SNÖIGT VARE

Igår var jag på en liten utflykt till Klutmarksbacken. Julia och Frida var dem som var mitt härliga sällskap. Tog några bilder, tur att man har en bra mobilkamera (Y)




HV1 - man kan inte än bara älska min klass!












JAG ÄR INTE ÄCKLIG!!


Shullulu

NU ger jag hos Ebba, linn och lina är även är. Men mer folk är på väg. Nu baka kladdkaka!!!!!!!!!! :W:W:W




TACO

Nu beger jag mig till yttervik och där väntas massa härliga människor och TACOPAJ!


MIN MAN!!!

 

En kvinnas dröm, händig i köket och väldigt FAGER!

But back off he's mine.

MMMMM

Paniken man fick imorse när man vakna kvart i 8, fick skynda sig som jävla tok och det berodde på att man har en idiot till fader som inte kan väcka en och bryr sig mer om sin hockey. Efter skolan så fick man skynda sig ner till stan för mindre smarta människor inte tänker till riktigt. Men tur för den vilsne människan att jag var där och kunde visa den till busstation. Kanske allt sker av en andledning som Johan skulle ha sagt och kanske tom ett skämt sms. HAHA. Men jag ogillar ändå idioterna som fått mig att stressa och springa idag!

hippo

hejhejhejhejhejhejhejehejehej..... Har engelska nu ska skriva en redovisning om vad som helst och eftersom jag älskar FLODHÄSTAR så håller jag på nu och letar fina bilder har suttit väldigt länge nu och gjort en fin bild i photoshop, VÄLDIGT BRA GJORD!!! =)

ENJOY NÄR EN STOR OLIV MÖTER EN HIPPOPOTAMUS!

Skrevs den: 2010-02-22 @ 10:55:22


Utkast: Feb. 21, 2010

Sitter framför tvn och dreglar till Lelia bakar såhär just efter middan som blev en FET kebabmacka. Såg att mamma hade tagit fram semelbullar och mandelmassa, så det blir väl att äta några såna smalabullar också ikväll och även gårdagens godis. SMAL KVÄLL FÖR MIG HÄR!

Skrevs den: 2010-02-21 @ 18:06:24


ÄGG OCH KYCKLING?

HAJHAJ. Har haft en stört härlig kväll med underbara människor. Vi har ätit kycklingsallad till förrätt, varmrätt och efterrätt. HUR gått som helst cred till er tjejor där! For till hemmakväll hyrde två filmer: Allt för min syster och Blame. < Världens sämsta rysare som borde klassas som en drama, den var dessutom spansk =S
Nu sitter jag här har tänkt att kila till kojs och sova till os. Hoppas det är 18 grader imorgon för då bär det av med flogart till nån backe. BAJBAJ.

Skrevs den:
2010-02-21 @ 01:45:30

DEM BRUNA POTATISARNA = RUSSIN

Ikväll så drar jag till Jossan och badar jacuzzi med olivia och suss. Och då ska man väl också få ont magen av det som jag får av allt annat varmt, bastu varm choklad osv. Skulle även äta kycklingsallad där. Blir najs.
Idag var det tänkt att fara och åka slalom(baby) med flogart med det blev för kallat för oss... eller för henne eller dem hade kanske inet ens öppet. Aja får ta det nån annan dag isf.

 

Skrevs den: 2010-02-20 @ 14:27:49


Välkommen till min nya blogg!

HAHAHAHA aa nu har man en blogg igen får se hur länge man orkar. Mina andra försök som inte gick så bra (=oliviawa, fatlip, olva, trepajks, bobdil osv.)

RSS 2.0