FranciscoLachowski

jassi har varit på körskolan mestadels av dan, hade körlektion sen gjorde jag faser i sinne. Gick bra där ett tag sen fick jag 27/61 blev ledsen känns inte som de kommer att gå bra nu. For på stan sen och köpte lite små saker. Sen har jag bara suttit hemma deppat lite och sen kört bil med papsen. Det är nära nu!

-aha, tack elin

??

bara jag som inte kan lägga in bilder??

Iphone

Bloggar med bloggappen. Kunde bara önska de va min iphone men lånar denna nu för att spela my horse. Har varit i bure idag och när jag kom hem skulle jag läsa ur körkortsboken osv men så icket. Äter ist äckligt godis från godis. Aja skönt med lov iaf :)


flickanmittiskogen

Praktik idag igen blev frukost på kitchen sen några timmars hårt arbete!! Flickorna kom och käkade lunch med mig, blev en såna där macka ja, typ vid två for jag till körskolan för att ha nån teorigrej med sofia. Va faktiskt duktig sen och gjorde lite faser, va kul att jag fick as bra poäng medans bakom sittande männska fick underkänt hahahah.
ne nu taggar jag middan som är lax men kräftskjärtar och västerbottensost<3
.
typ jätte lycklig :S

Kitchen

Jaja dålig uppdatering jag vet! Men har haft praktik in i natta och helgen var för mysig för att uppdatera så mycke. I lördas va jag och annelie hos julia i falmarksheden. Annelie blev med iphone och vi blev bjudna på älg :w Hjälpte julia med sin blogg, hade barndisco, låg under julias säng och lekte lite så där.
Andra dan nu jag gråter över körkort och pyskologi, fick lite lungnande ord av brodern och har gjort upp en plan så det löser sig får jag hoppas. De jag gör är att sikta på skolan!
coolt....

alicia, cissi, flott och annelies "lökringar" - från i fredags

mistletoe and wine

Äntligen hemma från umeå eller har varit hemma en stund nu men ändå.. Blev väldigt less på kläder, affärer, se ointressanta modefashion saker osv. De va kul till en början, blev en massa mat och shoppande (speciellt för alicia dock). shit asså ume och alla dessa modebloggare!! :O:O:O coolt hhihihi. På bussresan hem började pulia snacka om julmusik så nu sitter jag och lyssnar på "all i want for christmas i you", vill ha jul men inte snö!! OCH INTE HELLER KYLA!! fatta! Klev ju upp nån gång före fem så håller på att somna framför datorn tror jag går och lägger mig hej.

Birdy

Tog bara några veckor för mig att inse att jag borde börja käka pencelin men nu så gör jag de efter en massa tjat från föräldrar och vänner. Va inte så tagg på praktik imorse men efter en go frukost på kitchen och fått veta att man ska typ få baka och va med trevlig personal hela dan blev de bättre! ikväll blir det vara med cissinovich, ankanannelie och alle. Imorgon kliver vi i hv upp före fem för att ta bussen till umeå fashoinweek, blir nog hur kul som helst, taggar mest maten iaf!!
nånstan från flickr

gulasch

Va hemma idag från praktiken för vaknade med världens förkylning och huvevärk, så sket i de och sov hela dan istället. Hade körketion vid två så for på den som världens ris och sen hem igen. De gick bra inte mycke klag från sofia, typ inge pallnit heller (a) jag var duktig!! Nu måste jag bara satsa på det där körkortet och plugga isinne! Ikväll blir det mys med alle, balle och ankan?? hoj.

fitta pissnödig!!

Första dan på praktiken är avslutad, skönt!! De va ju ändå kul men fick så jäkla ont i ryggen måste typ börja käka opiater eller nå liknande. Idag har jag gjort glasyr, skärt mackor och hackat 8kg bacon. Guse va grissigt de va, rått och fett! Att bära svart ttröja och jeans i tre veckor kan bli skönt, slippa tänka vad man ska ha på sig!!
Ikväll ska jag försöka mig på lite körkorttjafs! ja! hej.
f1

han är ju överallt!

