En pizzatisdag, lol


Middagen från igår. Mycket gott! De gör vi om. Ja! Vi somnade till gossip girl vid tre och vi har typ nyss vaknat. Tror vädret suger ute, kallt och förjävligt. Idah blir det iaf andra äventyr, i en annan stad.. Kl 13:45 går tåget till Borlänge. Tjing å fling (som en gullig farbror hade sagt)!!:$

Tisdag i Sthlm


SAS stod för morgonkaffet och asos för dom nya armbanden. Vart mycket fläng i Stockholm idag men sjukt stolt över mig själv som lyckades hitta överallt! Mer info kommer inom kort... Sitter hos lyddan, små äter och lyssnar på broiler. Hoj!

Två från idag


1. Tack pappa, såå himla mycket för mammas förtids-mors-dags-present!! 2. Rekommenderas starkt!!

Då var man ledig framtill den 5/5 kl 16:00!! Känns så underbart och vilket äventyr det kommer bli i veckan, heheh med start imorgon.. Nu måste jag fixa en massa innan jag kan gå och lägga mig för att sedan kliva upp tidigt imorgon... äääääevntyyyyr

Carefully walking from the devil's plane and I know why you did not follow me

 
 
Just nu står matt corby för musiken och we heart it för bilderna. Tvättar mina svarta kläder i 40 grader och målar naglarna rosa. Beställer hälsokost från renee voltaire och provar en ny tröja från kina. Måndag imorgon och ännu en delad tur, livet flyter på och snart är det maj. 

Lördagsmorgon.

 
Har typ snart varit vaken en timme.. Har blivit en vana det där med att vakna kring sju, lol. Sitter med mitt alldeles nybryggda kaffe och kollar på weheartit och ikea. Aja va ska jag göra nu då? Jobbar 11-21 idag dessutom. Kanske hinner med en prommis innan jobbet, om jag ids. Hej.

Skumbanan-fluff

 
Har alltid velat prova göra ett så kallat "godis-fluff" (jag kallar det för godisgrädde) så i måndags lagomt till när saik tog guldet gjorde jag en segertårta, hade annars blivit ett tröst-tårta. Gjorde vanliga tårtbottnar med chokladsmak, som fyllning hade jag marsansås med två mosade bananer och sen spacklade jag tårtan med godis-fluffet då.
 
Jag använde mig av detta recept:

Klipp ner 60-80g gelegodis (jag tog skumbananer) och lägg i en kastrull med 3dl grädde.
Låt detta sedan smälta ihop på ganska låg värme, det får nämligen inte börja koka för då finns det risk för att det skär sig. Rör om ofta så att det inte bränns fast och när du är helt säker på att allt godis har smält samman med grädden så låt de svalna lite och ställ sedan in det i kylskåpet. Låt den stå i kylskåp i minst 6 timmar men gärna över natten, det måste vara helt kallt innan du sedan vispar upp detta till en härlig fluff (är det inte tillräckligt kallt så finns det risk att den skär sig eller blir grynig)! Råkar den bli för fast när den kallnat i kylskåpet så är det bara att hälla i mer grädde.
 
Blev ashäftigt!! Vill prova med geléhallon och har hört att ahlgrens bilar ska vara en hit, thihi.

Tisdag (fast känns som måndag)

 
Vårfint med tulpaner - Igår tog Skellefteå sm-guld (igen)!! Wow! Alla firade inatt på ladan eller så firar alla ikväll på torget kl 1800, men inte jag... fick turen att jobba. Har delad tur idag så har redan hunnit med 7-12 och snart beger jag mig iväg för ett 16-21 pass. Herå.

Annandag påsk

 
Påsklunchen från i lördags, momme kan sin grej!//  Hej, idag är jag ledig! Fick mig cirkus 13 timmars sömn inatt, nått som rekommenderas till ske-kommuns vikarier. Idag ska jag baka en påsktårta, va med kusinerna och se hockey. Nu blire en prommis med mor mine i detta underbara väder, höres!

