En throwback från bcn


Far ju till London imoron med moder mine. Vi ska bara götta i gomaten och shoppa jävel där borta. Tömde iaf telefonen härom dan så jag skulle rymma att ta nya bilder därborta, hade typ 3000st. Blev som lite nostalgisk när jag tittade tillbaka på barcatiden, därför jag bjussar på en fet bildbomb sen en utflykt vi gjorde. Nu minns jag inte va utkiksplatsen hette men låg typ ovanför parc guell. Puss puss, nu tänkte jag sussa ska upp tidigt och packa innan vi taggar ivägen till Storbritannien!! Yeh!

-


Känner mig lonely och ser idol.

38 dar tsm


Låt mig vara ledsen idag och imorgon och dagen efter de. Saknar ju dig!

Nyponvägen


Chia från idag// Idag har jag hängt med Emma, vi gjorde bananpannkakor och chiapuddingen till lunch. Även Matilda kom förbi på lite chia och lyckades även frälsa henne med mullbär. Sen efter lunchen gick vi ut på en prommis med lucky. Nu sitter jag fullt uppsvälld isoffan, lagade jättego middag till föräldrarna. De blev fetaostlax med rotgrönsaker och babaganoush (eller hur de stavas). Aja taggar annars bara ph ikväll, lol, javet!!

23e


Jag och Snövit efter helgen.// Igår efter jag hade jobbat kväll på
Norrbacka for jag till Linn för att se lite ph och prata om vad som hade hänt ihelgen. Nu myser jag framför Nyhetsmorgon med Bella(bus).

Lindelaj (käka paj)


Pic från igår// Igår började dagen med kalas för bror Magnus, vi åt en massa gott!! Smörgåstårta och äppelpaj, manges favoriter. Sen på kvällen vare kalas hos lindelaj. Stort jävla grattis till finaste Linn som fyller 21år idag!! Hon bjöd på plockmat och sen stod suss för den snyggaste och godaste tårtan. Blev även massa alkohol och sen utgång på verandan. Hade faktiskt riktigt roligt och va ute enda tills dom stängde, duttit av mig som annars brukar bara vara ute 30min på krogen. Idag har jag inte lämnat soffan, sett första säsongen av 'faking it' och ätit chips. Nu blire snart film med mor. Puss puss.

Morotskakagröt med limeglasyr


Morotskakagröt till frulle! Mera gröt till folket äre va vi vill..

1 port: balnda ihop en riven morot, 1msk nyponpulver/ nyponskalmjöl, 1dl havregryn, 3-4st klippta torkade fikon, 0,5dl grovhackade valnötter, 3dl vätska (jag tog havredryck), lite kanel, kardemumma, färsk riven ingefära och salt. Låt koka ihop till en krämig gröt och rör sist ner ett ägg. Klart! Jag toppade min gröt med limekvarg och kokoschips.

Uppdaterar bloggen från le wöörk och de är va en sann bloggare gör för sina läsare!! Peace out bröder och systrar :) 

Onsdag


Tog en pw imorse, mobackendammen och hem igen. Nu snart ska jag börja fara till jobbet, jobbar 12-21. Hej så länge.

Äppelpajgröt med vaniljsås


Proteinrik äpple och vaniljgröt - Idag provade jag att göra denna gröt, mycket gott blev de!! Proteinrik och nyttigt, bara bra.

1 port: Blanda 2st rivna äpplen, 1dl havregryn, 1msk linfrön, 1msk nyponskalmjöl/nyponpulver, 1skopa vaniljprotein, 3dl vätska (jag tog havredryck), en nypa salt och ev. 1tsk vaniljpulver, koka ihop till en krämig gröt och rör sist ner ett ägg. Klart!! Jag toppade min gröt med vaniljkvarg, pumpafrön, torkade äpplen och kokoschips. 

15/9-2014


Instagrampic från idag// Idag har jag jobbat, tränat och nu ser jag på idol. Hej då! 

Valet2014

Gammal snap, rösta rosa... Ööh de är ju fin färg.

Idag är det första gången jag får rösta (okej EU-valet räknas inte), tog iaf vara på den förmånen, for och röstade efter jobbet. Mamma följde och förklarade hur man gjorde hehe svårt :$ Sen for vi på stan och åt på wok and roll. Nu chillar jag framtills jag börjar om igen, hej.

Suring


Rapar dill och bordsdricka medans jag trycker ostbollar plus marabou och ser Hitchcock (charmigbrud93). Imorgon ska jag jobba delad tur och rösta. Hej så länge.

