HAPPY QUEENS DAY!

 
Bakade idag och det blev inte gott må jag säga. Alberto va snäll och sa att det smakade bra men Mandy va ärlig (som vanligt) och sa sanningen. Haha men det va faktsikt inte gott nånstans. Idag har vi iaf haft sol, grattis till oss men gick inte ut nått men ändå. Ja just det är valborgs idag och det är nog första gången jag inte äter grillat av nått slag. Blir faktsikt lite avis när jag ser alla instagrambilder men aja va gör det om hundra år. Håller på att fixa mig sen ska jag möta upp lite folk på universitat och sen blir det förfest på el gato negro. Hoppas alla svenskar får en fin valborgs! pözzz

fem dagars regn

några tappra surfare från igår, inte roligt väder må jag säga
 
Tja, händer? <En rolig sak dära, har fått höa tre olika försök att säga denna fras. En kines, en tysk och en amerikan. Roligare än va de låter haha. Ne men annars då? Det regnar idag, börjar bli en vana och blir en smula mer deprimerad för varje dag. Tror vi är uppe i fem dagars regn. Inge roligt alls och inte för att låta tjejig men håret blir äckligt/krulligt/frizzigt och jag får en hemsk hy. Måste få lite d-vitamin nu!! Blir blekare för varje dag och nu när jag har tappat all min färg i fejjan så har jag börjat flagna på rygg, bröst och typ armar. Har sedan jag upptäckte den fina uppfinning solariumet så har jag fått en liten tanning addiction. Mår nästan psykist dåligt när det är vinter och jag är blek och nu när jag flagnat så mycke har jag nästan gråtit. Så när vår nya lärare sa idag att jag va jättebrun blev jag glad, men sen när jag kom hem fick jag höra av mandy att jag va blek igen :( elakt. Kan inte bara solen komma? Vill slippa detta gräsliga som kallas blekhet (Missförstå mig inte folk klär i att vara bleka, som tex julia :$ löve ya. men iaf jag gör inte de!). Aja ska se lite stuffs på kanal 5 nu, hej me er.

När jag höll dig höll jag hela världen med.

 
Oj hej mera fika!! Mitt kvällsfika ikväll, ett glas chai te, finncrisp med smör, kanel och jordgubbar. Men låt er inte luras, sänkte en chokladkaka efter de. Har även sett filmen 'the oranges', helt ok. Förlåt för mina tråkiga fikabilder, men det har inte hänt så mycke idag, sov länge sen har jag varvat sängen med kylen. Efter middan tvingade även mandy ut mig på en prommis. Vi gick ner till stranden, till w hotell, plockade snäckor (två st), kikade på vågerna och några surfare. Det blev ändå drygt en mil. Pratade engelska ner och spanska på hemvägen så det är de enda jag har pluggat idag. Det gills enligt mig! Ska väl snart sova hej.

"Hello, Mister, please to meet you"

känns som alla mina frukostar ser likadana ut och att den jäkla plast blomman från ikea ska envisas och va med på varje bild...
 
Skit väder idag igen och ska typ fortsätta så här in på nästa vecka också.. Måste ha sol nu, blir bara blekare och blekare för varje dag. Allt som jag hade byggt upp när det var kanonväder är, har flagnat som bara den. Måste kanske gå till min granne solariumet och sola lite där, njaa eller så väntar jag tills onsdag då yr.no har lovat att det ska bli fint. 
 
Funderar på va jag ska hitta på idag. Ska jag vara duktig, städa mitt rum, tvätta, plugga och gå på en prommis eller bara ligga och dö i min säng och titta på kassa kilpp på youtube eller göra tjej-dag, måla naglarna, färga ögonbrynen och utväxten? Borde egentligen plugga ändå, mitt sluttest i spanskan har jag på torsdag och jag skulle gråta floder om jag fick det "sämsta betyget". Aja får plugga lite nu då.

¡Felicidades!

 
Idag är det Cecilias-(googlade stavningen hehe men har ju alltid haft svårt för ditt namn...)-dag, 20år!! Önskar att du vore här så jag kunde få krama om dig men tyvärr så blir det bara virtuella kramar nu. Vet faktiskt inte ens vars du befinner dig nu, men hoppas allt är bra iaf och att du fått en massa tårta och alkohol hehe. Ne puss på dig.

