yesterday the night before tomorrow

Igår kväll blev helt okej, måddde inte så bra där ett tag men aja som det ska va helt enkelt. Såg att jag hade ett gäng bilder på mobilen men fy så fula dem va så här blir inget av det visat.
Idag har jag bara glidit runt i mina afrik/turk braxor och halsat vatten. Budade på tradera och vann en sak, hihih. Men nu kom mamma hem med maten, så nu blire käk framför tvn=)

in tha späjs ther is no fiiiilings

Pallrade mig till cissi ikväll och såg i rymden finns inga känslor. Tyckte den var hur bra som helst, mendan vissa säger annat som jag inte tänker lyssna på. Tyckte den var jätte fin och riktigt rolig :$ Lyssnar nu på soundtracket och nöter specillet lykke lis låt.


Who doesn't love a girl that smells like tangerine?

Dagen gick an men guse så slut man var andra samhällslektionen man hade. När jag kom hem så väntade jag på mamma och sen gjorde vi typ dem godaste kycklingburgarna jag har ätit! Och bara för jag vill att ni ska få uppleva samma känsla så kommer det här hur man gör, nerifrån och upp: friscobröd-sallad-blodapelsin-ost-kycklingburgare-avokado-currysås-friscobröd. Så prova nu!
Ajust fick äntligen hem de jag beställde från modekungen. Älskar mina nya skor och av en billig slant är man alltid nöjd.

färgerna på skorna och ringen blev inte rättvis så det fick bli i svartvitt ist, men skorna är iaf gråa med guldiga och silvriga nitar och ringen är guldig med en svart sten.


AFRIKA

Nu är modevisningarna på balder slut och jag säger bara äntligen! är typ helt slut och mitt hår har blivit en enda tova.
Efter jag kom efter hem från skolan (alltså vid halv 8) for jag till bordern och fikade i hans nya hus. Fint vare iaf.
Slö tittar nu på the middle så ska gå och tvätta ur mina dreds och sen sova och tagga en helvetes onsdag.

hehhehe mina byxor från modevisning, fina va????


RUBRIK

vaknade vid sju, gjorde sig klar för skolan och kom försent som vanligt till matten. hihi. hade några vanliga lektioner som en vanlig måndag kan innebära och sen vara hurtig sjuk och det är också väldigt vanligt. Skulle sluta kvart i tre som jag brukar göra en måndag, men ne då har dem bestämt att lägga öppethus på kvällstid efterskolan. Så vi var klara vid halv åtta. Och då for jag och tränade box i 55min med pappa och man känner nu att man inte har nån energi kvar. Föll i gråt i omklädningsrummet utan andledning. Men va, man var väl bara trött? Så ska väl ta och sova så kör vi igen imorgon, FAST MED EN SOVMORGON TILL 12!!! jaa!!! guse va skönt!!!! hihihi natti

öj här har vi skoj

det blir lätt tråkigt en fredagkväll. men i morgon blire äventyr. det här har jag gjort, fint, ja:

och äta ett tomtehuve

och skära sig när man skalar en morot, så det blöder igenom plåstret mamma kom med....


jag. har. inge. livpunkt

sagan om den magiska kotten...
det var en gång en flicka som hade en jätte stor kotte
den kom från nåt konstigt ställe, som kallas för sänfrancicccå
kotten var magisk
men om den hamnar i fel händer kunde hela världen drabbas av dess mörka krafter
så flickan bestämde sig för att aldrig berätta om sin kotte
the end



int lik nånstans

ibland har pappa sina bra dar och dåliga. Som i början av veckan var han tjurig och gnällig men det tog han igen i går när han köpte två nya byxor åt mig och idag när han tog mig till klutmark och åkte slalomski (som han säger) även fast han hade ont i fötterna och såg inget, men de gjorde han bara för att han visste att jag tyckte det var så kul!! Det är min pappa de. ♥

