P!NK

Idag säger vi farväl till den ett år gamla vännen ovan. Nedräkning tills dem kommer 55min.

30 April

Sista april idag och första maj imorgon. Sjukanmälde mig från skolan så jag skulle hinna med allt innan flickorna kommer hit. Hacka sallad, leka med efterätten, ställa fram allt, göra sig fin, städa det sista osv. Ne nu taggar vi för kvällen och för att få dricka alkohol (va grymt längesen nu). Tack och hej!


dina blåmärken och valkar


dagens frukost
Ska idag förberedda så mycke som möjligt inför imorgon. Valborgs iår blir hemma hos mig och kunde inte vara mer taggad än va jag är nu. När jag jag va hos alle igår så taggade vi sönder varje liten detalj. Tror det kommer blir grymt. Middag med fint folk och vuxendricka, det kan ju som inte bli fel...

Jag kör mot München för att möta våren.

Man hör hur allt tinar, vattnet porlar och fåglar kvittrar. Våren är på väg eller det är vår nu. Har myst i ok-backen nu på förmiddan med mor, far, en bra bok, bra musik, fina tankar och goa laxmackor. En helt okej start på en helt vanlig lördag.

förstår att kent "citat" som rubriker blir lite uttjatade nu men äh!

FÄRGER PÅ NATTEN

Denna kväll, denna fredag har blivit en lugn kväll som alla andra dar och helger. Vita är dem nu förtiden också. Idag/ikväll har jag hunnit med skola, att vara taggad, varit otaggad, en löjligt lång powernap, käkat onödigt många men goda cake pops till en massa kaffe<3, sett en halv världelös film och bakat sconesbröd till min och mammas utflykt som hålls imorgon. Tid? Vet ej än. Hej.


CISSI19

Grattis fina vän på din 19års dag! Känner du att du har blivit klokare, längre, lite mera gråhårig, kan ta dem svåra besluten i livet och viktigaste sämsta av allt kan dricka mer alkohol? Kanske inte, men du är fortfarande lika fantastisk!


GRYMT F1 ASSÅ! FATTARU?

så jävla bra, det är detta som går på repeat i mina öron nu!

Jag är inte rädd för mörkret.

Svenska nationella gick väl som de gick, kändes som ett g iaf. Direkt vi hade skrivit klart drog vi på bikbok för att se om man kunde hitta nåt fint när det lika gärna va 50% på hela butiken. Fick då med mig ett linne och ett par shorts. Sen gick jag tillbaka till skolan, sydde lite och sen hem. Mamma lagde laxbiffar med limesås<3 till middag. Nu blir det att skriva projektrapport! Loving it.


DEVIL's WORK

kom nyss hem från en jobbkväll
gått bra, fick köra bil :w
taggar just nu att det är nationella i svenska imorgon
ska skriva hela dan så blir att ladda upp med en stadig frukost imorgon
och kaffe till skrivningen
och en godnatts sömn
godnatt

I'm lying in the ocean

.
Två lektioner idag, nkb och nka med ett riktigt stort hål där imellan. Gick lite på stan då och fick med mig hem en hårinpackning. Efter skolan drog jag till frisören, blev slingor och typ en toning. Har kommit hem, ätit apgoda kycklingburgare med bacon och blue cheese dressing. Lyssnar nu på Lana Del Ray, ska snart koka kaffe och börja med projektarbetet.

Det är söndag idag> söndagsångest.

Skulle passa bra om nån vänlig själ kunde ge mig detta!
//tröjor-modekungen//ryggsäck,skor-romwe//keps-??//solglasögon-cubus//

Det är ju det här jag har försökt att förklara!

och kliv upp från varsitt håll!!

DOP120421

Kom nyss hem från dopfikat/middan. Det va ett jättefint dop som hölls i bergsbykyrkan och sen bjöds det på massa mat och fika hos familjen Grahn. Ikväll kör vi på en chillkväll hos nån.


we said we would die together














//Önskar dagarna kunde se lite mer ut som dem som på bilderna ovan. Bilder från hanna stefansson.

Är verkligen skit väder idag, hade tänkt mig att jag skulle hinna med mycke imorse men igenom att bara kolla ut så får man ingen lust. Har bara myst i soffan med en kalasfrukost, fluffig filt och sett jims värld som har rullat på trean. Tvingade mig nyss ut för att gå ut med hundarna sen så har det inte hänt någe mer.
Senare idag ska jag och flickorna dra oss till bergsbykyrkan och kolla på när Emilia blir döpt.

The Lion's Roar


//köpte mig halsbandet ovan från h&m idag,
bilder lånade från: saralinnea

the days blur into one

Amen hej igen! Satt kvar på skolan till fem och jobbade med projektarbetet, for hem käkade typ det godaste jag ätit på länge. Hunnit tagit mig en dusch pga att det va kallt här så har krupit ner i onepiecen nu. Ska snart ta tag i dokumentationsarbete, dopkort och presentinslagning. peace.

//bilder sen middan på olearys igår, såg när aik tog silver...

I'm not leavin' alone

Kom på att jag missade desperate housewives för hockeyn, illa, bra att dem vann då. Har även ätit mig spymätt på plättar idag. Stora plättar med bär och grädde, mumma! Guse va längesen det va man fick sånna, mamma tycker det är så jobbigt att göra stora för annars blir det små i plättlägg. Och att få göra en plättrulle, kände mig som ett litet barn igen som tävlade om hur många man fick i sig. Tider säger jag bara.

