Don’t waste the time that is left

Nyss tryckt i mig en tårtbit för att fira att jag blev klar med studentklänningen idag, så nu kan jag fara till stockholm med gott samvete! Gårkvällen hemma hos cissi var då hur bra som helst. Asmysigt med filtar och vattenpipahäng i gräset. Senare drog vi in till stan på olles tills dem stängde, sen hem och sov. Bunkrade upp med macka, alvedon och resorb så jag inte skulle vara så bakis idag... gick ju bra. Snart blir det brännboll med klassen på nordanå. tjiiing.

SKÅL!!

Sitter och dricker grumlig-turkisk-sprit, inte så värst gott! Snart beger jag mig till cissi där halva klassen ska ha vattenpipa/chips&dipp/melonMYYYYYSSS. Mysa in oss i filtar innan vi beger oss till olles elller rovön. Hare i kväll då! Ajust skola imorgon också<3
fäzZzzt

Better than anything else that I've tried

Har sovmorgon idag till tio men eftersom jag är så cool så tar jag en extra lång till 20 över 11. Inte för att jag vet va det ska ge för jag klev upp vid åtta men kände verkligen inte för att fara på nkbn när jag fick veta mitt betyg igår. Ikväll iaf så blir det fikamys hos alicia som fyllde 19år förra veckan, grattis i efterskott vännen!! Jepp allt som fanns att berätta så länge. hoj. Eller tror jag känner för att våldgästa annelie, det va längesen (A)


ALLIGATOR

Första skoldan på länge inte så najs kan säga att jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna. Fick sluta kvart över 10 men stannade ändå kvar till nångång efter ett (kanske två) för att sy på studentklänningen, gick trögt. For hem började läsa på nkaprovet vi har imorgon med en kopp vaniljte, det gick också trögt för sen sov jag till halv fem. Blir snart kaffe och lite mer plugg, tror även det blir en tidigt kväll. Hej.

MARMARIS12

Så där, det var bilderna från Turkiet orkar inte göra olika delar så det fick bli en enda fett bildbomb istället, dem är då i ordning. Denna resa har varit underbar tycker faktiskt den får 4/5 toasters pga att det kunde ha varit lite mera sol. Men några taggar av vad denna resa bestod av: nytt folk, sex on the beach, få dansa på baren, mat, sol, båttur, mera mat, blodförlust, renar (i lycksele då men), brända kroppar osv osv!!! :) nu blir det att hoppa i duschen sen sova ikapp några timmar. Imorgon väntar skolan, wiho!

*att inte vara död

Tänkte bara säga att jag lever* sen tänkte jag lägga upp lite marmaris bilder men det orkar jag inte nu så jag tänkte att det kanske kommer senare ikväll... Iaf va det skönt att få komma hem och ännu bättre när dem firade morsdag här hemma med massa fika och tårta. Har längtat efter det svenska: mat, fika, tv osv så till middag har jag önskat mig korv och makaroner. Simma lugnt tills vidare.

NU FAR VI?

Hihihihi detta är då ett tidinställtinlägg hoppas det funkar tänker ju på er mina followers<3 så ni kan läsa om va jag har för mig just idenna sekund. Aaa förmodligen sitter jag i bilen från lycksele till umeå och hoppas på att inte planet blir försenat osv guse va töntigt detta blev.... Har iaf skrapat ihop några bilder från förra gången jag va i turkey med mor och far, va lite klurigt eftersom det blev typ tre bilder tagna men men va behöver man minnen till? Ha det bra i sverige btw.
turkiet2010

I wish I had a mango tree in my backyard

Snart beger jag mig mot bussen som tar mig till lycksele. Imorgon far vi till turkiet (förlåt om jag verkar tjatig), har drömt mardrömmar i natt om dåligt väder och har ont magen nu... Man får hoppas på det bästa, vill ju bara bli brun och blond. Syns sen eller senare då.

so random

packapackapacka

Varit på stan idag och handlat det sista inför utlandet, blev för över 800kr hehe men tur att man har en pappa som betalar då. (A) Drog till suntan sen och solade för fem stycken tior en sista gång innan vi far och nu håller jag på att packa, ställa fram osv. Far ju redan imorgon till lycksele för att övernatta hos cissi sen skjutsar hennes mamma oss till umeflygplats på söndag. Är taggad i sinne nu!! :D:D


Jahapp komme nyss hem från en trevlig middag hos mormor.


