Stockholm-Arlanda

Har kommit till Arlanda nu iaf, resan hit gick bra och nu är de väl cirkus 7 timmar kvar till planet mot Barcelona går. Fördriver tiden med filmen Anastasia och gottis från 7eleven.


Uncover

Packa, packa om, packa rätt, fuck it! Får inte med mig allt jag vill ha med mig, får lämna lansagemixen och räksalladen hemma. Måste nöja mig med bara ett par converse och ett par klackar. Får se hur detta slutar.

Sista natten i skell.

mera mat

Har varit på avskedsmiddag nummer 3 eller 4 beror hur man räknar. Denna kväll stod Challe och Julia för sällskapet och bishops för maten. Efter middan drog jag förbi sjungande för att hälsa på bror och Elin. Vi pratade ett tag och käkade kladdkaka. Sen gick jag hem och nu ligger jag i sängen och ska snart sova, blir tidigt imorgon. Inser nu hur mycket jag kommer att sakna alla.. Fan nu flännar jag, god natt.


30.

Hade tid hos lina på clive russel igår klokcan tre och satt där i ungefär tre timmar. Har typ inga blonda pigmnet kvar, har en mörkbrunombre nu istället. Blev iaf väldigt fräscht och inga nötta toppar. Sen mötte jag upp linn och suss på allstar, såg hockeyn, åt gott och drack vin. Kom på där vid tio i nio att va kanske skulle ha sett bio, tur att de finns en sfapp! Köpte biljetter till flight och kan lugnt rekommendera den. Sen vare dags att ta förväl. Kan inte fatta att det är imorgon jag far...

 


Tisdag med andra ord.

Bilder från i lördags, då jag va på middag hos farfar och sen avslutades kvällen i falmarksheden med julia, josse och lena. En fetdag med andra ord. Lena som drar iväg idag till Australien, du får ha de så kult och lycka till!
 
Klev upp nån gång vid sju idag och började dirket köra igång med tvättningen. Nu varvar jag tvätt med skriva ut kartor och betala räkningar. Sitter även med en hårinpackning i håret, skulle egentligen sitta i 5min men har då haft den i kanske en timme nu. Tar mig tid till de sen. Nu chilla lite sen ner i tvättstugan igen. hoj.

Trampat på ett bananskal.

 

Jobbade sista dagen på norrbacka idag (på länge då). Va lite siså där sorgligt, kommer att sakna vårdtagarna och personalen. Men nu sitter jag iaf på hallgolvet och ska sortera tvätt. Har bokat tvätt-(?)tid imorgon klockan 7 (y). Skulle även ha gjort en hårinpackning ikväll som jag fick av frissan idag (förberedning till imorgon), får väl göra de inatt eller imorgon typisch. Nu tillbaka till tvätten, bye.

 


Blev bjuden på räksallad och vin ikväll...

...av mor. Har annars ikväll jobbat, som vanligt då. Jobbar nu lördag, söndag och måndagen blir min sista dag (för några månader) på getberget/norrbacka.


Come Night

 
 
oj en vecka kvar nu då... försöker jobba så mycke som möjligt innan jag far (läs: går in i väggen och får raseri utbrott på mina stackars föräldrar)

22 januari

Håller på att bli förkyld så boostar mig själv med massa cvitamin. Apelsin och citronvatten. Nu blir det jobb 13-20.


Tre från i lördags.

de va allt.


SweetNothing

For ner på stan innan jobbet igår, skulle köpa en svart baströja och ett ljus för en tia. De slutade med att jag kom hem med en tusenlapp fattigare, nu äre köpstopp på riktigt! La även av adidasbyxorna (ovan) som jag köpte idag istället. Slog sen till på ett par skosmycken (ovan då) från h&m, 10kr, fettbilligt.
 
Ska käka biff stroganoff med potäten nu sen göra mig klar för vin-avskeds-mys-med-utgång-allstar/calles-kväll hos albin. HOj.

Blev less på långhåre, så satte saxen i (igår)...

RESULTATET:


Två veckor kvar.


jobb igen

Jobbade 7-21 idag och jobbar 7-17 imorgon, det blir fin fina pengar de där.

