31 dec

31 december, sista dan på året. Har varit ett härligt år. Har varti med om mycke både roliga saker, tråkiga och sånt som man ångrar. Förra nyårs firade var jag i lycksele med cissi, julia och karro men i år blir det i yttervik. Blir nog kanoners, att nästan "gamla gänget" kommer att vara där blir skoj. De kommer att bjudas på mat och skumpa osv. Nu måste jag börja göra mig klar (a)
heheh hejs för snart så snart gäller de!! Gott Nytt År om typ 10 timmar och 20 min!!

random weheartit

pizzapizzapizzapizzapizzapizza

Den utsöktapizzan blev äntligen klar efter lite brandfarliga kemikalier i läggan osv.. Nu ska jag se klart slutet på scooby doo filmen på cartoon. Ikväll blir de lek med annelie och solveig!!

DAIMTÅRTA

Dom där förbannade hundarna väckte mig imorse igen, aaaah :@ Tio minuter efter jag hade vaknat drog jag, papps och magnus till stefans för att fira kusen jonathan. Blev lasagne och tårta, det satt bra i kistan. När jag kom hem såg jag klart filmen jag saknar dig, hel löjlig må jag säga! Har även hunnit prova lite nyårssminkningar. Gjorde nyss pizza som jag och mamma ska äta när hon kommer hem. nu ut med hundjävlarna, bye.



en av dem utvecklingsstörda hundarna som bor här

knee

yo, vet att jag inte har bloggat på länge (förutom igår då :$) men iaf så blev väl annandagsfirandet på folkan ganska lyckat, rolig förfest och på folkan va jag minns då. Fick ta konsekvenserna dan efter. Hade glömt saker och förlorat saker. Tappade bort mina örhängen och mina sockar osv..
Igår va jag på stan med challe & challe. Fick inget köpt förutom en sallad. Sen fick jag reda på att grefvinnan va stan utan att ha yttrat sig så for och våldgästade henne vid halv 12. Idag for jag ner på stan igen. Köpte lite nödvändigheter som, värmespray, mascara och nyårskläder. Ikväll blir de nog lek med alle och annelie, so long :)
asså mitt knä sen i måndags heheh inte för att överdriva

hej där

vaknade kvart i åtta av jonna som ville ut, va inte pigg på att gå ut då men hade inge val så drog på mig en jacka sen fick jag möta allas blickar bara för att jag har rutiga byxor. Så just nu myser jag ner i soffan med min ya pyjamas, te, limpmackor och nu ska jag se: jag saknar dig.

We're going to a party


Bilder på klänningen jag gjorde.
Snart drar jag till julias mormor för sen vidare till vitberget för förfest!!

You start at the edge and you end on the throne

Sydde klart min klänning igår eller i natt eller va man säger, vet inte ens om jag ska ha den ikväll får se. Så idag sov jag aplänge (längre än vanligt iaf) har inte hunnit äta så väntar nu på mor mine som ska komma med mat från max!!! Senare ska jag börja gör mig klar till ikväll, välja kläder, smink, frippa osv! Fick en lockistång idag av mamma så kanske blir krulligt jag kör på. taggatagga nu då.


i wish it could be christmas everyday... mmh


Så var julen över...
Min julafton bestod av: amerikanska pannkakor till frukost, en egen-gjord-julgran som passar en trea, massa sällskapsspel, massa mat, massa julgodis, en go saffranspannacotta, tv-tittande, finfina presenter, tjutande hundar, många skratt osv!

God Jul!!

Mamma lyssnar på Justin bieber och jag ska se sista julkalender avsnittet och äta sista chokladbiten. Ha de bra och god jul!

Blir glad för ett G

Wiho  det blev ett G i psykologib iaf!! Tack anncha detta gjorde mitt lov.
Var med Charlotte hos hennes pappa igår kväll, såg två filmer, Clash of the Titans och The Blinde side. Tog de bara lungt med lite mys.
Idag ska jag hjälpa pappa slå om dem sista julklapparna. intressant, hej. :)
Vill också ha en julgran!!!!

The Fear

Jaa nu är de lov!! Sitter och lyssnar på Ben Howard<3 en ny favorit.
En bra dag blev de godis och fika, sydde lite på jackan, for till kaplan och gjorde ett psykologiprov. Måste klara de nu finns inge annat. Hoppas på att g!
Igår for jag till bure och va med linn och tobbe, längesen man var där sist. Ett fridfullt litet samhälle. Vi såg The ward, en skräckis som va grymt bra av dem delarna jag vågade se. Tror jag väckte tobbes pappa med mina skrik.
Nu ska jag se dem julkalenderavsnitt jag har missat. :)
nyktralinn

Kände för att rita lite.