BESTÄLLT...

...från gina tricot och h&m. Vars fick jag pengarna ifrån??

Klev upp tidigt idag men har ändå inte hunnit med så mycket än att sitta vid datorn men ska ta tummen ur nu och börja plocka ihop kläder till turkiet. hej.

I can act like an imbecile

Satt idag på skolan och sydde på denna förbannadestudentklänning från halv nio i imorse till halv åtta ikväll. Snacka om att jag har en no ifer boendes inom mig, tur att det går framåt för mig. Sista skoladan va det även idag, skönt men stressigt fast jag borde kunna släppa allt nu eftersom jag kan inte göra nå mer på skolan förrän vi kommer hem från marmaris, jag borde och jag ska. Ikväll blir det lagomt chill, med tvättning imorgon( eller beror på om det finns nån ledig tvätttid) och middag hos mormor. Ha det bra! Glömde säga att JAG SKA TILL TURKIET PÅ SÖNDAG!!!! :DD::D:D:

lite från dem senaste dagarna:
nån frukost// fint frimärke :$// glass i solen//
örtlax, mumma// tyckte typ bella va fin// cissi//
dagens fikapaus// söndagens efterrätt// har fått den finaste/gulligaste inbjudan nånsin :3

YO.

Jaa måndag idag.. eller går bara tre dar så kan egentligen inte klaga. Ska iaf plugga ikväll, har sista provet i nkb imorgon på gener och sånt. Så det var det jag ville inflinka med så där på måndagskvisten. Kaffe nu då.

The angels never arrived but I can hear the choir.

Har blivit gomaten hela helgen, känner mig bortskämd med först amerikansk buffe, tre rätters och idag nån mongogod kyckling med choklad och hallonmousse till efterrätt. Ska snart sätta mig på balkongen och börja läsa på till det sista nkb provet som är på tisdag eller iaf försöka mig på de. Nu är det en vecka kvar innan vi drar iväg till turkiet! :D

´

Nu far jag till bure för andra dan, vi hörs!
Maten från igår... :$



Långsamt går ändå framåt

-Jepp det är vi men va gör man nu då? Kom nyss hem från en supergod tre rätters i bureå. Alla vänner har ju redan planer nu eller så är dem borta, så va ska jag göra då? Kändes ändå jobbigt att orka dra ut när man ska upp tidigt imorgon också. Aa lite halv död helg, måste iaf ut med hundarna nu. bye.

Foodlover


aaa<3
Den amerikanska buffen igår var ju helt magisk, va längesen jag fick ner så mycket och tror det blev nåt med två tallrikar med mat. Idag ska jag till bure för nån jubileumshelg för kören som firar 10år. Blir borta hela dan och kvällen avslutas med mat!> tre rätters för att vara mer exakt. :W

Like it's your last chance

Kom för ett tag sen hem från skolan, slutade egentligen 20 över 12 men som sagt stannade och sydde på studentklänningen. Håller på att bli förkyld och det suger, ont i öronen, halsmandlarna, snorig och spottar blod... Ska gå och fräscha till mig nu för sen drar jag, mor och far på after work på verandan. Ska äta ihjäl mig på amerikansk buffe. Yo.