Påskdagen



Insta pic!// Idag efter jobbet hade jag planerat att fara till gymmet (läs: planerat! alltså hade packat träningskläderna) men efter jag hade förlängt min tur med en timme, blivit utskälld av en vt, skickat en vt på lassa och haft allmänt oflyt såå skippade jag denna jävla träning. For på ica och köpte godis för 3,90 och unnade mig en solning ist! Till och med en för tjugo minuter, de va jag värd. :$ Är så jävla less nu, nära till tårar kan jah lova. Gonatt!

Påskafton


Igår kväll fick jag äntligen träffa Julia och Challe.. ååh va jag tycker om dom! Vi pratade mestadels, sen kom Hampus-Robin och spelade lite spel med oss, punkt. Idag har jag hunnit jobba 7-13 och käkat påsklunch hos mormor. Nu ligger jag hemma och ser girl code och laddar inför ett 16-21 pass på norrbacka. Hej.

långfredag

 
Blev sugen på att prova denna jävla celsius som blivit lite av en mainstreamdricka bland fitnessinstagrammarna (<långt ord, lol). Passade på idag på jobbet, då lix ica morön hade "extrapris"... tre för 60(nånting)kr. -.- Drack upp jordgubb/kiwi på rasten och vet inte va jag ska säga... smakade fett mycket sötningsmedel men tror jag blev semipigg av den. Så två av fem gröna oliver fyllda med paprika får den, lol, lol #dyyrdricka #intevärtpengarna. Ikväll blir det grillat med mina föräldrar (jaa jag har inga vänner) mysss. BYE!
 

Skärtorsdag

 
Det blev trots allt en vit påsk.// Har jobbat 8-13 idag! Efter jobbet for jag till gymmet och krigade igenom en timme lite drygt, körde armar och rygg. Och aa nu blire jobb igen, 16-21. Heja aik btw! Bye.

Trerätters-onsdag, claro


Räkrullar med avokadokräm och varm kräftsås. Baconlindad äppelkyckling med pommes, tomat och mozzarellasallad. "Lyxnegrer" (som pappa så fint kallar de..). Idag har jag faktiskt varit ledig hela dagen! Började dagen med en sovmorgon, mys i soffan och sen knåppade jag ihop en trerätters åt mor och far. Tycker dom kan förtjäna det ibland när dom måste stå ut och ha mig som inneboende. Imorgon jobbar jag deladtur på getberget/norrbacka. Hoj!

mellis

 
Mellis, thihi - mosa hallon och blåbär med vaniljextrakt, philadelphia färskost och keso. Klart! Tills nu har jag bara strött omkring, grymt skönt ändå. Börjar jobba klockan fyra så tills dess ska jag hinna ut med hundarna och ta en dusch. Hårt liv.

Maya calendar




Köpte ett silverarmband inne i playa del carmen. Det föreställer en mayakalender som ska vara typisk just för playa del carmen. Idag har jag jobbat 8-17 på norrbacka, att få börja åtta ist för sju gjorde en enorm skillnad! Efter jobbet for jag på stan och köpte lite små saker, hade tänkt träna men struntade (fan) i de!! Tar mig en mysmåndag ist. Sitter i morgonrocken, sippar på en microvärmd kaffekopp och fyller i min kalender, hehe. Hare!

Ibland är de ok!



Använder telefonen som en kaststjärna, äter frusna vindruvor tills jag får ont i magen och skriver personliga brev. Skulle dock vilja sova tills imorgon och få börja om på ny kula... Idag är en sån dag då vårdtagare och usel svenska får mig att bröja gråta. Låt mig sova!!

Lördag

 
Fick denna skickat till mig av sthlm, nån som är taggad? Köpte nyss min biljett till yran och även en campingbiljett. Fan va fett det kommer att bli!! Har även gjort en beställning från asos, hehe, nu är det typ tomt på kontot.. men ska jobba maj ut så har ju inte ens en chans att förstöra någe pengar. Aja ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar för jobb 12-21. Hoj!

