S0MMAR


Sthlm tapas - Sommar// Sitter i Borlänge och sippar på lite pulverkaffe. De är pissväder men tänkte ändå snart gå ut för att inhandla lite mat. Vi kom hem från Sthlm igår där vid tio tiden på kvällen, sista dagen spenderades bakis på stan.. Två stycken bakisdåsiga ungdomar vandrades omkring på Hötorget. Till slut bestämde vi oss för att käka italienskt och sen se en tjejfilm på bio, "the other women". Dan innan (asså lördag) käkade jag och a tapas med Cissi på Sthlm tapas. Kan jag verkligen rekommendera, svingott! Därefter tog vi tuben till vårt hotell för att hämta lite alkohol och sen gick till Linn. Vi söp till, pratade gamla minnen och om djupa saker som får en att börja flänna. Efter lite tårar tog vi taxin till sommar och dansade till 90s. Yada yada, de va de typisch. Puss.

Scandic frukost//


Har nyss käkat lite frukost och nu ligger vi bara på rummet och chillar. Är rätt så trött, har knappt fått fem timmars sömn men de är ju bara vårat egna fel.. Igår blev de shopping på dan och grönan på kvällen. Åkte typ allt eller allt som va värt att köa för. Insane va helt galen och eclipse bara äcklig! Aja efter dom stängde åt vi "middag" på Olles och sen halv fem i natt blev de kvällsfika på donken, lol. Ikväll blir de kärtåterseende av mina pinglor från Norrland och fest. Pöss.

Flippin och Hellströms


Flippin' Burgers// Igår när vi kom till hotellet myste vi först med lite bubbel och vindruvor (chips och dipp). Efter ett tag begav vi oss till flippin och började köa, tog drygt en timme innan vi fick maten. Var då värt de!! Lätt att de va en av dom bästa burgarna jag har käkat, drack även dansk öl som hette kärlek naw. Sen tog vi tunnelbanan till söder och drack öl med Mora-människor på ett ställe som hette Hellströms. Snart blir de frulle! Tagga!

Via Sj


Ko från midsommar// Sitter på tåget mot Stockholm, dissar stadsfesten för mys i huvudstaden ist!! Taggar flippin burgers, frozen youghurt, urban outfitters, gröna lund och go hotellfrukost. Hej så länge.

Onsdag


Va på en utförsäljning häromdan och fyndade ett par ful-snygga-fast-fett-coola-vans. // A ligger och sover än för han har jobbat natt så håller på att roa mig själv med snapchat, instagram och skriva i min kalender (alltid lika mysigt). Tänkte nu dock gå och fynda en grill för 10kr så vi har nått att grilla med ikväll! Höres! 

Mera chia!


Morgonmys// Idag har vi tagit det rätt så lugnt, vädret har ändå inte varit så bra och A hade jobbat natt så han va ganska seg också. Lagade iaf jättego kräftstjärtsbulgur med frölax till middag och sen blev lite hets till bion för att se "förr eller senare exploderar jag", mycket fin! Flännade mer eller mindre än hela filmen, blev tom lite jobbigt. Aja har fått i mig lite fika nu och tänkte ta mig an disken sen typ sussa. Natti.

En måndag i Borlänge


Ja jag hade ju en blogg också, lol. Sitter i min ensamhet, käkar kvarg och dricker te. Befinner mig i Borlänge hos Andreas nu och kan som säga att bloggen är inte prio ett nu under min (obetalda)semester. Men iaf så blev midsommar firat i Mora och till helgen blir de Sthlm. Kanske kommer bilder, om jag orkar. Liten update si så där:) puss.

Arlanda C


Sitter på Arlanda och väntar på mitt tåg till sala ska gå. Provar nått nytt vatten och bevakar barn, guse vad dom skriker! Aja bara en timme kvar nu, men först ska jag nog hinna med lite mat eller en froyo heheh. Hoj.

Fredag den trettonde och froyo





Frozen yogurt från i tisdags.// Har jobbat sista dagen på fyra veckor, trodde jag skulle få en lugn sista dag men var gråtfärdig redan efter tio.. men fick mig en liten pn så de va ganska lugnt sen. Nu boostar jag mig själv med gevalia kaffe och sen blire att städa, hänga tvätt och packa!! Känns som jag har tusen saker jag måste göra innan imorgon. Aaaah planet går 11:25, hur fan packar man för fyra veckor? Oklart. Höres!

140612

Vitt och mönstrat från adidas, vagabond, vans och hype. Har ett tillfälligt shoppingstopp men kan inte sluta låtsas onlineshoppa, är dessutom grymt söögen på shortsen och vansen. // Ja, annars då? Jag jobbar, syr upp linnen, dricker kaffe och tänkte snart börja styra upp packningen inför min fyra-veckors-långa-obetalda-semester i borlänge, jepp. Herå.

