listen to the violence of the earth

silence*


polenflickor.blogg.se

Tjatja bloggen! Chillar på warsavas(stavning)airport, väntar på planet som ska gå till krakow. gillar att man har inte sett en ända snygg pole än, är alla fula eller?? :o hihi aja mycke att säga aa fast ne :w blabla mohahah Dovicenja

hej arlanda

Har packat alldeles för mycket medans det känns som att jag har glömt nåt?!?!?! aaah men skit samma för nu far jag syns om en vecka då får ni nog träffa min nya polska hora också :W

Going bananas

Packar inför polen och det skulle inte sitta helt fel att få packa ner det nedanför! Känner mig lite stressad faktiskt, har knappt packat, har inte hämtat ut zloty osv osv och planet går 25över 7 så har tagit ledigt från skolan...he :$



cocoo.se// vivistyle.se// youreyeslie.com// cheap monday//
princesse tam tam// h&m// lindex// indiska// kyssjohanna.se

2dagar till polen & 15dagar till sommarlov!

Dricker gårdagens kaffe och äter efterblivna kakor från fikat i dag. Har fixat innför morsdag redan eftersom jag inte är hemma då, kanske borde packa också eller så tar man det imorgon. Tror jag ringer och sjukanmäler mig från skolan får se. Skulle leka med vän ikväll men den svek, så ska nog bada hund och sen kanske sola en sista gång. Ajust hade första körlektionen idag! Guse va nervös jag va, handsvett och gaser hahah....
hehe hej så länge
fin film, måste nog se den igen!

BREAKFAST

frukost nu, ja tack!


thihi

i brist på annat > min och olivias låt, spola fram till 3,09min och höj volymen till max!!


ΔΔΔΔΔΔΔ

Har en konstig känsla imagen, antingen är jag kär men i vem då isf :O eller så har jag hemlängtan fast jag är ju hemma, eller bara dålig i magen, eller så kanske jag är nervös inför måndag när jag får veta hur matten gick eller så är det att jag längtar till polen och till sommarlov. Bara att välja en andledning!

On the beach in Hawaii

Äter jordgubbar och lyssnar på Ziggy Marley, kom hem för bara en stund sen. Har varit hos Annelie på förfest med några. När dem vuxna barnen drog på krogen for jag och challe med bara våra 17 fyllda år till frasses. Linn jobbade och var jätte gullig och bjöd oss på mat, så vi satt och dippade pommes i mjukglass. Om ni inte provat göre för de är nåt som inte för missas! nu kolla lite bloggar, sen natti :$

i brist av bilder blir de några från mobilen tagna dem senaste månaderna:

mammas godis// skjortan// randomflicka och danny♥// jag, hihi//
fin tant + ända frågan jag kunde på vem vill bli miljonär// linns hund

Sharing different heartbeats

Ikväll ställer jag ingen väckarklocka, börjar kvart över 12 ska lyssna på redovisningar av hvtrean.
Blev klar med min skjorta idag.
Har tränat fotboll ikväll med mjövallen, kände mig rätt så vilsen.
Ska nu måla naglarna rosa sen sova gott.
simma lugnt!


fin man sjunger fina låtar>>> http://open.spotify.com/track/11X4Gw3T4hoktVruLgTnm1

 


!!!

pappa har lyssnat upp mitt spotify, nu får han fan betala!!! :@

update: hihi nu har han gjort det

When you try your best, but you don't succeed

kom nyss hem från lägenheten vi ska köpa, guse va jag kommer att sakna min garderob vars ska jag ha alla mina kläder? Äter nu blockchoklad medans jag försker klämma ur mig lite ord till samhällsarbetet som ska vara inne på onsdag. Sen efter det väntas det matteplugg för hela slanten, ska be till gud ikväll också innan jag somnar. Måste be om att jag ska klara detta matte nationella. pözz så long.

jag och maria från i lördagzZ!


-

är för trött i huvudet så visar den här för den är fin!


;D

PÅ med kondomtrosorna för nu ska jag på josses 18års fest!!! eller väntar på challe men sen, då jävlar!!!


JA DET VÄXER!!


Mitt fakegräss och ärtor växer, ärtorna är lite sega men snart så slingrar dem sig upp helt!

