Today I’m laughing the clouds away

Har haft en halv aktiv dag idag som började med jobb 7-13. När jag kom hem lagade jag en jättegod äggsallad, fin blev tom. Tänkte instagrama eller åtminstone ta en bild på den, men ne inte går de nu. FML. Drog på stan sen och köpte lite (o)nödvändigheter, for även på gymmet och provade mina nya hörlurar. Höll dock på att somna så for hem. Käkade mammas gomat och har även hunnit lära mig ett nytt diabolotrick! Såg nyss klart ett avsnitt av gengångare (en fransk apbra serie man kan se på svt) och ätit mig mätt på pepparkakor med juleskum  emellan. Ajust ja öppnade även nyss paketet som jag och mor hade beställt från lindex. Bla va koftan ovan va med! Superfin! Lär bli najs i barcelona! Nu: rasta hundarna. Det var nog allt för nu. Hoj.

fredag

Blev nyss klar med städandet av mitt rum, tog bara 2,5 timme. Ska sätta mig ner med en blodgrape nu och sen tar jag nog med mig paddan till sängen. bye

Standard


JULDAN

Kom nyss hem från challe, fick en jätte fin ugglering i julklapp (tacktack) :$ och sen pratade vi bara, försökte planera lite osv.
Har jobbat 7-17 idag och höll fan inte på att få mig ur sängen. Det var även överdrivet lugnt på jobbet så höll på att somna lite nu och då. Jobade även 7-17 igår, längtar till lönen kommer i slutet av januari. Men men, ska titta på så mycket bättre ÅTERTRÄFFEN nu och käka lite ris ala malta. hoj
 
tre från igår: mitt pepparkakshus, jultallriken och en trött hund.

Julafton


dan före dopparedan

 
bilder från igår: julegröten, efterrätten, peppis, fudge, bordsdekoration,
 
Dagen före dopparedan/ uppesittarkväll med bingolotto.
Sitter iaf framför bingolotto med mor, far och två lottor. Blir fort uttråkad så springer omkring och är jobbig med hunden. Är som sagt julafton imorgon och jag jobbar 7-17, men klagar inte kommer nog vara värt de sen i slutet av januari. Ska mysa lite till nu för snart blir det sängen.

Scream & Shout


Med knappt två timmars sömn inatt krigar jag igenom ett 7-17 pass på getberget, men automatiskt kval gillas! Efter jobbet blir det en gröttallrik med familjen plus respektive.

Hur många aladdinaskar har ni fått? ;)

 
Ska snart tillbaka till denna godishörna på jobbet. Har redan hunnit jobba 7-12 idag men dem ringde bara för en stund sen så då måste man ju ställa upp, hann inte med allt jag skulle ha hunnit till imorgon men det löser sig nog. Får väll stitta uppe inatt och slå om paket och limma ihop peppishus. Har även tagit på mig ännu mer jobb nu i jul. Pengarna rullar in!

Saffranstryffel

Saffranstryffel som jag gav bort till kusinerna. Väldigt lätta att göra!
 
Har pyntat klart mitt peppishus nu och aa.... det ser ut som en treåring har gjort de. Hade ju värsta proffsbilden i huvvet, men nja blev ju som de blev iaf.
Drar iaf snart och jobbar igen, börjar om klockan fem igen.
Igår drog mina kusiner till new york för att fira jul och nyår ska dem fira i florida. Är något avundsjuk på dom. Får väl trösta mig med min rätt så okej lön jag får imorgon.
 
 

19onde

Vakande med sjukt ont ihuvudet, halsmandlarna och spottade bold, men aa det är standard när jag är/håller på att bli förkyld. Har även bakat  hallon/hjortrongrottor och gräddat alla mina delar till mitt pepparkakshus som jag ska dekorera imorgon. Jobbade tre timmar nu ikväll och imorgon blir det en delad tur på getberget. Nu ska jag kika på dagens julkalender och sen hoppa in iduschen. hoj.
  
bilder från igår: middag på domina, sen glöggmys, pepparkaksbak och film hos lena
 
 

Har jag sagt hur mycket jag hatar mördegs kakor?

fan va fula hallon/hjotrongrottor... :(

45 days left until...

oharre, va ska jag ta mig till?!

Två från idag.

1. Middan 2. Va jag ska mysa med nu.
Jobbade 7-13 idag på Getberget, sen drog jag hem och tog en powernap på en timme. Duschade och gjorde mig lite finare. For till bureå och gled runt på efs-julfest. Va gullig av mig och hjälpte till i köket. Fick en lördagsmix av tomten eva, blev faktiskt rädd för tomten och gömde mig i en garderob när han kom. Hatar dears äckliga plast/gummimasker... Aja ska mysa ner mig i soffan med en film.

true.



