen. Efteråt drog vi till bergsbyn för jätteglass.
Ikväll blev det brännboll med några folk, trodde jag skulle få se dh men ne, det var tydligen sista avsnittet förra veckan. + mobilen är utvecklingsstörd.

ketchupsmuffins

sorry för mitt hetsinlägg nedan kände bara för att avreagera mig lite(A)
idag har det inte hänt nåt direkt, sov länge sen gick jag på stan ett tag fast köpte inget. När jag kom hem provade jag att baka muffins i ketchupformar från mcdonalds med mini oreo.
.

Utkast: Juni 11, 2011

serriöst om man skulle kunna vakna upp över en natt och vara homo så skulle jag vilja bli de!! killar borde skjutas, ett nackskott sisådär passande de är vad dem förtjänar. Nu ska man ju inte dra alla killar över en kant fast jag gör det nu och det känns bra. Tyckte lite synd om några oskyldiga små pajkar som fick utsättas för min vrede igår, men jag skiter fullständigt i vilka dem va för jag är så jäkla arg! (hihi här överreagerar vi inte)
annars gick skolavslutningenskvällen bra, hade de då jätte mysigt hos alicia. nu räkmacka!
bilder från skolavslutningen:
på dan:
.




kvällen:
.

Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer

Trycker bränd pizza från trekronor, ska nog hoppa i duschen snart luktar som en svettig kokosnöt. Har legat och stekt sen jag kom hem idag från skolavslutningen(>studenten>lunch vid älven). Ikväll blire fest på åsgatan hos alicia fast cissi kommer inte att gästa oss :( Tog farväl åt henne utanför kyrkan, vi båda kunde inte hålla tårarna borta. Lite löjligt kanske men vadå? vi kommer ju inte att kunna synas som vi har brukat!
aja äta lite mer pizza sen dusch.
.
thihi :$

SKOLAVSLUTNING

Håret - check, sminket - check, klänningen - check. Nu fattas bara skorna och sen att fara till lanskyrkan för skolavslutning. Ska nog fika sen med några sen se studenten. aja hare bra för snart blire sommarlov!!!





några kassa webcambidler men det får duga

POLEN DEL 2

ännu en bildbomb från polen
utanför auschwitz
på väg till Oświęcim
träffade tant snigel och farbror hund
inne i en synagoga
på väg hem igen

har nyss kladdat på mig lite mascara endast!! Pappa tjatar och snackar om att han har blivit gammal eftersom förr i tiden kunde man tydligen bara gå till körskolan och säga att man ville ta körkortet, sen så att för så for man inte till skolan och såg ut som skulle till danielsten.
Efter historian måste jag på balder och hämta min cykel sen tydligen hem och fylla i nå skattepapper sen fara på c-labb. hoj.

ååå

Blev inte på humör har insett att jag kan inte ta körkortet när jag ville. Klantiga jag var så seg på att boka, sen så ska jag jobba så det får bli efter min jobb period på rönnskär. Sen är jag less på min historia uppgift, vill ligga ute och sola. Men icke historian måste vara inne helst redan i onsdags!! bajs o hoj!
bambi northwood

It’s still a little hard to say what's going on

fint från le smoking

måste göra klart historian idag och sen klämma in lite solning på balkongen!

POLEN DEL 1

Tog 923 bilder i polen visar väl bara några i taget:

har aldrig varit så lycklig som när jag fick köpa mitt kaffe från starbucks



smaskig bulle på väg till polen





fina fanny och olivia på warszawas flygplats




i väntan på bussen på krakows flyplats som ska ta oss till oswiecim

lua

Kom hem igår klockan tio. Gick på stan sen då med mamma köpte två tröjor och ett linne, dem kommer att användas flititgt i sommar! På stan så upptäckte jag vilken tönt jag är, så himla pinsam tjej jag är!! :(
aja på kvällen så drog till challe för en nykter kväll hade ändå roligt. jag och julia skrattade åt alla som var fulla (och speciellt åt annelie ;)) Det  var tänkt att jag skulle hem tio och sova så gott i min säng, men icket dem lät mig inte fara hem. Så typ klockan tre var jag nästan spyfärdid så trött var jag. Tog min cykel och lämnade alla hos moa. ikväll?? får se
hej då för nu blire loppis.
mohahah fina bild :$

stavningskontroll

Sitter på warzawas flygplats och väntar tills man får kliva på planet, har väntat i tre timmar nu är lite less! På krakows flygplats blev jag och olivia tillkalade till. En säkerthetscheck trodde serriöst jag skulle skita på mig :( hjärtat slog i 190. När vi kommer till aralnda ska vi äta på donken sen övernatta på ibis, sen hem!!! Och det är med basta!!! Hej

hemma snart

ska snart packa info hemresan imorgon, kommer hem lordag och langtar efter vanlig hederlig sverigemat!!! :w

RSS 2.0