"Vill också ha en marabou-kiosk!"*




Vem blir kvällens dejt då? Vem blir den lyckliga? Nesch här får alla vara med! Jobbar helg och får vårkänslor. lol.
*"Vill också ha en marabou-kiosk!" citat av mamma.

tulipantorsdag

 
Jävligt fräsht med tulpaner! Nagellack - Kiko. Läppenna - H&M. Har nyss kommit hem från jobbet, jobbade 7-12 på getberget och börjar om sen där vid fem på norrbacka. Sitter och myser i min morgonrock, nyss satt på kaffebryggaren och sen ska jag chilla framför tv en stund. Ajust måste ta tag i dessa jobbsökningar och även köpa yranbiljetter. Yep, ska på brännbollsyran och det kommer att bli grymt!

Jonna12år.


Idag fyller våran äldsta hund Jonna 12 år! Tänk att vi har haft henne mer än mitt halva liv... Får lite ångest av bilden ovan och att det kanske bara två år kvar av hennes liv, nej usch! :( 

#yeh

 
Är det bara fina indiska brudar, c00la kändisar och kenza som kan rocka ett hårsmycke? Jag har iaf beställt ett så vi får väl se! Idag unnade jag mig en till sovmorgon, inge jobb förän klockan 16:00. Måste även försöka ta tag i mina arbetsökningar idag! Aja lite mer chill och kaffe nu iaf, sen så. Hoj!
 
 
 

Måndag den sjunde



Avokado och skinkmackor plus en smoothie. Nystarts måndag, hehe fan va jah gillart! Idag är jag äntligen ledig efter en arbetsvecka på sju dagar, samt att ha börjat kl sju varje morgon (stort!). Det tär på kroppen! I dag va planen vakna utan väckaren, en powerwalk, söka lite jobb och ta det jävligt lugnt! Myser nu runt i min nya morgonrock och kanske blir det så hela dagen, aa, vem vet, jag bryr mig inte för jag är ledig. Bye.

Söndags kalas

 
Kom nyss hem från broder mattes 25 års kalas. 
 

Fredag i all ära

 
Några fula vardagsbilder från ikväll... Maten såg typ inte ens god ut men kan säga att jag åt mig spymätt! Blev som sagt grillbuffe och hockey på verandan med föräldrar, bror plus tjej och jag som vanligt fick va femte hjulet. Inte bitter! Nä men det va jätte trevligt iaf. Hade på mig min nya coca cola tröja från pull and bear som jag köpte i mexiko. Tycker den är ganska fet eller smal, "diet", hahah smal. Jag dog! Aja tagga jobbhelg nu, natti.
 

I'll be the one if you want me to


#long #hair
Har ju klippt mig kort eller relativt kort (semi kort), såå måste boosta håret med laxeringsmedel. Vill vara långhårig till sommarN! Har även fixat naglarna och ska scruba sönder mig ikväll. Kanske blir att besöka solariumöarna imorgon då... Bye!

chai frappuccino in pdc

 
Skulle ju inte sitta fel med en chai frappuccino från starbucks nu. Ser semifinalen skellefte mot linköping nu eller det är periodpaus. 4-2 till skelleftää! Slurpar kaffe för att hålla mig vaken, är jävlart sjukt trött 24/7 nu.. kanske pga jobbet?? Aja är man snål så är man, tog ju på mig lite extra timmar imorgon så det blir ännu ett till 7-17 pass. Liten vardagsupdate från mitt fantastiska liv, hare.
 

Första April

 
I brist på bilder, här kommer lite mera pics från vårat hotell. Första april och veckans andra dag, går in i en hård arbetsmånad. I need money! Nämen det känns bara lite extrahårt nu just för att jag är fortfarande lite jet lagd. Om en timme ska jag kriga igenom kvälls sista jobbtimmar. Hoj!
 

RSS 2.0