Ifredags blev det the voice saken som va på folkparken hade inte förväntat mig nåt med de va då mer skoj än toxic.. Vi förfesta med nå gamfolk så man kände sig lite utanför men det funkade. Igår va jag bara äcklig och va hemma typ osv. mmm aa nu snart blir det middag hos mormor. Imorgon börjar praktiken woho. Fast har först pyskologi kanske får man tillbaka de där cpprovet kul. hej
.

va fan bure 2ggr i veckan?

fika fika och fika... ÅÅÅ va smala vi är på hv, och sen kontra vi med att fika efter skolan. Måste börja träna, gymmet nästa!!! hehhe eller ska till bure och tjuvröka eller nå annat vi får se, det blir samma sak som igår. Väldigt sammanhängade detta blir oja mmm k. gillar anonyma kommentarer alltid<3 hej då
vill va brun!!!

inte emo idag inte

död åt alla jävla jeans och faser! tack för mig för nu drar jag till bure...
vill så gärna :(

KORVOMAKISAR<3

har fått lite klagomål från en massa (challe) att man inte ska bacon som en header så då fick de va challe i ca 5min men sen blev jag sugen på korv och makaroner så det är just nu. ba så ni vet!
Efter skolan hade jag tänkt att fara på körskolan men drog hem och tog en pnap ist, sen for jag, pappa och övningskörde. Gick kalasbra! Hem och såg dh med te och vindruvor och så klart bruno på my horse. Nu ska duscha och läsa körkort, nu först ja! baj
.
tog ju en liten spontan fylla igår på olles, ensama som vi var:
.
standard annelie
nomnom
>>läskig

"friends dont let friends stay sober"


noooo!

fuck inge mer awkward förrän 2012 :(
.
vakande nyss kände mig faktiskt lite bakis (a) hehehe säger bara kul kväll igår finfina flickor!
ne nu ska jag börja göra mig klar för skola.

bajspiaget

hade ett jävla fitt psykoligiprov idag, guse va dåligt de gick. Skrev en kvart sen gick jag till balder för att hänga med formgivarna!! Imorgon är de guse skönt för då slipper jag psykologin och dem sista lektionerna, ska väl passa på att hänga lite på körskolan. Idag efter skolan for jag cissi annelie och alle till nåt random. Gjorde de till en grupp grej, hahaha längesen jag skrattade så mycke. Ikväll tror jag till blir olles för att fira alla resultat.
.
fest hos challe, i somras dock<3

tön

Sitter och pluggar psykologi i sinne (fast de gör jag inte) för vi har prov imorgon! Inte taggad är inte vet inte ens vilken sal vi ska va i, får springa omkring på kaplan och leta aaahh. Helgen skulle va chill med dill men det blev kräkfest på nyckel. Lite utslängd och kidnappad blev man också, kul kväll! Igår va de dega i soffan ett tag medans man såg fångarna på fortet och lana wordfeud med mamma och elin. Men drog till olles sen och drack pytte sen blev det film hos annelie med julia och alle. :) hej

fina bilder,

jävla my horse

seriöst va är mitt problem??

Nu ska jag ta i tu med de!

Helt jävla sinnessjukt jag som skulle plugg nee då sitter jag och nöter my horse tills nu. Va tvungen att sluta spela för mina blixtar tog slut:( Men jag ska komma om dig alicia förr eller senare, mohahaha!!


DavidGandy

Hade vanlig sy dag idag hann lite men inte mycke.. men gick på stan sen för att fixa apun så nu är den kirrad. Tre veckor på kitchen och två på eurosko. ikväll blir det plugg plugg plugg, fick ju som inget gjort efter att ha blivit våldgästad igår!

<<en naken david

happi kanelbullänsdag

Igår hade jag faktsikt ha en liten pluggkväll, skulle vara så duktig så men ne då kommer fellan och knackar på. Så jag åkte bil runt men simon och challe ett tag, sen kom nån med den smarta idén att fara till lule för dem var sugen på donken!!?!?! Jaa så vi hakade också på supervärt eller jag förlora inget på det felix betala min barnbox hihihii så va hemma runt ett. Mådde lite dåligt när jag vaknade så passade på att ta en sovmorgon så snart ska jag börja gå mot skolan. Tar kvart över fryra bussen till bure sen då!


ja jag har ganska tråkigt

dreamfångare



fick bla denna drömfångare av olivia i lördags.

Gick på stan efter skolan idag med julia, emmy och annelie. Köpte lite puder från make up fucking store och inte från h&m , hahah pulia fattar. Vi tog en fika på kitchen. Drack kaffe i sinne så jag fick ont i magen och sen när jag hade körlektion så blev jag jätte kissnödig, anteckna!!!! :( nu leta rätt på ett par byxor osv..

helgen

i fredags var det pizza hos linn, tvär söp lite av bålen, var fyllechaffis med challe, for till kroksjön där alla spydde, träffade lite folk, vissa var coola och så sen hem.
i går for jag och mamma till ume och shoppade lite granna på kvällen var jag med en efterlängtad olivia. vi tryckte godis och sen såg jag filmen easya medans olivia sov...

weahj

Nu mot ume med mamsen. Studiebidraget har kommit och sen fört över lite extra!! woho


RSS 2.0