Glutenfri höstgranola


Äpple och kanelgranola med kokoschips. 1 burk: 3st äggvitor, 2st äpplen, 2msk olja, 2msk kanel, 1dl mandel, 1st riskaka, 10st torkade plommon, 1dl boveteflingor, 0,5dl linfrön, 0,5dl solrosfrön och 1 tsk salt. Sätt ugnen på 175grader. Riv äpplen och balnda de med ägg, olja, kanel och salt. Grova hacka riskaka, mandlar och plommon, blanda väl ihop med äggröran och även resten av dom torra ingredienserna. In i ugnen i 20-30 min, ta ut var femte minut och rör om. Låt svalna helt och sen blanda ihop med torkade äpplebitar plus rostade kokoschips. Klart!! :)

Igår efter jobbet bakade jag ihop granolan ovan, blev supergott!

skÅÅklapudding


Instagrambild från i tisdags// Ser 'hela Sverige bakar' och är sjukt godissugen. Känner mig utarbetad från passet på getberget, tror att jag fortfarande är lite sjuk. Ååh låt mig bara bli frisk nu!!:(

Onsdag


Mellanmål från idag// Mår fortfarande dåligt, lilla sjuklingen på läkarvägen blir tydligen ALDIRG bättre.. Igår tänkte jag att man kunde bli frisk på glass och godis men nä inte ska de funka, så idag till mellis gjorde jag en smoothie med massa nyttigheter och riskakor med kokos-chokladsmör och bananskivor. Får se om de kommer att göra någon skillnad.

Olles-super(gröna)-delux-smoothie 1 port: 3st frysta spenat kuber, 6-8st frysta jordgubbar, 1dl apelsinjuice, 1dl kokosvatten, lite riven ingefära, 1msk vetegräs, 1msk nyponpulver, mixa allt i en belender. Klart!! Späd ev lite med vatten om den blir för tjock. :)

Surströmmings middag


Igår kväll började jag må dåligt igen, ont i huvet, kroppen osv. Höll typ aldrig på att somna, blev några podcastavsnitt sen sov jag enda till tolv. Kände mig full när jag vakande, yr och så. Har bara tagit de lugnt idag, tagit igen lite förlorad tid med Challe och de behövdes verkligen.. asså tid med Challe. Kurerade mig även med gomaten, suring till middag och Ben and Jerry plus naturgodis till idolmyset. Känner faktiskt att jag mår bättre! Nu ser jag ph sen blir de att sussa. Natti.

Hell of a nerve


Sitter på Arlanda och äter frukost på Joe and the juice, planet till Skellefteå går om dryga timmen. Igår kväll hade jag och Andreas en sista myskväll (läs: tryck-allt-va-du-orkar-äta-kväll,) med massa gott och filmen the great gatsby. Alltid lika tråkigt att lämna den pajken så blev lite gnäll. Känns ibland bättre att få tjafsa om annat än behöva tänka på att vi kommer vara ifrån varandra nu.. ett tag. Se när vi syns. Nu är juicen iaf slut så tänkte gå till gaten. Hoj.

Hemskt mke hej


Hej hej!! Sitter på tåget tillbaka till Borlänge. Imorgon åker jag hem igen till trygga Norrland (som har typ de bäzZta kranvattnet,) igen. Taggar att mitt schema på getberget ska kicka igång. So long suckers.

Gesunda


Pics från toppen av Gesundaberget// Idag åt vi lunch på kaffestugan, en kyvklingsallad åt oliven och en tacotallrik åt pajken mine. Anteckna för fan!! Agroooo! Jepp jepp mys. Sen tog vi Andreas mors pappas bil (viktigt vems bil de va japp) till Gesunda. Gick upp för de där jävla berget och hostade sönder mitt bröst... Heheh nä sry för jag låter bitter nu, de va faktiskt mys har bara en sån jäkla hosta på g. Finaste pajken bjussade på våfflor från toppstugan iaf sen vare ju finaste utsikten över Mora kommun!!<3 Nu ligger vi och vilar lite, får se va som händer sen. Adjö!

Fredag i Dalarna


Började dan med en lunchdejt på Ikea med min kära Julia som lix va på kupolen och shoppade. Sen for  jag och Andreas till gymmet och skulle träna axlar. Gick si så där, känns som jag håller på att få nån förklyning. Efter typ två övningar kände jag mig alldeles dåsig i skallN. Blev lite icasallad till middag och sen tog vi tåget till Mora. Har nyss ätit lite kvällsfika och snart ska vi gå på glassjakt, tror de är bra mot mina halsmandlar. Pösshej.

3:e September


Frukosten från verandan, verkligen att rekommendera!! Och detta var bara första tallriken, heheh.// Är i Borlänge och har nyss fått i mig frukost. Fick äntligen äta avokadomackor!! Igår gick vi lite på kupolen, tränade ben på Friskis och sen blev de middag framför paradise hotel. Höres sen, pöss.

RSS 2.0