Fortfarande full


MEN JAG HAR BRÄNT ALLA PESOS

ful-fylle-bild med laserögon.jpg ne men saknar bara lite vänner nu och bra väder. regn efter regn gillas inte när man håller på att flagna

¡Hola amigos! ¿Qué tal? .... ¿Y tu? Estoy bien, siempre bien más o menos... Jaja. Y ahora en sueco. Har varit en toppen dag idag. Eller de har inte hänt nå speciellt, vakna vid ett, gjorde mig klar för skolan och tog metron dit. Lektionen med Markos va de bara jag, men de gick bra och fick en himla confidentboost om min spanska. Eller fick även tips på va jag borde öva på och så men de va ett lärorikt samtal vi hade. Fick även veta att han har genetisk njursten.... Han är lite udda men de va trevlig. Aja har käkat wraps till middag och nu äter jag jordnötter. Y ahora en español. Tengo una la vida divertida. Vale, da igual. Hasta luego. Besos.


sant jordi

 
Idag är den 23 april och det betyder att det är nån slags katalansk alla hjärtans dag. Folk ger rosor och böcker till varann. Det va fullt på gatorna med "ros-stånd" och massa männsikor. Men då sitter jag här i min ensamhet och inte har jag fått nån ros idag. Inte de. Har tröstat mig själv med gratis pizza av alberto, svenskt godis som jag fick av emma och hemmagjord fudge. Ska snart se en stark resa, de får nog mig på bättre humör. Roligt bara att i detta land får man sitta ensam två alla hjärtans dagar, ne men jag är inte bitter ville bara ventilera mig lite. Aja bye.
 
Till Carro: Ska börja på one contact, det är typ telemarketing. :)

perdon para mucho texto

nybakta omelettmuffins
 
Men tjenare!! Sitter i köket och nöter Håkans nya album, måste bara säga att han har gjort de igen. Har bestämt mig att jag ska se honom i sommar så då kommer jag hem till sverige en snabbis eller tidigare. Är ju så här att har fått jobb här i barcelona och jag börjar måndagen efter jag slutat skolan. Får en prövomånad men om jag får sparken efter de så drar jag förmodligen hem, men annars drar jag hem över stadsfesten. Ya veremos/ Vi får se.
 
Måste väl skriva lite om veckan som har varit, bara för jag inte har bloggat och jag vill ju egentligen inte svika er mina 10000 rara läsare... Men det har varit en bra vecka! Onsdagen drog jag på girls night out på otto zutz med erika och hennes vänner, gratis mat och alkohol är ju aldrig fel. I fredags fick jag träffa Alice igen och träffade även lite nytt folk, synd bara att de har tragit från barca nu. Aja vi drog iaf till sotavento och opium. Lördagen blev en liten halv chillkväll med roomservice? heheh säger inte mer än så. Igår va jag helt död, på hela dagen lämnade jag inte läggan. De va de.
 
Slurpar även på en pulver-kaffekopp och knarpar på en omelettmuffin som jag nyss tog ur ugnen. Mycket gött, ett superbra mellis. Thihi. Aja ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för skolan, bara två veckor kvar nu. Shit va tre månader går fort.... Adios!

Leker med tejp och glitter..

cphand...

 

Har fett tråkigt så jag sitter och pysslar lite, har nyss klippt sönder ett linne och målat en glittertriangel på min ena nagel. Har hängt på stranden typ hela dan och bränt mig överallt, ser ut som en tomat i fejjan och har redan fått en bikinilinje. Har existerar inte binilinjer eller troslinjer men för nästan alla här solar topless. Men inte jag, känner inte att jag blev uppfostrad till de, i sverige är vi uppväxta med bikinilinjer och så ska de va. Vi vill kunna jämnföra hur vi såg ut under vintern och känna oss ännu brunare bara för de. Jepp de va väl allt för nu, ska gå och köpa lite vatten och choklad snart, bye.


Voy a la playa

I tisdags drog päronen, jag och deras vänner till Sagrada Familia. Äntligen fick jag hälsa på grannen ett tag och se vad alla människor köar för. Vi åkte hiss upp i tornet och de va ashäftigt, blir ju alltid så konstig när jag är på högahöjder får för mig att jag kommer få ett ryck och hoppa, eller kasta ut telefonen. Det är inte bara högaöjder blir även så av broar och nu när jag är i metron, att jag ska "råka" hoppa framför tåget. Undra va detta kallas för... Fan jag är ju lite sjuk. Aja ett litet sidospår där, ingen bryr sig ändå. Men iaf efter kyrkan drog vi på en buffe, ät/drick allt va du orkar för bara 10€. Bra mat och dem hade dessutom en glassmaskin!! (mat) Efter skolan mötte jag upp dem vid ramblan nånstans, gick ramblan ner och kikade in boquerian. Köpte lite tryfflar där och sen gick vi och käkade på nån random-restaurang. De va de.
 
