Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

Vi har blivit som familjen logart, åt nyss middag och det är mer likt dem än vi. Men det berodde på att mamma jag och pappa var och tränade på 360 och sen drog jag och pappa ut och övningskörde en lång bit. Körde på efyran och snabbleden, det gick väl an förutom dem tusen motorstoppen jag fick utan nån andledning :s nästa gång kör vi stan oja?? haha
Skickade även nyss iväg en beställning från nelly var ju tvungen att passa på när det var frifrakt, 10% på alla nellyskor och när man hade 100kr där som också gick ut idag. Älskar rea och rabbatter! Beställde bla dem här skorna:

bilder från fina jeanettes blogg >><länk här<<<<




diktepikt

Har haft en bra dag idag lagoma lektioner, baldershowen, go mat och en trevlig promenad med papsen. Har även hittat lite saker idag. Efter jag hade sett greys klart blev jag sugen på att hitta åt min spik som har suttit i höften bara för att jag tycker det är coolt att den har suttit där (A) aja efter en massa letade så hittade jag några saknade armband, en massa solglasögon och min dikt bok sen svenskan i nian! haha fina dikter där alltså, hade skrivit om ett usb minne, tomater osv osv. Det var även en fin dikt linn hade gjort till mig som stod där:

Olivia!

Du har varit ihop med samma kille två gånger,
så därför tycker jag du ska börja skriva kärlekssånger.
Då kan du skriva om när du föll i duschen och bröt höften,
eller när nån inte håller sina löften.
På matcher är du alltid back,
och det är tack vare den ryska doktorn så du borde hälsa tack.
Du har bruna ögon och brunt hår,
och du ritar alltid ögon som fäller en tår.
Detta är en dikt från lilla mig,
och den är skriven till DIG! =D
linn

säger bara vissa dagar

efter ha sytt två insnitt och klippt alla delarna visade ju de sig att det var fel, måste göra om nästan allt och nu kommer jag ju inte ihåg hur mycke jag tog ut på bakstycket. Hur kan jag va så klantig :( tänkte fara på stan och handla lite saker eller stanna på skolan och jobba lite men när de där hände blev jag ledsen och for hem. Sitter och dricker kopp efter kopp med the, slevar i mig vanilj och choklad yoghurt och super godamackor. Tröst mat är det bästa! Hej!

sa jag att jag har tråkigt också?



Do you remember that day you fell out of my window?

nu blire att fara till stefans för att fira lotta, äta lite smörgås tårta och höra på farfar som tycker att jag ska klippa mig och att han gärna kan göra det. Ska försöka när jag kommer hem jobba ett dussin kapitel i matten och plugga till engelska provet som vi fick en extra dag på oss att göra.
min dag, får se egentligen hur mycke plugg det blir.  hoj.

-yes she do


Han är en sån där riktigt kul typ.

Igår var det mys med mor som stod på schemat eftersom alla skulle jobba eller fara till hemavan eller vara med sin pojke eller... osv ser vad som händer ikväll hoppas det blir nåt lite skojsigare med lite sällskap som ingen dör av. Skulle gärna vilja leka med den knubbiga kinesen från filmen upp han verkar som en snäll typ :$ ska nog se klart den filmen idag eller nu efter jag har klätt mig i pappas långkalsonger. puss

fin film där


BULLEBAJS

Sitter och skriver historia. när fan ska man bli klar med det? Kan nån vänlig själ förklara för mig hur nationalismen visas i filmen fiendeland!?!?!? Ska väl ta engelska plugg på det här när jag är klar för imorgon blir det ett sisådär roligt engelska prov med 225glosor, man ba ja och du ba jippi! Ska gå och hänga mig i ett hallonsnöre som i juno. + räkna med att jag kommer att vara äcklig imorgon orkar inge annat med två lektioner.

ja tack + en fin vän som gillar att skriva äckel historia som kan komma över, serriöst ska det va så svårt?