hahhahaha strykes, läs inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kom nyss hem?!?!?! tragiskt tänker ni men ne ska upp 8 är det tänkt, faktsikt!! Så tog mig samman och for hem tidigt, är lite ja du vet ja tack? äter mackor och tar bakis tiden nu elelr när jag sover och lyssnar på soundtracket till juno. mycke mycke bra! Pratar med folk på fb som jag lär ångra sen, kanske? Ikväll har jag blivit glad för att få prata ut med så vi alla kan vara glada på varann. Om du inte för står så förstå jag, detta inlägg kan alla ignorerea. För ingen svenska är rätt elller inget make sense(?) och sen sär år jga... ni vet mamma kanske och så vet???? hahhahahah nu ska jag sova bort alll pip tid va nu??? aja innna detta blir för allt långt, så sov gott allla som redan är hemma!!! :DD::D:DD: hej då

spara & publicera*

och en till

har fått i mig lite för mycket åt det dåliga hållet, mår illa och mitt huve värker:(
Sett inception med mamma ikväll och en mer konstig och invecklad film får man ju leta efter! Slår shutter island med hästlängder. Den där dicaprio kan verkligen göra oförståeliga filmer!
Ajust började inte kvart i tolv idag, utan när jag kom till skolan så fick jag veta att det var 20 I TVÅ!?!? hade jag vetat det hade man ju inte ens farit, men aja vi fick börja matten tidigare. Efter den dan var slut for jag hem till frida eftersom jag inte hade nån nyckel hem och pappa hade hunnit fara och jobba. Var där ett tag, fikade osv, mötte sen mamma på stan och köpte lite saker sen blev det max mat!!!! Min kväll i stora drag!
hej då


en liten uppdatering

har en tandborste i munnen och börjar om tre kvart, skön fredag mindre skönt att då sluta sent. Men ska på stan med mamma efter skolan och äta mat, åikväll får vi se vad det blir för äventyr som väntar.
hoj så länge

I said sugar you aint so sweet

kan någon ute i världen trampa på min rygg så den knäcks tillbaka? för har så satans ont nu och går som en ostkrok. Tänkte ta en promis men blev icke för mitt ryggont sen så har jag typ sovit sen jag kom hem från skolan och nu ska jag sova lite mer. Imorgon blir det fika ,sy finfina byxor och träna tror jag?
godnättinen

bra musik!!!!


I fly like paper, get high like planes

har vikit ett dussin pappersflygplan (som jag & frida sprang omkring med på balder)
gymade med blondinbellas drömligg (brolle)
(okej vi gymade inte tsm, men nästan så jag kommer iaf säga att de var så)
druckit en liter te (två koppar)
har försökt att köpa ett wow acc (eller kommer inte att betala för det, så ge mig tack)
det var min dag, nu ska jag borsta tänderna och sen sova ( se tv och spela frozen bubble på mobilen)
godnatt (och sov gott)

dirty dancing/ bob dylan/ lykke li

så ja

på lovet gjorde jag nya drömfångare  som ska hänga runt halsen och sen en ring jag hade på mig idag: hihii



50-1

Idag fyller mor min år! Hon fick biobiljetter till svinalängorna som går ikväll av mig, så det blir bio och fika nu på dan snart, om ett tag.
öj skolan börjar om igen imorgon, kan ju inte än annat längta ihjäl mig!!...fast... Kollade in det nya schemat och det ser inte bra ut.
hej då!

en yngre mamma, hur gjorde hon det där håret o varför använder hon inte dem där glasögonen längre?!?!?!


Anna hade en vän med en bil

hahah pinsamt att ens skriva nu eftersom det var längesen sist, men aja fick för mig att göra det nu. åkte i en bil igår med linn, andreas, mats och olov/f. mycke trevligt, blev lite åksjuk där ett tag men det gick alla tajders. Hamnade på en väldigt random fest, hos några som inte tyckte om håkanh och det gillar vi inte alls! Försökte med känn ingen sorg för mig göteborg, men nej byte låt på diiiirekten?!?!?! annars så var dem en bunt med trevliga människor. Konstigt nog igår så fick jag för mig att jag var en dansk som gillade pölsa med senap och ketchup? hihihi
ikväll? chilla ta det lungt med popcorn och kernel season's nacho cheddar, hoj, till nästa gång töp ett år??

inte för nån kanske bryr sig, men blev sminkad fint på make up store i går också.




RSS 2.0