Lindriga skador



Ska bara uppdatera lite va som har hänt så det inte ekar helt tomt här. Iaf igår när jag va på väg till jobbet så blev jag påkörd av en bil från sidan. Hade nog väldigt tur för bilen tog (tror jag) i framhjulet så flög som mest bara. Fick åka brandbil in till akuten, där dem undersökte mig osv. Blev inlagd övernatten för observation, delade rum med fyra andra tanter så bland smärta och snarkningar, blev det inte mycke sömn. Idag vid halv tre fick jag komma hem och nu varvar jag alvedon med ipren för att jag ska kunna röra mig. Dem konstaterade att jag hade fått en hjärnskakning så det är ju ganska lugnt, hade kunnat gått mycke värre. Så det var berättelsen om min gårnatt. Peace out.

Ingen verkar ju tycka synd om mig på insta :(

spiderman...


Drink all day and we talk 'til dark

fyra från igår...

Som sagt var jag på middag hos mormor igår. De blev paltkoma när jag gick därifrån men de är standard när man har käkat hos momme. Senare på kvällen va jag hos lena med några, myste med mandariner och filmen the campaign. Grymt bra må jag få säga, ett tips, he, he. Aja de är ny vecka idag, vilket innebär att det är måndag, vilket innebär att det kommer nya avsnitt av halv åtta hos mig. Jippi!

 

chocolate cheesecake

 
Ska äta surströmming hos mormor ikväll så har bakat en choklad cheesecake till efterrätt. Resten av denna dag har jag sett film och sen inge mer.. aa det var söndags uppdateringen.

Detta är vad jag ska göra nu!

 

SATAN VA MINT DU ÄR!

Tja!!!! De är lördag men tror att det fredagkväll, OMG DAGAVILL. Har inge vettigt att göra. Sitter iaf och dunkar avicii, leker med min diabolo, googlar "saker att göra en fredaglördagkväll" och facetimear med mig själv!!!! Slå de va, här har jag det skoj! Käkat en pannkaka med nutella och bacon, spaghette med ketchup på, EN MASSA! De va galet! Till middag då. :)
 
nytagen bild på mig, ja det är ett tuggummi jag har imunnen, mintsmak på de

25okt

vill ha d-vitamin och långt hår:(
 
tjölölölölö blÖÖÖÖggen!! Råkade försova mig imorse men kom ändå hyffsat i tid eller otid. Men är man en världsmästare på att cykla igenom trafiken och tar risker så kommer man inte så mycke försent... Slutade då tolv och börjar om nu, snart, klockan 18, hade iaf tänkt att få bort gjort mycke på timmarna. Träna och handla någe fint till imorgon men istället hamnade jag i nån sorts koma, what to do? Ne det var obotligt. Hann då nu tvärt ner på stan i några få minuter, dock bara in på hm och där fann jag inget, aja jakten fortsätter imorgon. Off to work, tjingeling!
 

121024

 
Är ledig idag, känns dock lite tråkigt har som inge att göra om dagarna. Har iaf tejpat om fötterna nu för de börjar bli lite tjatigt med blodiga strumpor. Ska ge mig ut på en promenad i detta vackra väder och fördriva tiden lite. 
Vankas det festligheter ihelgen??

EnJonna

Idag vaknade jag relativt tidigt pga bemmana, så slö tittade på vakna med the voice. Sen idag har jag varit på polishuset och hämtat ut ett intyg. For även och tränande innan mitt kvällpass på getberget. Jepp, de va min tisdag. (Y)


Har ju inte den bästa svenskan som finns.... Läste nyss igenom inlägget nedan bara en massa flumm och grammatiskt fela meningar (fela?). Aja fick då g i svenska. Kom då nyss ur duschen och nu varvar jag tvn med sköldpaddspojken och ensam mamma söker. Nu natti eller snart iaf. :]
 

Senast från instagram: tog bort mina stygn// trasig tå efter gymmet// belöningen efter gymmet// fyra stygn efter lördagens bravader. @oliviavallstrom follow me and I will follow you eller så inte...

22okt

Igår efter jobbet började jag och mamma se filmen the vow, tryckte en massa godis och fick paltkoma. Den tog över och vi blev för trötta för att se klart den. Tror jag ska se klart den ikväll för de verkar då va en fin film... :$ Har då nyss käkat frulle och druckit en massa kaffe. Ska nog gå ut och gå en vända nu, snart, får se. Hej.
 

En timme och två cigg kvar.

Nu är det på allvar!

En vanlig dag.

Jobbar delad tur idag, så ska snart fara till jobbet igen. På mina timmar har jag tagit bort mina stygn, socialsera mig med mormor och tagit en jäkligt lång powernap. Hoj.
 

Ser världens bästa film!

Dock dålig bild :]


Far Away

Är ledig idag eller halv ledig kan man säga börjar jobba klockan 18 ikväll sen då bara till 21. Hade bokat klipp och färgning på attityd klockan två så dem skulle få göra om de men kände hur jobbigt de va att gå ner på stan så ringde nyss och avbokade den. Får leva med de här nu och bli vuxen och säga ifrån kan jag göra sen. Nu göra lite nytta, hej!
 