-hon sa att hon va ful men jag tycker hon är jättefin<3

thrown right at me

Nyss hemkommen från ett 8timmarspass på hemtjänsten. Vill bara gå och lägga mig i min sköna säng som har lite fängelsekänsla och fina blommiga påslakan och även lyssna till the tallest man on earth! Men aa, har prov i imorgon i nkb, skoj, SKOJ! Tack och adjö fredrik för denna sömnlösa natt.

beväpna dig med vingar

Lyssnar på thåströms nyaste album och dricker ny bryggt kaffe. Hade en lektion på morgon som slutade 11 och nästa som börjar två och jag börjar jobba ett, så det blir lite skolk på veckans första dag. Aja va gör de om hundra år? Nu ska jag lala vidare hej.

-alexa chung

Cabin-crew cross check report please

några haschtaggar från dem senaste dagarna:
#jobb #träning #te #never say never #go maten #krunegård #vila #megamind #dåligt väder

hej det är dåligt väder ute!

Bakat bröd, gjort en apgod curry-lax-soppa och nu snart blire efterrätt.

En plats i solen.

Jobb, jobb, jobb, började typ åtta slutade 12, börjar om fem och slutar nio ikväll. hej.

Don't forget the trees, go and feel the leaves in your hand

Att ha varit frusen och dyster av vädret kan lätt vända när det kommer fram några solstrålar. Vill gå ut och gå men har ingen ork så sitter inlindad i morognrock och filt. Lyssnar på den fina laleh med kaffe och ost. I vissa stunder kan de va fint att ha nån eller en vän bara. Att känna att man har blivit övergiven och lämnad bara för att ens föräldrar far ut och dricker kaffe med folk är inte okej, inte okej att ha fått en sån sällskapssjuka till sin mamma på sistone. Ja, klart att jag har vänner!


Blåsa under foten.

Steg upp två timmar senare än va jag hade tänkt mig. Käkade mysfrukost framför tvn. Har läst lite om delegering. Gjorde lunch och for på gymmet med Linn. Hem> käkade middag, duschade, drack kaffe och sen blev de jobb till nio.
Just nu bigbrother.

 

 


SMUTSER

Första dan på jobbet kan man säga. Snorig och blöt i håret. Är inte sjuk men blir det av miljön. Är hungrig och vill äta pajen som står i ungnen, men den är inte klar pga > mammas framförhållning. Funderar på om jag ska försöka leka ikväll eller om jag ens har tid, kanske måste göra annat. Nu fick jag även en släng av huvudvärk. Tack för mig.

MALÅ12

<<ajust ja födelsedags
hunden där


några bilder från min malåhelg, (även lite snott från elins blogg då)
helgen har bestått av skidåkning, solning, fina promenader, fika, osköna sovplatser, mat, somna till fin musik etc även kul att få har varit med på sidan där man skriver inlägg, att ha fått upp läsarnivån lite men den sjunker väl lika snart så. Iaf så är påsken över har ju påsklov nu men då börjar jag med inskolningen för hemtjänsten imorgon, känns typ kul ändå är inte i så stort behov av lov vill hellre ha pengar. mohahahah. hej.

Keep It Cool

For på en fest långt in den djupaskogen> sjöbotten nånstans. Va kul ett tag sen drog jag och challe hem till trygga skellefte igen stod utan för frasses big smajl ett tag sen hem och sov. Idag drar jag till malå med de la familia, ska va borta några dar. Skönt att få komma bort, läsa lite, plugga lite medicintjafs, tänka på fina saker, åka skidor och äta god mat. Så kommer väl min helg att se ut. Hörs när vi hörs.


GLAD PÅSK!

Citroncupcakes med vit och mjölkchoklad bitar i, samt med olika frostings.
Äntligen klar, ska bara baka bröd nu....

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.

Har nyss diskat bort från köket, har bakat torra blåbärsmuffins innför malåresan på fredag och undertiden dem va i ugnen så käkade jag mig mätt på jordgubbar> jordgubbskoma> extrapris, 1kg på coop. Imorgon ska jag baka fina påskmuffins, bröd och sen fara en tvärt till kanalgatan 71b. Nu duschen!
999 - ännu en favvoOoo

sprungit som en halvdöd genom Malmö

Slutade halv tidigt idag så for på stan, mötte upp pappa drog till polisen tvärt sen på stadium och provade ut ett par springskor och en liten snabb fika på kitchen. Sen for jag och tränande på fitness till challes pepp-lista, går alltid lika bra då! När jag kom hem så hade jag fått ett påskpaket av världens gulligaste annelie (woho bara att ha fått post är lycka<3). Har sett lite hockey medans jag har spelat drawsome och pysslat ihop ett lock...
bye
good shit

MYSKONOS

Har gjort en matmapp på datorn, kände det var på tiden. Den innehåller 67bilder på allt från nudlar, olles mat, stigs fika och alla dessa grytor. Ni kanske får se nån gång, fast nästan alla mina klassvänner får en sån bild upptryckt i ansiktet varje dag.
Allt känns så underbart nu, känns även som jag skriver så hela tiden och nästa inlägg blir ett emoinlägg osv. Men nu så är det bra! Fina kommentarer, omycke i skolan, går bara tisdag och onsdag sen påsklov, måste bara få klart england saken också sen så kan jag andas ut. Aja det är en bra dag idag kanske det blir ett emoinlägg imorn då. baj.

Naked as when they came.

Fixade till mig till laleh och fleet foxes, tog på mig min nya blommiga skjorta från bikbok. Knäppte nästan alla knappar och hade ett halsband under, såg väldigt proper ut. Hämtade upp en vän på norrbölegatan (challe) sen vare vidare till mathildagården i sjöbotten. Det skulle likna nån återträff med alla nior93 från bureskolan. Mycke folk kom, det va skoj. Jag va nykter och det va lika skoj för idag mår jag bra och är utvilad. Det va lördag de ja och idag är det söndag.


RSS 2.0