Gonatt Siri.


Vad en jävla mördeg kan få en att vilja döda!


TORSDAG

Guse så skönt är ledig idag. Sovit länge och sen bara chillat, har även en mördeg i kylen som jag ska snart baka ut. Hunnit kolla på en massa lägenheter osv. Känns som en söndag då man bara får ta det lugnt och inte har några måsten. Kanske tom. drar och tränar sen... eller kanske inte. hahah.

Whispers in the dark.

en framtida hund eller ett skal?

tjotjena (coolt)! Har jobbat typ 7-21 idag, skulle egentligen bara ha jobbat till klockan 12 men vem kan säga nej till mer timmar? Ajust. Sitter med en kaffekopp och en ostmacka framför datorn nu... Ska ta tummen ur och skriva ett livsavgörande mail. Kanske inte livsavgörande men lite avgörande för den kommande framtiden och ekonomin. Så till det måste man lyssna på 'Mumfords & sons', hehe måste bli lite taggad. aja hoj.

tjugosjunde


 
Hade smyg sökt en kurs för drygt en månad sen och fick veta idag att jag inte kom in. Va faktiskt ändå helt hundra på att jag inte skulle komma in men blir iaf lite besviken. Men va är oddsen på att dem tar in mig på 12platser? Nja inte så stora. Aja får väl betala för skiten istället... -.- To much flum nu. Har iaf jobbat idag, gick från knappt ha någe jobb i veckan till att ha jobb varje dag eller ledig torsdag iaf. Blev även klirr i kassan idag, har hunnit betalat telefonräkningen och snart dras väl f24/7 så då va man fattig igen, nee är tät nu :$ Men ska ha råd med julklappar och sånt som hör till julen. Ska landa i sängen nu, höres. Inget sammanhängande där men de är så de ska här på oliwawa. :O.o.o.o.o

Monday Lily

Tog sovmorogn imorse och sitter fortfarande med morgonrock. Skulle inte jobba förrän nyss när jag fick sms av bemmana, så det blir jobb 15-21. Ska iaf sätta mig framför tv nu med en fet kaffekopp! Hade sen inte tänkt att göra så mycke mer tills dess jag börjar jobba.

KortoGott

Kom nyss hem från jobbet, har haft delad tur idag. Så nu väntas en filmen cockpit och en fet godispåse.

 
 

Encore.

Såg nyss klart fredagsfilmen 'Burlesque' på trean. Har sett den förr men tycker den är så bra :$ hi. Har iaf varit ledig idag. Satt skönt med en sovmorgon och lite ledighet, nu när jag hade jobbat åtta dagar irad. Har även tränat ikväll på f24/7, var lite forever alone där ett tag så kunde inte ta träningen på allvar och hoppade runt i stället. Sen avslutades de med kebabtallrik med mor. Nu snart ska jag sova, börjar sju imorgon. NATTI!
 
 

Köpte en klocka idag, som en liten tidig julklapp... till mig själv :]


19.

Har nyss sett klart 'sveriges skönaste gårdar' va väl ett helt okej program, det slår dock inte 'halv åtta hos mig'. Men det är ju slut på säsongen så what to do lixom? Har iaf jobbat idag 7-17 idag och hade tänkt att vara duktig med att dra till gymmet nu ikväll men är så himla trött. Ska nog gå och lägga mig nu/snart och somna framför tvn. Jobb imorgon också! HOJ.
 

 

SYNDSÖNDAG

Lagomt bra söndag som började med jobb på norrbacka till klockan tolv. For hem, duschade och gjorde mig fin. Drog därefter till mina kusiner for att fira min farbror som fyllde 45år förra söndan. Fikade tills det började strama i byxan. Lärde dem gamla om instagram och hade det lagomt tevligt. Ikväll ska jag iaf mysa med efterlängtad choklad men först ska jag hjälpa till med middagen. Tacofredagsöndag!<3

17nov

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli nio så man får fara hem. Har jobbat delad tur idag och de har väl gått bra antar jag... Har myst med (dryg)katten nedan bl.a. Iaf så när jag kommer hem planerar jag att duscha, krypa ner i min one piece, käka glass, dricka te och sen slå på den pausade 'så mycke bättre' (i den ordningen också, viktigt vetande). Mmm. Hejs.