I asked the doctor who lives in me

Dagen blev då inte som planerad... Började med ett ig sen hade vi lite halv oseriösa lektioner, vann dumleklubbor på svenskan bla. Blev lite halv galen på skolan sprang om kring som ett cp, annelie jagade mig, skämde ut mig för en lärare och käkade rockyroads ur julias skåp :W När jag kom hem lagade jag mat sen sov jag till nio.. Hur fan ska jag kunna somna nu?? bye

ååå vill ha sommar, tillbaka till trästocks och min brunfärg

to me you are perfect

Måndag igen. Ganska chill dag började tio över 11 med religon. Började se love actually på engelskan och ikväll måste jag skriva klart psykologin!!
bye

fjärde advent

I fredags var det julmys i mathildagården med gamlagänget från nian. Fick ett par duntofflor och blev kanske ett par kilon tyngre av allt vi tryckte i oss. Igår blev det lite mys på torsgatan. Mina körkunskaper fick sättas på prov av väldigt svår körning!! Men det gick bra är ju bäst så de va egentligen inga problem. Vi såg pearl harbor osv. Idag msåte jag börja med pyskouppgiften!! de är med basta/pasta!
några jag lekte med i fredags..

Spionerade på fyllisar igår!

vi festar inte ikväll,
vi kör på mys!!
!

Tradera

håller på att bevaka tradera!!!! aaaaaaaaaah 7min kvar!!! ::D:d:
update: hora!!!! jävla fitt denize

redtips


aaaah nu är de gjort och de finns ingen återvändo! RÖDA TOPPAR. Dålig bild dock. Eftersom jag gjorde de själv blev de lite ojämt men blev ändå nöjd får se hur länge jag har så här då.

bilder från senaste dagarna

ritade Totoro på min arm// sydde snabbt ihop en löskrage på skolan// broders gamla ryggsäck som farmor har gjort + en svans från kapphal// nytt från ur&penn och glitter

Dem Bjuder På Glögg

Hängde på stan med challe efter skolan. Hade några ärenden jag skulle göra, köpte present och letade present till broder osv. Annars satt vi och hängde på åhlens ett tag, coola som vi va. typ sån dag idag.
hej då.
saknadevän:$

Hey Ya

lyssnar på amy diamond.
har fått för mig att börja ljuga, kanske ska bli min grej
eller kristen
eller så färgar jag håret.
min mamma äger fett
(på hakan)
hehhe skoja, hon är faktiskt snäll :$
skriver lite på psykologin, ett ord hittills
och nu är jag less.
hej då
och hej julgodis!
.
typ ett års sen nu

jopp jul här

Va med alle igår i bergsbyn, vi såg filmen på fyran och pratade om viktiga problem som vilken grahn hade köpt pepparkaksdegen osv... Idag har jag och mamma bakat hela dan, pluggat lite till psykologiprovet imorgon, sett sista avsnittet av gossipgirl och myst med jonna. Nu blir det saffransbulle med te och mor.

-julbild saknas

a christmas wish list

hej mamma och pappa tomten, detta önskar jag mig i julklapp!! tack
.
håret


eller detta.


en sminkning på mus


en pandaunge


en tatuering.


en resa ut i vintergatan.


en trevlig middag.


telefonen.


en egen Francisco!!


tröjan

sources: random we♥it, fashionsquad.com, fuckyeahfrancisco, acne

111209

Har nyss sett dagens avnsitt av julkalendern och nu snart drar jag till skolan för två lektioner sen hem igen. Helgen blir lugn och oplanerad känns ändå skönt,
hej.

Olivia goes on hockey

Coolcoolt hänger på arenan wiho oj va kul :D mm men gratis är gott, tack balder.


kuulkuul

hej idag var jag som vanligt nu ljuger jag inte!!!
ps. bilden nedan har inget med texten ovan att göra....
ps2. grattis till körkortet till flickan åt vänster på bilden nedan.

He's got a rolled cigarette hanging out his mouth

.
yoyoyo längesen bros!! Har som inte haft lust att blogga osv... men nu är jag här iaf! :w Va ute ihelgen med vänner, busade lite med folk, sov, det blev andra advent. Lagade torsk med äpple och chili till middag idag, mamma är på parken och pappa ser på när matte köper bil. hej!

I'll be leavin in the fall

känner mig lite mätt på julen redan, bara för igår när vi tryckte juleskum, saffranskakor, bullar, peppisar, deg, julmust, chips och dipp!!! aaa smalt!! men det var iaf mys och alicia hade då de väldigt fint som jag hade förväntat mig(A) hahah ne men idol och så blev det också mm. Olles ikväll då med flickorna igen?? aja vi ser vilka de blir och vars:)
har ju inga bilder att bjuda på, har ingen mobil att ta dem med eller en jäkla z530i med vga :@
så denna vackra man för pryda dagensinlägg så länge
:

20111202

Va med annelie och cissi igår och hade lite julstämning med lussebullar och te/kaffe. Ikväll blir det att kolla in alicias nya lägga sen ha en myskväll med glögg, pepparkaksbak och flickorna från klassen.

1dec, första luckan sprättad

Igår va alla är och käkade min hemlagade mat, är en mästare i köket ni ska bara smaka min laxrätt!!! Hade en värdelösdag på skolan idag, gick sen på stan med challe vi båda var knäppa. Mest cahlle då för hon prova hundra olika mössor!!! aaah. Nu sitter ja och försöker göra läxa har så himla mycket men så jävla lite tid!!! Och måste gå och hämta julie now............ återkommer sen!

RSS 2.0