Måndag Vare

fodral-åhlens// ultrabook-acer
Hellu. Jobbade halv åtta till ett imorse, fick övertid 1,5 timme pga att jag och matilda va tvunga att sitta på ett vak. For hem och fixade lite filmer och papper. Drog på stan, lämnade in min västerbottensring, köpte lite andra nödvändigheter och hann även sola för en femtiolapp. :$ Käkade krov med bröd till middag, sen drog jag och jobbade tre timmar till på getberget. Nu sitter jag och ser PR på trean, leker förövrigt med min nya bebis.

windowsjävlart8

Hade som sagt en delad tur idag. Drog till pite på timmarna och köpte en dator på elgiganten och shoppade nudlar på dollarstore (5 för 10kr). Så sitter nu och försöker lära mig detta satans windows8. Fattar nada (men då är jag väl dum i huvet tycker kanske nått datafreak,) iaf så nöjer jag med det standardiska som paps skulle ha sagt. Allt blir så överdrivet nu med massa appar, clouds, synkningar och så vidare! Kalla mig gammalmodig men jag vill då ha windows7.

Lördag.

Satt på golvet i mitt rum och målade med akvarell som jag köpte i somras med pengarna jag hade fått av mormor. Lyssnade på bon iver och skrev med snirkliga bokstäver nåt i stil med att jag röker när jag känner för de. Lämnade bara allt som de va och gick till sängs. En vanliga lördag i januari.


I eat cake because it's somebody's birthday somewhere

For till jobbet imorse och va helt hundra på att jag jobbade en delad tur. Men ne och det skulle ha varit grymt skönt denna gång, skulle ha fått det bort gjort, inte missat mammas kalas och fått tagit en powernap, jaja blir en delad tur imorgon istället. Gick iaf bra att jobba, det var sådär lagomt lugnt med bara ett larm. Nu ska jag äta överbliventårta och dricka kaffe. Inte tårtan ovan dock så roligt ska vi inte ha det, men mormors hemmagjorda prinsesstårta blir det.

Va med challe igår, hon bjöd på en varmmacka.


det finns nog hopp om mänskligheten

 
Idag fick jag tillbaka denna vän, någon vänlig själ hade hittat den på lingonstigen 15 och den funkar hur bra som helst. Tack!

So High

sagrada familia
 
Om 24 dagar sitter jag på ett flygplan mot Stockholm och därefter åker jag vidare mot Barcelona. Ska plugga spanska i tre månader på skolan don quijote. Vet inte än när jag kommer hem men minst tre månader iaf. Kommer att bo cirka 200 meter från kyrkan sagrada familia. Ska dela en lägenhet med tre andra randoms som jag inte har nån aning om vilka det är eller bara att dem är från spanien, italien och frankrike. Betalade den sista inbetalning nu nyss, bara så alla vet hur de ligger till. Nu finns de ingen återvändo.

Run Away With Me

 
Efter 14 timmars jobb, fyra blodapelsiner och massa matlistor är jag mer död än levande nu. Att försova sig på sin middagsrast gör ju inte saken bättre, är ju bara pinsamt, tur nog var det Nina som väckte mig. Kusinerna som har firat jul och nyår i usa kom hem igår. Dem kom även hem med ett par vita-låga-converse åt mig och om bara 25 dagar kan jag använda dem!! Jaa. Aja nu är jag så äckligt jävla trött, ska inta sängen och försöka sova igen alla mina timmar förloradsömn. adjö.

130105

Har inte lyckats än att klä mig, vaknade upp ganska sent i kanske världens mysigaste famn så kände inte att för att klä mig. Vill inte heller denna dag ska slut, orkar inte med farväl och inte heller en arbetsdag på 14timmar som väntar imorgon. 
 
Är less på weheartit och random tumblrbilder så bjussar på en bild som Mathilda tog i marmaris, hela flickegänget! Saknar den tiden nu.

Killing Switch


Pga konstig sömn inatt/idag, (tror jag somna där efter fem och klev upp tolv), så vet jag inte om jag är trött eller pigg. Ska iaf gå och lägga mig i min krispiga säng nu (renbäddat) och mysa med ett nytt avsnitt av gengånagre på ipaden. Höres.

2jan


 
Har stått nu i telias supportkö i 22 minuter och plats 40. FML. Dem på försökringskassan tror nog att jag håller på försöka lura dem så måste ha ett kvitto på att telefonen är avstängd. Men det är väl lugnt det, är bara att det tar så sjukt jäkla lång tid... Jaa plats 39 nu. Aja snart blir det tacos med hela familjen plus deras respektive. Hej.

1JANUAR2013

enda bilden från igår
 
Nyårs igår och 2013 idag. Kvällen började hemma hos mig med challe, moa och fredde. Käkade (hemlig)middag, förfestade lite granna och sen begav vi oss till micke och marre. Firade tolv slaget där och hade roligt hela kvällen igenom, men ska ändå dra till ett varmt land under jul/nyår detta år. Slippa stressen som dessa högtider för med sig. yup. hej.

RSS 2.0