Har pysslat och fixat till ikväll sen jag klev upp. Sitter vid datorn bara för en liten paus sen ska jag göra klart det sista och sen gå i duschen. Guse jag vet inte va jag ska ha på mig ikväll?!?!?! :o återkommer hej.

OLIVIA HAR BLIVIT STOR OCH DEN ANDRA SKA FLYTTA.

Direkt efter skolan får jag och cissi hem till julia för matteplugg. Bussturen var dock inte så kul som jag minns de (a) Hemma hos henne bjöds det på kycklingryta med pommes. Sen kom olivia, josse och hämtade oss. OLIVIA SOM FÖR ÖVRIGT TOG KÖRKORTET IDAG, GRATTIS IGEN FÖR DEN TUSENDEGÅNGEN!!! När vi kom till stan provade vi drivein på max och att köra i ett parkeringshus haha.  Fick veta av mamma när jag kom hem att vi ska flytta några kvater upp . Spännande! nu pyssel såhär på kvällskvisten. pözz

stora flickor.

Can I open the door and begin to shout?

Är trött och fryser, saknar mina långkalsonger. Ögonlocken är så tunga och att ha körteori i en och enhalv timme gör inte saken bättre. Tanken var att jag skulle plugga matte varje kväll denna vecka men tror jag skiter i de idag, ska nog på suntan och bränna 50 spänn sen hem duscha sen sova tills imorgon. Jepp och så får det bli, to do spela in greys!
imorgon blir det ett matte besök hos julia.

puss på pojken.

Sagan om ringen.

I julklapp fick jag en skedring av mamsen har aldrig använt den för jag vill kunna ha den på långfingret, men får bara på mig den på ringfingret men där har jag ju min västerbottensring så mamma skulle byta storlek men har aldrig blivit.

Så då provade jag he på mig dem med våld och hudkräm men det gjorde så ont. Men då igår när jag skulle sova fick jag den brillianta idén att göra samma sak fast med västerbottensringen och det gick ju bra som smort.

Somnade och idag vaknade jag med ett blått uppsvällt finger hade jätte ont också:( Försökte spola kall vatten, tvål och våld. Gick ej. Väckte mamma som sa att jag skulle ta matolja. Gick ej. Ännu mer kall vatten och våld, såg bilden hur det skulle sluta framför mig med bara 9 fingrar. Till slut så gav vi upp och tog tången. det blev en dramatisk morgon. puss hej, over and out!


I wonder what it feels like to be a unicorn



we♥it

Just bara för att!

Har fått rivmärken på svanken, bränn märken på läppen och sjudundrande huvevärk. Tack pite! Försöker lindra detta med alvedon, vatten och lite körteori plugg. Åkte en massa bil igår har upplevt att sitta i en bilkö och vara hur pissnödig som helst veta att man inte har nån toa att gå på i närheten, haha inte roligt. Aja tog bara suddiga bilder igår så det får bli från vårsupén från förra söndan i bure. bara för att:


my name is geraldine, im your social worker

har nyss sått ärtor och konstgräs i konservburkar som jag har ställt i fönstret. Tycker det är fint skulle gärna ha viljat haft olivburkar men dem var så satans dyra och jag gillar inte ens oliver.
Igår var jag olivia på teater och sen for vi hem till cissi där det dracks inför krogen, vi lekte med i ölspelet med en lättöl. När dem drog cyklade vi hem till mig och åt gammal glass med maränger. Skjutsade olivia sen till bussen i regnet. Hade så gärna viljat följa med ut på krogen! igår Jag förbannar mamma och pappa i tanke mde deras sena planering! Nu träna på min polska, ikväll pite?

hihih va fina bilder jag tog igår!:$


första maj

Var som sagt hos moa i olivias klass igår, det var lagomt med folk i den där lägenheten. Gick senare in till stan skulle gå till rovön men hörde det var dåligt med folk där. Så på frasses blev det och där tröst åt jag min cheesecake, sen sprang jag omkring och skulle ge bort den sista biten men ingen ville ha :( och jag blir serriöst lika förvånad varje gång när jag träffar folk som jag inte har sett förr. Jag och Linn lekte lite ordningsvakt på frasses dem tyckte nog att jag var jobbig. For sen hem och sov!

tog typ två bilder igår med min mobil, dem andra kanske tog mer




RSS 2.0