Har nyss käkat frulle och ska snart dra mig till stranden och steka hela dagen, för idag är jag inte bakis!! Hoj.

tres euros

 
Igår mötte jag upp Aniqen i barceloneta, sen gick vi till world trade center för en drink. Tog sen metron hem till henne och chillade i hennes lägga med äcklig rom, sen drog vi vidare till sottavento. Aniqen mådde nge bra stackarn så hon drog hem, så gjorde en susanna och letade nya vänner. Träffade ganska fort folk som jag kände, bra de. Tog taxin hem, kostade bara tre euro... Va nå skumt med denna chaffis men kan inte sätta fingret på de, hmmmm heheh. Har iaf inge bilder sen igår eftersom jag använder en fylle-spansk-telefon här, bjuder på lite bilder sen mina föräldrars sista dag här i barca. Typ bara mat men det är nästan det enda vi har ägnat oss åt. Sitter nu i min säng och funderar om jag ska dra ut, är så himla fint väder men är fan för bakis, buhu. Aja adios mis amigos.
 
 

Miércoles.

Vakande upp idag hos mina föräldrars lägga. De va mys, dem bjöd på lyxfrukost eller iaf lyxigare än va jag brukar, fick både kaffe och juice!!! :O Sen drog jag, mor, far och gjorde "stan". Fick väskan jag hade spanat in på berscha av mor<3 Åt onödig dyr macka och drack en fettonödig dyr dricka. Fuck ramblan. Jag for på skolan och dem for på en busstur, sen träffades vi utanför sagrada familia, tog bussen till gracia sen käkade vi på en restaurang där i närheten och sen åt vi efterrätt på häagen dazs. Nu ligger jag isängen och ska snart sova. Imorgon blir det häng vid stranden. Natti.


Coco

Igår kom mina päron hit och två av deras kompisar. Mötte upp dem efter första lektionen och sen drog vi till la Maquinista för mat och en mini shopping. Åt en asgod burgare på ett random ställe och råka beställa en liten för stor öl för min smak. Fick även med mig ett hårband från berska och en body mist från bodyshop. Ska snart ta metron till skolan, höres.


Men jag älskar det.



 
Here comes honey boo boo - Visdom på hög nivå! Haha.

¡Hola!

Mycket fint från bershka! Har klämt några gånger på väskan och linnet nu, kanske måste slå till.
 
Har fett tråkigt nu asså, såg nyss klart filmen 'Ted' och den va ju bra. Annars idag sov jag till ett, målat naglarna i nån glitter-ombre-stil, tvättat, gjort goda varmamackor med banan och curry och käkat choklad. De va de, chokladen är slut nu och jag är uttråkad. Men är för "sjuk" för att göra nått avancerat ikväll, känner iaf att den där sprejen tina lånade mig hjälpte. Får se om jag mår bäst imorgon kanske jag drar ut tom. Ska hänga tvätt nu så hej med er. 

Myyyyyyyyyyyyyyyyss

blev en fattig omelett till middag
 
Upplevde värsta natten på länge, ingen toa och världens hosta. Pallarade mig till skolan iaf, blev inte mycket gjort va bara två pers sista lektionen. Emma och tina gav mig konstiga mediciner och jag tror det hjälpte. Medans alla är på razzmatazz eller sotavento ikväll ska jag bara vara i min säng och äta choklad (=får man göra när man är krasslig) Seeeya.

:O

Känns som jag har knivar i halsen, svettas och fruktansvärt kissnödig (har ingen fungerande toalett längre). Fäller lite tårar och tycker förjävla synd om mig själv. Kommer fina bilder på kelly osbourne så länge. Hej då.


Tre från idag.

Vakande upp hos Alice idag där vi ett tror jag. Drog hem till henne efter shoko, då de blev en standard stektpizza och chips. Sa hej då till Cissi igår på shoko och de gjorde lite ont i mig, och bara tanken på att de dröjer så länge igen innan vi syns nästa gång vill jag inte tänka på :( Pallrade mig till skolan idag och där bjöds de på croissanter och födelsedagsmys. Emma fyller 24år idag så hon hade med sig fika, grattis till henne!! Har nyss fått i mig ett ton bananpannkakor med plommon och yoghurt. Blev så sugen på de sen jag såg nån jäkel på instagram la upp en bild på de. Aja nu ska jag diska. Bye.


De är aldrig försent för ett påskägg.

Nu snart ska jag säga hej då till kvinnan i mitt liv och jag som nyss sa hej till henne :(


Sollan

Slö pluggar lite spanska och tiden går inte lika fort som jag skulle vilja att den gick, men snart återförenas vi!! Puuuuuss <3


Måste köpas.... Hehe :w

jag tyckte de va roligt iaf :$


RSS 2.0