121116


 
Äntligen fredag!! Eller bryr mig egentligen inte om att det är fredag är liks så dagavill. Igår hade jag måndag för de var veckans första jobbdag och andra dagen blir imorgon (deladtur), så kan ju inte direkt hitta på någe mycke äventyr ikväll. Har varit lite deppad/avis i veckan pga att jag inte har fått jobba så mycke men såg nu på time care att nästa vecka jobbar jag varje dag förutom fredag. Ska även snart ner på stan om ett tag och prata schema med agneta. HOOOJ

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR (PART2)

Även idag har jag varit arbetslös och nästan hela veckan ser ut så eller har fixat mig två dagars jobb. Idag var jag då förbi arbetsförmedlingen och sen vidare till gymmet. Sen stod chilla på schemat, blir så lat när man inte har någe jobb, hjälpte iaf pappa med middan, KORVGRYTA (Y). Ska se breaking dawn part 2 i natt (måste ju vara först,) lär ju somna så får väl ladda hem den och se slutet sen. Aja ska snart börja bege mig, hoj.
 

min kväll de

 
Hej! Sitter och ser reprisen på mtv ema och äter yoghurt med fun light.

infinite

ny tatuering by ric
 
Det har slutat regna, typ sprickt upp och några plusgrader. Hade tänkt att fara och gymma idag men kände inte för att stänga in mig på nåt gym idag. Tror jag drar ut på en powerwalk istället. Tack och hej.

Morstättooo

Idag har jobbat på förmiddan, när jag kom hem råkade jag somna till i soffan i fyra timmar. Blev väckt av mattias som kom över för att fira farsdag. Efter ett tag kom magnus och carro över, åt jätte god middag och frysta tårtor til efterrätt. En överkomlig söndag.
 
 
Bilder från igår när jag och mamma skaffade varsin tatuering, som sen avslutades med tacotallrik på dallas.

Check!


We should never go there.


porrhunden// lana del rey// en liten dakota
 
Men tjenare! Jobbade kväll igår och även idag. På dan idag gick jag omrking och shoppade lite på gina och på bikbok (de va ju 50%!!), ångrade dock alla köp för blev deppad att jag inte kan använda nåt på jobbet och är jämt ful där med mjukisar. Aja ska fortsätta att vara lite bitter, hoj.
 
 

bitter

Nu är de en vecka sen påkörningen, har typ fått trauma från de så litar inte på nån bil längre. Fortfarande lite blå och tycker fortfarande grymt synd om mig själv. Ska iaf sova nu är trött sen jobbar jag imorgon. Mitt liv nu: jobba, äta och sova.


Här kommer natten.

Chacha! Har jobbat delad tur idag, dagen räknas som röd så pengarna rullar in nu. Tror jag ska skicka iväg en betsällning på nelly.se, har ju ändå 100kr där. Ska iaf mysa ner mig i soffan nu med chirre och dirre framför så mycke bättre. Jobbar även imorgon, 7-17. Aja hoj.
 
 

dark shadows

 
Såg nyss klart filmen Dark shadows, va väl helt okej (Y) Mår iaf mycke bättre idag, bara lite ont i huvve, nacke och rygg, så ska prova på att jobba kväll ikväll. Tre timmar må jag överleva. Annars är väl alla på folkparken ikväll  medans jag taggar att börja sju imorgon. Hej.

 
 
 
 
 

I've got a war in my mind.

Idag har jag mest tagit det lungt, kurerat mig med film, fika och godis. Har ju även världens gulligaste granne som kom över idag med choklad för hon hade hört vad som hade hänt. Ikväll har jag bara sett tv typ... kollade nyss igenom alla turkiet/greklandbilder och sparade dem på datorn. Vad bilder kan få en att sakna människor, platser och tider. Hjärta och smärta. Pöss. 
 
saknar er!! marmaris12

Årets första lussebulle.

fick faktiskt lite julstämning av bullen :$


RSS 2.0