Microbröd med chia


Gjorde kanske världens godaste microbröd imorse. Blev så himla gott och bra att jag kommer dela med mig av receptet (varsegod alla mina 10000 läsare.) 1 portion: 1 ägg, 0,5 dl kvarg, 0,5 msk fiberhusk, 1 tsk örtsalt, 1 msk fibrex, 1 msk sesamfrön, 1 msk linfrön, 1 msk mandelmjöl och 1 msk chiafrön. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, platta ut på en tallrik och sen in i micron drygt 2,5 min på fulleffekt. Klart!
 
Nu blir det jobb!! Hoj!

I'm so


Ny tröja och nya Levis vintage shorts från imso.com. Snart ska jag och mor hämta mormor för att sen fara till Kåge för lite froyo, yeh! 

140910

#friends från weheart it, lite lame jag vet... men blir typ tårögd av att jag omges av så fina människor som jag börjar må så bra av. Löve ya all, ni vet vilka ni är!! //  Har sovit ut idag och avverkat ännu ett till avsnitt av orange is the new black. Fuck va spännande de är!! Nu snart ska jag på konsum och köpa hundmat, får finbesök av isbjörnen aka Jonna snart. pözz.

Fyra från idag






FYRA FRÅN IDAG 1,2. Jobbade ett kort pass på norrbacka, 7-12 när det är som bäst! Efter jobbet hämtade Matilda å Emma mig, tog en sväng om stan för att prova det nyöppnade espresso house. Myslunch och kanske en av dom bästa kladdkakorna jag ätit! (sry mudcake) 3. Sen gick jag lite på stan och blev pålurad lite smycken från glitter. 4. Äntligen fick jag hem min sista del från gina tricot, efter lite missförstånd men hey, fick ju ett gratis nagellack! Babylips fick oxå va med, det är relativt nytt.

Yran a la bildbomb


 
Ikväll bjuder jag på en ordentlig bildbomb från yran med sämsta kvallan! Hela bildspelet avslutas med en tobias som har däckat (finns ett klipp från detta också, men det tar vi en annan gång.) // Har jobbat 7-17 idag och nu snart va denna helg över, bye.

(snål)hummus


Gjorde hummus för ett tag sen, eller en förenklad version typisch, en billigare. Blev hur gott som helst, dippade gurka och äpple! Det är bara en burk kikärtor (+lite kikärtspad för att få till konsistensen, fast olivolja blir godare, va dock slut), 1-2 vitlöksklyftor, 2st citronklyftor, rostade sesamfrön (går ju lika bra med tahini men va för snål för att köpa de), salt, peppar och chiliflakes. Sen kör man allt med stavmixern tills de blir en jämn smet. Gott på allt! Dippa gurka, äpple, morötter osv. Fett gott på mackan också!
 
Har nyss eller för drygt 30 min sen, kommit hem från jobbet. Hade delad tur idag och på mina timmar passade jag på att steka i solen med en go pod i lurarna. Hann även catcha upp lite med emma på jobbet, så himla fin hon är som orkar lyssna på mina problem även fast dom kan va så töntiga så finns hon alltid där. ♥ Men det är så skönt att få prata med henne, hon är typ lika störd som jag, så aa puss på dig! 

Sveriges jävla nationaldag


Vi va typ fina med filter, om du hade bott här då hade vi kunnat lekt! :$// Alla barnen är ute i det fina vädret och dricker alkohol förutom Olivia, hon aa sitter inne. Har varit ledig hela dagen, tog vara på solen och stekte ett tag, lyssnade på lite poddar osv. Sen ikväll for jag och tränade, kom hem, åt lax med lite för mycket keso/kvarg och nu har jag ont i magen. Drog även igång ett avsnitt av 'orange is the new black', äntligen har dom släppt säsong 2! Så det blir väl det jag kommer att göra ikväll, börjar ju lix sju imorgon. Fast nu måste jag på konsum och köpa mat, hej.

Levis

 
Oj, beställde lite från imso igår och h&m idag. Nä nu får det va nog, börjar ju få lite ångest av detta.

Tisdag


 
Tog en prommis innan jobbet, jobbade 12-21 med norrbackianerna, åt spenat/keso-plätt till lunch och vegfärs till middag. Tack och bock!

140603

 
Saknar dig lite extra nu.

2juni

Jesper och lyddan beskådar vårat vackra camp från helga. Brännbollsyran satte sina spår, hade verkligen hur kul som helst i helgen! Garrix, dada life och broiler va ju lätt bäst. Synd bara att min mobil la typ av hela tiden så jag inte kunde ta så mycket bilder. Jag är blåslagen och fortfarande rätt så sliten, blir nog en tidig kväll i kväll. Nu Timells skärgårdskök, hoj!


Nike



Rockade nya tröjan från asos och guldkedja i fredags. Hemma, nyduschad och allmänt redo för sängen. Dock börjar jag jobba om fem timmar på norrbacka, de e mindre kul. Go natt.

RSS 2.0