Jag är inte beredd att gå än

När jag får mina pengar då ska jag köpa dem!
Borde plugga, hej.

29feb

ihihihihihihohohoho ja hej. Hade som sagt friluftsdag idag, vi gick en runda på knappt 5km med ett fikastopp där i mellan sen en tur till stan och åter till skolan. Tänkte vara flitig och sy mycke på jackan> blev inge av, jobbade ist slött med projektarbetet. Å nu sitter jag här några kesomackor senare och tänkte knopa ihop ett grattiskort åt kusinen som fyller år idag. :)

Ohana

Fick veta igår att jag snart blir typ 26000kr rikare.
Tränade de mest onödigaste träningspasset idag.
Såg hockey ikväll på arenan med Annelie och Cissi.
Friluftsdag imorgon så taggar fikat på stigs
och att de bara är 100 dar kvar till studenten!


Ska vi gå ut?

For till annelie ikväll såg mello, spelade drawsome och kikade på tatoos osv. Aa. Har inte hänt så mycke mer :w


Ne det blir inge sånt ikväll...

....far snart till bergsbyn med annelie, ska mysa med alle och emilia :)

De luktar palten

Va hos Annelie igår med sollan. Vi skulle hjälpa till med fas c och till min förvåning klarade vi den. Nu är de ju typ bara två faser kvar, Annelie!
Idag va de engelska b nationella till 11 sen fick man sluta men duktig som man är så stannade jag kvar på skolan med Annelie och jobbade med projektarbetet. Kom hem vid fyra eller så.


Toca

Är hos Challe och ser svensexan 2 som går på 6an. For förbi Elgiganten innan för att Annelie skulle hämta hem sin baby. Inte ens jag har hunnit vänja mig med en iPhone mindre i familjen. Hon har även hunnit klippa några kunder på min salong, effektiv dag!!!


God fettisdag!

yoyoyo. Slutade tidigt idag, hade två lektioner sen pratade syon om va som händer efter skolan osv. Drog på stan med challe och hade tänkt träna på fitness24/7 men följde challe till 360 istället. Efter 90min for jag hem, käkade lax, försökte städa mitt rum men råkade däcka på golvet. Piggnade till, gjorde semlor och lyckades trycka i mig två stycken med kaffe :w


Godnatt

Nu går jag och lägger mig, avslutar detta med en bild på emilia :)


Dö söndag dö

Det är söndag!
Håller på att se scott pilgrim vs the world, kommer nog inte orka se klart den> väldigt skum.
hej.

yeah my weekend


mmm

Fucking jävla internet! Så de blir blogging from the phone istället. Tänkte bara berätta att de blev tjejförfest hos Cissi igår och sen vidare till olles. Helt okej kväll och kul med gratis drinkar :) hehe
Ikväll blir de bakis mys hos challz.

 


Now you know who this is

Har känt mig vajsig hela veckan, lite förkyld och sen skjutit upp allt som har med skola att göra. Nästa vecka MÅSTE innebära nya tag! Cissi kom över för lax (med kräftstjärtar, vbost och allt annat gott) efter middan hann hon bli den nya dottern i familjen. Pappa, mamma och matte måste ha älskat hennes hjälpsamma besök. Sen drog vi till annelie för lite kaffe, minipaj och aa kan inte nämnas här hihihihi.
Har nu typ kollat igenom över 100 bloglovininlägg och har 100 kvar få ta de sen för nu vill jag sova.
God natt.

Hej

Far och hämtar Challe snart sen till Grefve vidare och hämtar Cissi sen till alle och träffar ny bebis :)


Nu snart blir det bygdsiljum med la familia

+  elin :)
random tumblr, weheartit osv..

jupp

Från igår hos challes fader.
Ikväll blir det mellotittande hos tobbe i bure. hoj.

Fest....

.......hos challe woho :dddddd


Epifysiolys*

Håller på att skriva en uppgift till kultur och stil historian som ska va klar till imorgon. En fördjupning om forntida egyptens klädstil, inte så kul. Taggar ändå morgondan eller inte skolan utan kvällen. Ska bli fint sminkad på make up store sen blir det fest hos challe med olles utgång.
Ses där då.
*epifysiolys

känner mig lite bortskämd

Efter skolan drog jag på stan med mamma och paps. Fixade ett gymkort sen såg jag att min drömklocka (har haft den på önskelistan sen jag gick i bure fast en guld men iaf) va på rean så pappa va fram med plånkan, hihihi (a). Sen blev det korv på coop och nu snart ska jag klippa mig. Ikväll blir de grattisglass hos jullan.

Fröken Julie

Förlåt för idag men grattis igen på 19års dagen!

 


BiffyClyro

Har tagit en paus från nkbplugget med kaffe och en delicatoboll. Har prov imorgon i avsnittet kemi, wiho.....


aldrig har det varit så långt hem (typ -26)

Käkar nudlar i all hast ska se bio om ett tag (PUSS IN BOOTS WHOOOOOOHO). De blir 3d är lite nervii har aldrig upplevt nåt sådant tidigare (förutom spykids 3d med blått och rött :O:o) sen så gruvar jag mig att traska till bion bilen ville inte starta så är rädd att frysa fast vid nån lyktstolpe med tungan fastklistrad som ett hellokittyplåster (dem sitter hårt!) Aja måste börja göra mig klar och sen känner jag att de börjar spåra med paranteser ((((((((())))))))))))

är inte lycklig så ska börja med ett nytt projekt nu


freak

King Of The World

Va i bergsbyn igår och kollade in den gravida. Hade sy idag och de blev lunch på dallas. Ikväll blir de gym med annelie och sollis.
1. blir bara fler och fler armband på min handled. från v< mammas gammla ur från citizen, snö, indiska, kanarieöarna & hm 2. najsig uggla som pryder min telefon.



RSS 2.0