LUCIA

bjud fika på ica morön// bjöd pappa på lussefika// juleskum-fudge/kola bakades på timmarna//
fina julskal, hihi :$// luciafikat efter jobbet// God Jul!//
 
Vet inte va jag har fått för mig med instagram filterna. Aja det blir fint. Har jobbat delad tur idag på getberget och imorgon blir det samma tur fast på norrbacka på förmiddan. Kokade lite julgodis på mina timmar idag, är typ första gången jag gör nåt vettigt när jag har delad, annars blir det endast en lång powernap. Ska kolla lite bloggar nu sen ska jag nog skalla kudde(?) PÖSS!
 
 
 
 

12i12i12

OMG! 12-12-12!! :O Fast missade klockan 12:12 men aja det tar vi igen om 100år. Har jobbat 7-18 idag, har haft ett uppehåll på 4 dagar men nu va vi igång igen. Jobbar även hela veckan ut förutom lördag då ska jag vila. Har även en lägenhet på gång , skulle vara så himla bra om det går att fixa innan utan att bli blåst. Nu ska jag dricka kaffe och svara på mail. hoj.
 

FUCK JULPYNT

Tanken var att jag skulle städa mitt rum och göra julfint.. men aa det går ju som det går... Har ingen aning vars jag ska börja, det är saker överallt! Pysslade ihop stjärnan nedan i lördags och skulle vilja hänga den på nå fint ställe men det är fan fullt överallt. Får se hur detta slutar, måste fortsätta in i djungeln som håller till i mitt rum.
 

ohreally

aw rosie and sophia grace
 
Vaknade typ tre inatt och mådde apdåligt, somnade om och vaknde fem igen. Kunde inte somna om så låg och väntade att väckarklockan skulle ringa. Skulle jobba 7-16 idag men det hade inte funkat så ringde och sjukanmälde mig. Har bara legat som ett apatisktbarn i sängen/soffan, trodde jag skulle åka ut för nån magsjuka men mår typ bättre nu.. :S 

lördag8dec

 
Hade en sjukt bra lördag igår. Började med middag och hockey på olles med familjen, sen blev det ost och kex hos lena. Drog därefter till verandan, skojsigt värre! Idag har jag varit bakis som fan och typ bara ätit. Har varit och äventyrat runt hela stan med linn och susanna i hopp om att få tillbaka suss jacka. Gick inge vidare och ingen blev tyvärr stenad...



 

GLÖGGMYS

Har dragit på mig sparkdräkten och myst ner i soffan med mamma. Har glöggmys med julskinkmackor, pepparkakor, julskum och lussebullar framför 'tack för muskien'. Fin avrundning på en fredag som har bestått av jobb12-21. 

a cup of coffee/tea

Har fått två nya koppar av mamma, den övre är från bibo och den undre är från ikea. Har verkligen snöat in (hahah fattar ni snöat; mycke snö nu) mig på koppar nu. Vissa passar bättre för te och vissa passar bättre för kaffe/soppor/fil+funlight/osv. I min framtida lägga vill jag ha ett skåp med massa olika och udda koppar från alla delar av världen. hihi.

Tyckte den va söt inge annat.

Jobbat 7-15. Hunnit tagit en powernap. Fikat. Tänkt träna. Ätit. Kollade termometern. Sket i att träna. Håller på att bli sjuk. Fortfarande finnig. Sökt CSN. Beställt iphone tillbhör. Beställt en iCurl. Kollat på kläder. Skrivit en handlingslista. Och nu ska jag duscha... sen sova.

Snacka Om PMS

de va roligt att jobba i snöstorm idag/ihelgen
 
Jobb, jobbar, jobbat, jobbade......... Ovanligt att jag jobbar, nja inte direkt. Inte heller ovanligt att jag snålade och tog även på mig jobb imorgon. Hade verkligen tänkt att vara ledig och bara mysa ner mig och inte göra ett gjota(?) men behöver pengar för att kunna ta mig från denna stad så måste arbeta. NADA VAL! 
 
 

2dec

Två favoriter nu. Fil + funlight. En ny klippt bella.
 
Ajust det är december nu ja och även helg eller den är snart slut. Har iaf jobbat delad tur hela helgen (skjut mig, säger jag bara). När jag kom hem från jobbet för andra gången idag så fiakde jag adventsfika och såg filmen devil med pappa. Fikat va gott och filmen va bra för att utspela sig i en hiss.Nu ska jag snart nanna mig och det blir ingen väckarklocka ställd!

RSS 2.0