-skulle vilja ha en fin baddräkt nu :$

Boxer

Har bestämt mig för att sy en studentklänning på skolan även fast jag redan har köpt en. Klänningen måste även vara klar onsdagen innan vi far till marmaris, känner mig lagomt stressad, så min fritid nu är på skolan framför en symaskin. Satt då och sydde idag till klockan fem, drog på stan köpte lite behövligheter, tränande en stund och sen svängde jag förbi suntan. Min dag där och nu måste jag tydligen pallra mig till annelie. Kan inte dem låta mig va?? Men är man partyprinsessan så är man. :D hej

going modeblöggisch. dagens shopping då: linne - ginatricot, blondspray och mascara - hm, plus då den gröna väskan som är från monki i göteborg.

Get Alive

Projektarbete är ej klart än men tar en kisspaus nu. Bye.

grått

Obey

Slutade 20 över ett idag, for hem och såg att jag äntligen hade fått min obeykeps som börjar bli längesen jag betsällde nu. Drog och handlade till middan på konsum och sen har jag läst nka +b då lite slött. Ska laga middag nu snart och sen blir det projketrapport hela kvällen. peace.


In the arms of mothers.

body-ginatricot// shorts-h&m// parfym-the body shop// nagellack-kicks// armband-asos??// cateye-cubus

Detta skulle va fint att ha i turkiet och det är bara 13 dagar kvar nu. Sen har jag, mamma och mormor bokat in en stockholmshelg den 1juni. Blir grönan, hotell, go maten och en massa shopping. Tur att jag hinner få min första lön. Ska skriva på projektrapporten nu så gott de går. Sen ikväll ska jag jobba tre timmar... Kändes ovärt men pengar som pengar. Hej.

mrpkhmwehq

Helt okej gårkväll. Trodde jag minns allt men tydligen inte. heheh. Har typ inga bilder att bju på heller. Annars idag. Sov länge. Bakat bröd<3. Dött lite osv. aaaaa mmmmm hej nu måste jag börja med maten. det blir grillat :W jepp .  . jepp .
rip armhåret :'(

Slipping steadily into madness, now that's the only place to be free.

Typ om en kvart kommer challe med brudar och plockar upp mig, sen drar vi vidare till hennes lägga och har nånsorts födelsedagsfirande-klass-förfest. Blir nog hur bra som helst även fast det snöar. Tror allt slutar på mollys! Återkommer sen hej!

lörrelördag

Helt jävla sjukt att det snöar som det gör nu, det är väl ändå maj? Man blir ju inte dirket taggad på livet(/fest) när man kollar ut genom fönstret. Idag måste iaf jag och mamma kriga oss ut till solbacken och sen till tuvan för att ge mattes katter mat... Simma lugnt vänner och i brist på bilder, tror ändå ni vet hur snö ser ut, så får ni se ett försök på att starta en matblogg! Älska att ha en matmapp på datan<3 hoj.


Men asså hon är ju typ född 97...

hej, blir slapp hos cissi ikväll och fest hos challe imorgon.

MÖMS

Annelie fick fin fika idag av Alicia och Julia efter projektredovisningen, bara för hon fyller 19år idag.. Ne skämt. Ett stort GRATTIS till Ankan! Woop woop fest i helgen då woop? Aja nu vill jag ha mat.


Min hals börjar fucka upp sig.

Det är onsdag och veckans första skoldag. Slutade ett idag men stannade till fyra för att sy klart projektarbetet. Imorgon har vi projektredovisning för tvåorna. Är så jäkla nervös, kanske beror på att jag har sytt fula saker och inte alls har börjat förberedda nån redosvisning än.. Aja ska göra det sen men först en kopp kaffe och skriva lite på svenskatalet.


Valborg12

Middag hos mig för 6st.
Alkoholhaltiga drycker.
Uppsvällda magar.
Drog på hemmafest.
Va tvungen att fara därifrån.
For hem och sov.
Våren firades in hemma hos mig med fem andra flickor. Vi grillade gomaten och åt blåbärscheesecake. For på nån halvvärdelös hemmafest. Blev utkastade därifrån och som den tråkiga och halvpensionär som jag är for jag hem och sov. Slänger upp massa bilder från igår och säger bara varning för matbilder. (a) hej.

RSS 2.0