 

16okt

Jaa årets/säsongens första snö är här! Roligt, roligt, fast de hinner smälta bort innan de når marken så va gör de? Har nyss käkat lunch, korv med bröd<3 och ska snart se breaking dawn med mor. Kroppen mår då bättre idag, inte lika överkörd så imorgon kanske man kan fara och träna. hoj.
 
hittade åt mina gamla tänder idag, rätt så snea...

Trouble

De är måndag, de ny vecka och jag känner mig överkörd... Helgen gick ju fort förbi inte helt som den skulle men iaf så blev det lite äventyr och även då för päronen. Ska nog ut och ta lite frisk luft sen fortsätta med mitt cv. hoj.
 


Fuck Soberoctober!

grymt gammal festarbild... saknar dig!

121012

Har slutat vara bitter över små saker nu när jag känner att livet rullar på. Har fått ett fyra veckors schema som kan innebära att jag får förlängt sen och det krockar inte med nått jag hade förplanerat. wiho!
 

Detta var då tanken iaf.

Blir less på mig själv.


9okt

Vakande lagomt i tid imorse, drog till frissan, färgade och klippte håret. Fick mitt lilla självförtroende krossat av en kossa. Skulle träna på 24/7 men va för deppad över håret. Så drog  till ica och köpte lax och tröstcigg, sen gick jag hem till challe (hon har långt hår!) Vi gick ner på stan igen och gick omkring som några wannabes med våra träningsbyxor. Hittade en skjorta till helgens (kanske) festligheter. Aja hoj, de va typ mörkt ute nu.
 
 
jo så kändes de!

ketchup ketchup ketchup punkt

hej jag har jobbat idag punkt
 
mm en charmig dykbild från kalithea

Acoustic

Yo! Har legat och dött i soffan tills nu, fikat bullar och sett film. Bästa medicinen mot en förkylning, skulle ju ha jobbat idag men kroppen är svag. Jobbar i morgon och ledig tisdag, ska kolla om de finns en ledig klipptid nånstans då. Aja är svettig och äcklig, ÄLSKA FEBER, så nu blire en kall/varm dusch. Sen pizza-söndag med la familia. Tjiing.
 
hade tänkt boka en sådan tid också....

shubro

 
Äter en kopp med hälften youghurt och hälften musli. Ska ju egentligen befinna mig på jobbet men pallade bara av att jobba till drygt halv tio sen började kroppen säga ifrån. Ihopp om att dem skulle få ut nån istället för mig, gick inte an, det fick bli nån specialare, nån wannabe delad tur så det blir tillbaka till jobbet vid halv fem. Har bara legat och sovit tills typ nu sen jag kom hem, ännu taggad på jobb, pengarna känns långt bort nu. Ska skriva lite mail nu. Hoj.
 
 
 
 

Klockan är 01:57

Hola amigos, jag heter Gandalf den andre men kalla mig den andre för de gör alla andra. Hahah aaa natthumorn slår snart till. Borde verkligen sova för börjar jobba sju imorgon, men dock så är man pigg och då roar man sig som bäst med att tänka på livet, ta fula bilder på sig själv och med youtube-appen. Tagga jobb imorgon, 7-21, sjukt mig nu tack! #död #jag #kommer #att #vara #mmm ciao


one day 1.2

De går inte så bra för mig med tanken 'vakna tidigt och fara ut och träna', vaknar sent sen mår jag skit och hostar som en... aa en? Börjar mitt nya liv nästa vecka säger vi som. Börjar jobba om tre timmar typ, sen vet jag inte. För mycke flum här jepp, snart kommer väl snön också. (Y)
  
 

Grattis Bullen

bullar från bure
 
Tänkte kliva upp tidigt idag så jag skulle hinna med så mycke som möjligt man dock så lockade sängen mer. Har iaf fått i mig frulle, morgonkaffe och sett 'hata göteborg' (bra film de där, hög kalss på den). Söker jobb för fullt men jobb som jag aldrig kommer att få.... Hata vara en stor flicka utan utblinding. Aja färdigt deppad nu, bara att masa sig ut med dogsen. bye
 
 

sotb är va vi kallar de

Lyssnar på 'en vanlig dag' med ulrik, kallsvettas och har en jäkla förkylning i kroppen. Har försökt curera mig med te, mackor och chokladbollsmet, mår faktiskt lite bättre. Måste ut och posta brev osv, börjar jobba klockan 18. Tre timmars jobb, värt, värt! Aja pengar som pengar.... Nu ta vara på mitt cpliv.
 
vill tillbaka...

mucho

säkert.
 
Va äre med mig, jag som skulle ta tag i mitt liv och bli hälsosam. Ne då sitter jag här, trycker tacochips, dricker någe dricka och ser x-factor. Aja tyckte jag förtjänade de efter ha krigat mig igenom ett 7-21 pass, fuck life. natti sen då, flumflum
 
 

Alburn Road

Första jobbkvällen sen jag kom hem från grekland är överstökad, ska väl snart natta mig själv för att tagga till ett 7-17 pass imorgon. Pengarna rullar in! Mår lite dåligt över hur fläckig jag är i ansiktet, har blivit kallad flamman... -.- men lite solpuder på detta fejs blir bra. Va typ allt för nu, ciao!
 
OMG jag smälter in i väggen!! :O

RSS 2.0