From the mess to the masses

hade på mig mitt nya halsband och ring jag pysslade ihop på sportlovet


Imorgon är det fredag och det känns så skönt inte för att de har varit en jobbig vecka utan bara för jag är vill ha helg? Iaf så bär det av till flarken på kvällen, ska dit och fira lisa som fyller 18år. Har varit otaggade hela veckan men nu tror jag att det kommer att bli riktigt skojsigt. om vi ej hörs så hej.

PLÖTSLIGT HÄNDER DET...


Yes! Äntligen har det nysate modemagasinet styleby kommit ut, damp ner i brevlådan idag och har redan kollat igenom varje hundrasjutionde sida. Säger bara perfektion + en jäkla massa reklam. För er andra som inte har förbeställt tidningen kommer den att komma ut om 16h och 25min.

tills vidare äter jag en kaka

åhoj va sportlovet gick fort, skola imorgon och jag känner att jag är inte riktigt redo längtar efter påsklovet nu bara. Har ändå hunnit med göteborg där jag gärna hade kunnat stanna 5dar till och lekt med vänner som man både träffar ofta och aldrig har träffat. (en liten ps. Plus "kändisarna" som jag skrev i det nedre inlägget såg vi Kristian luuk och jennie från sveriges mästerkock.) känner att jag svamlar som en idiot och har inge mer att lätta från hjärtat så säger hej då världen, simma lungt!



Man måste flyga

Är hos david och maria nu och väntar på att olivia ska sminka sig klart. Födelsebarnet i all ära, GRATTIS OLIVIA 18ÅR!!!!! Vi ska in till stan och fira med shopping och mat, blir kanoners.

Ajust har redan sett kändisar, b-kändisar då men iaf. När vi satt på planet i umeå klev dj nathalie från kungarna av tylösand på, sen när vi klev av planet satt patrik sjöberg och fikade och när vi väntade på bagaget stod amelia adamo där. Har faktiskt ingen anning vem de är men monika och olivia visste.


förprogrammerat

Tänkte prova ett sånt där förprogrammerat inlägg så vi ser väl om det kommer fram. Iaf just nu sitter jag förmodligen på planet och har förmodligen lock för öronen som jag säkert försöker få att försvinna igenom att tugga tugggummi och med otrivin. Om allt går som planerat kommer jag hem onsdag, just so u know.

bara för att den var väldigt söt


DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I, IGEN

Idag efter jag kom hem från skolan drog jag ner på stan med mamma och pappa, mamma skulle knäcka ryggen så medans vi väntade så gick vi över vägen till bibblans café och fikade bulle. Sen gick vi på stan, satte in pengar och handlade presenter till faster och kusin. Ikväll blir de challe och imorgon bär det av på äventyr till göteborg.

hade på mig min nya earcuff som jag gjorde klar imorse


It's you. It's me. And there's dancing!

Har haft friluftsdag idag typ 100m härifrån, så gick direkt dit på morgon och vi fick sluta före tolv nån gång. Kom hem käkade lunch skrev historia med frida på msn och såg nyss the tourist klart. Den va väl bra lite förvirrande kanske, en till eller ännu konstigare film är black swan som jag såg igår med cissi. Se den med!
(Förklaringen till mina tre senaste rubriker är en grymt bra låt som går på repeat här hemma. Lyssna här!)


If there's one thing that I could never confess it's that I can't dance or sing or step.

Har varit hemma från skolan  både igår och idag. Är inte jätte sjuk mer bara krasslig men jag som aldrig är riktigt sjuk kände att det var min tur att få vara hemma och vila lite. Ska på skolan imorgon, har samhälls prov och jag som tänkte att dem här dagarna skulle jag plugga skiten ur mig men ist har jag sett ett dussin filmer, druckit te i flera liter och ätit en massa kilo choklad. Så ikväll blir det att nöta sh. hej.

i brist på bilder, jag och mamma för ett tag sen


RSS 2.0