i took a shit at the street

Klev upp före alla småbarn som vaknar typ jätte tidigt morgon för att ha en körlektion. Gick väl bra läraren tyckte för en gångskull att det var kul att åka med mig hon tycker att jag brukar vara så hysterisk, vet inte va hon pratar om. For sen på skolan sydde lite på ett par jeans, käkade lite morots slantar osv skoj skoj. När jag kom hem fick jag för mig att jag ville följa päronen till skogen för att plocka svamp :S sög väldigt mycke och förs lite granna. Kan då säga att jag var bäst på att spåra kantareller. Till middag blev til blt, hur gått som helst! BACONMACKOR<3<3 Sen efter det har jag suttit med Psykologin, har faktiskt jobbat med det hela veckan och nu är hälften gjort, har hon tänkt att vi ska jobba ihjäl oss?? ja? hej!
.

bridesmaids, såg den igår och de va inte dålig
jo en sak till meg i mitt hjärta!

men

Challe klagar på att jag aldrig bloggar så måste väl slänga ut nå ord idag då:(
hej vänner
en mumsig efterrätt från olles, före, efter

watch my back so i'll make sure

Var äre för fel på mig. Varför har det blivit så att sen jag fyllde 18 har jag börjat bete mig som tolv. Att bli för full och utkastad börjar bli standard nu för tiden. Tur att jag har fina vänner som kan stå ut med mig (eller dem har inge val hihi). Så himla patetisk jag är. Nee skärpning olivia!
Nu far jag på matfesten för mat och tevligt sällskap, blir inte borta så länge för bussen mot ikea går klockan 7 i morgon. hoj!

aaaaaah, bete dig och död åt fittvakten

hej rökhosta

mat i magen kändes förjävligt mådde som ett as och stod dubbelvikt vid cyklarna. Blev så himla mycket bättre efter en melonhalva från ica med tjejornas sällskap (+en uppknäppt byxa) Alla låg som svullon i challes soffa med uppknäppta jeans och mjukisar. Imorgon hamnar vi där också fast hoppas med lite vackrare kläder och alkoholigare dricka för imorgon kväll blir det mollys!! simma lungt så kanske vi syns där.




typ exakt ett års sen nu


gaaah, fredag imorgon!

hei, skriver med challe på msn känner mig mer störd än vanligt, men det är kuligt. Ikväll eller snart ska några brudzz och jag ner på matfesten och trycka go maten! Har inte riktigt bestämmt mig vad jag är sugen på lutar mot souvas, hinner väl ändras innan jag kommer dit ner. Viktiga beslut blir det när det gäller mat. Aja måste fixa lejonmanen/råttboet/lockarna som jag har gått omkring på huvet idag, så hörs sen kanske.... hehehehhaaaaa hej.
så sööt :$

är lite trött(a)

chacha mina bloggvänner skellefteås populäraste blogg här!! Fick lite klag från en läsare att jag inte uppdaterade men ska säga er att det beror på att jag inte mår så bra just nu.. SÅ KAN ALLA SLUTA LÄGGA SIG I MITT LIV OCH SLUTA FRÅGA HELA JÄVLA TIDEN BLIR SÅ LESS. BARA FÖR JAG ÄR BÄST,POPULÄRAST OSV SKA JAG VÄL INTE BEHÖVA STÅ UT MED DETTA SKIT?!?!?!?VAVAVAVAVA? DETTA ANGÅR BARA MIG OCH KILLEN JAG ALDRIG LYCKAS FÅ IHOP DET J ELLER K ELLER VA HAN NU KALLAS KANSKE X, SÅ DÖ ALLA!!! hihi skämta ju bara men serriöst nu fick en fråga av liZa inte challe utan liZa!
här kommer svaret på frågan challeliZa, men du ser ju att det ligger som normalast vid lite mer än 12000:)

i know you're right behind me


att förstöra för sig själv är det enklaste i livet

Sista dan på sommarlovet! Har haft körlektion, lekt på stan med challe och grefve sen hem ätit äggmackor. Vidare till bror för att färga mitt hår i hans badkar. Så blev min sista dag på sommarlovet kort och gott. Snart börjar allvaret, sista året på gymnasiet. Åharre min gu, det går nog bra att va äldst också.. aja hoj



Vad det går fort ibland.

Helgen kan man ju bara skratta åt! På fredan var jag hos challe och drack lite för mycke och däckade där lite granna men det var kul så länge det varade. Och ja igår blev ett jävla äventyr, sitter och skrattar för mig själv haha. Först var jag, challe och fille lite lodisar satt och drack på nån randoms bakgård sen gick vi hem till challe lite små pojkar kom. Drack go vinet sen kom erik och hämtade och körde oss till nån fest på sjungade. Där gick det väl bra... åkte lite bil senare sen hemgång med challe. typ så ja.
ajust cissi kommer till skell ikväll!! :D
.
.
nå bilder från sommarn som gått kan ha visat dem förr men aja
1,2 idas kalas. 3,4 hos andre. 5,6 langoskväll hemma.

Vi kan hänga tillsammans tills att ryggen säger stopp

.
Lea T
Sjukt vacker kvinna man!!

-lennon

-

ser hela stan sjunka som titanic med alla ljusen tända

ligger i min ny ren bäddade säng med siden lakan, hhaha känns som man ligger och sover på en bordell eller nåt liknande eller kan tänka mig. Men jag gillar att halka omkring i sängen, siden är inte skönt! Får byta snart igen. Märker att jag har mycke att skriva om när jag får ut en massa meningar om mina sängkläder... ska nog sova snart eller se en film eller nå? bye.

SI

Lagt in bilderna från helgen nu!!
fredan hos challe/mollys:
puss??
:(
TRÄSKFESTEN::
hahah hade bara drogade bilder(a)
hahah ögonen!!!! ↑↓
vet att jag hade bara äckliga bilder:$

yeah!

hej vill bara säga att jag håller på att flytta så har inte kunnat sitta vid datorn förrän nu typ. Hade en kung kväll igår på mollys och hos challe. Ikväll blir det grillning hos josse sen träskfesten. Bilder kommer sen. keep it cool.

Äntligen på väg!

Nu far jag till luleå syns på söndag kanske.
.

HOJ.

Har redan haft  en körlektion, satt in pengar på banken, köpt ett halsband från h&m och städat ur min byrå, rensat osv. Ska väl fortsätta sen att städa ur min garderob. Flytten går bra och mina nya tapter har kommit, mamma jag och mormor ska till ikea sen och handla dem sista sakerna till mitt rum, sen så blire det inflyttningsfest!! hihihi
Imorgon dara jag till lule med brudarna, så jävla kul det kommer att bli!! Älskar tanken vid att jag äntligen kommer att få se håkan live kommer att bli grymt!! love love love. simma lungt nu

aa

i brist på annat gjorde jag nyss en header av denna ren, alla ba k, 
tryck f5 om ni inte kan se den (a)

Har någon sett till Hurricane?

Körningen imorse gick bra eller det gick iaf. Blev lite att köra omkring på norrböle osv nästa körlektion blir på torsdag. halv ett idag ska jag och pappa få göra det vi fick av magnus och mattias i födelsedagspresent. Vi fick en flygning runt skellhell i 30min, så det blir väl att titta lite på bure eller va nu pappa vill han får bestämma. Sen ikväll vet jag inte. so long tills vidare.
.
frida grahn för modekungen
skulle inte sitta fel med smyckena ovan
och frida är ju inte heller så direkt ful,
vacker kvinna!

NUSÅ!

Kan inte sova när jag borde, har körlektion imorgon 7.20 och det känns inte lockande.
Idag har jag hjälpt till att flytta, skaffat internetbank och beställt ett visakort(vuxenpoäng), grillat hos broder magnus och gjort lite körkortsfrågor. Typ min dag. Nu ska jag väl försöka att sova igen. puss
bild från umevimmel,
ny profilbild eller första profilbilden på fb så alla kan sluta klaga också :)

RSS 2.0