shake it out

mår kasst så går och lägger mig nu, gonatt!

Hallon&nutella

Jaaaa idag mådde man ju som man förtjänade... Vi drog igång en impuls förfest hemma hos mig, sen drog vi vidare i en taxi till jocke innan de blev olles. Hade ju skoj av de jag minns iaf men tycker inte att jag ska må så dåligt som jag gjorde idag. Har även udda blåmärken på udda ställen så de va nog kalas igår.


Toast The Chicken

bilder från bodan, fick iaf tre stämplar

Just nu så väntar jag på att sollan ska vakna så jag kan få gå och käka min chicken toast på shell!

möglig ost och möglig macka

tjolahopp ikväll dissar vi nause för att jag är fattig eller för att de är bara onödigt typ så. Istället så blir det nyktert skoj på bodaborg. Före blir de tjockis mat på max med annelie, mathilda och cissi sen beger vi oss mot vitbergs skogarna för att leka i bergen. Ne nu ska jag börja vandra mot stan.
prisa maxappen<3

Hey new shoes

Igår efter skolan så drog jag till stan med solveig, skulle köpa ett par skor från hm som jag letade desperat efter i umeå förra fredan men så ikke fanns dem inne, så fick ett mms av annelie (bilden ovan) i förrgår att dem hade kommit in på hm här hemma. Köpte lite presenter till mamma också lite si så där i efterskott aja. Drog sen till sollan för broccolipaj, kycklingspett och sallad!<3 Gick på ica sen såg vi drive<<<<<< KASS FILM eller mindre bra iaf.

Får jag va med er eller kan inte ni börja smsa med mig iaf?


snälla :$

Torskblock

bilder från igår och idag
1. gjorde en labb på nkb lektionen 2. mmm mammasmat<3 3,4. jag och paps 5. hundar 6,7. avundsjuk olivia/linn? 8. middagsbesök av matte

I drive 1,000 miles an hour

Ja måndag igen!! Hängde med alle igår, bakis åt eller tryckte i mig chips, dipp och pepsi<3 Såg filmen i am number four, hade inte sett den innan men den va väl bra, killen i filmen fick bara lite storhets osv. Rolig skoladag(y) försov mig eller vaknade kvart i åtta så hann inte käka frukost, labb på nkb med följd att man måste skriva en labbrapport, spytt i panna till lunch tur att de finns fil och sen hetsa sig igenom materialkunskapen som går i 100. hade

på så vis

Orkar inte skriva direkt nå mycke om igår de kommer bilder ist. Kan säga att olles funkade helt enkelt.


I think I might totally be lost

jaa så här↑ blev håret för alla (24000) läsare jag har som undrar. Snart drar jag iväg till linn för att dricka äckligt rosévin med bekanta osv sen blir de olles, hej med er!

Life goes easy on me, most of the time

Va ju i umeå igår gick väl bra fick ett invalidsintyg men vet inte nåt om pengarna än. Tyckte nästan min läkare var mer invalid än mig. En skrynklig sönder rökt alkis som darrade jätte mycket och hade sådan hes rökröst så man inte hörde va han sa. Annars så.... gick vi på stan, fyndade lite och jag till och med investerade en vår/höstjacka. Sen på kvällen va jag med susanna, josse, linn och albin. Vi såg de the ward igen. Ska nog färga håret idag och spela iphone spel.

väska-h&m jacka,loafers-monki tröja,smycken-bikbok

som jag har väntat

Jag är så lycklig!!! Efter en mycket stark vilja från pappa (en svag från mig), en massa telefonsamtal och annat så har jag äntligen fått min iphone och fått den att funka!! Nu känner jag att livet har en mening> att försvara min telefon mot kladdiga och hala händer. Iphone lan nån? Aja snart drar jag och mamma till umeå lasarett för att gå på en invalid kontroll och nej jag är inte cp. hej.

Hejrå

Var hemma från skolan idag pga att jag mådde illa och snart drar jag och cissi till klutmark för att åka slalåmskii, yo.
osuddig och mongogammal bild från när jag, julia och frida var där

känns som jag har förlorat nåt jag inte ens har ägt...

...fast de har jag ju :'(
Började NKb idag så jag satt där på lektionen och va så lycklig, sa till solveig att detta skulle bli en bra vecka att jag kände på mig de. Dagen gick och skolan va slut. For på stan och kände mig nervös fast på ett bra sätt. Va så lyckligt ovetande om vad som skulle hända mig bara några minuter efter jag gick in på telia......
SERIÖST DE VA SLUT PÅ IPHONES!!!!!! Hur är detta möjligt???? Tror jag går och lägger mig för detta kommer bli en seg och jävlig vecka!

så här känner jag mig nu

OMFG

OMG!!!!! JAG VANN, WIHOOOO!!! Trodde seriöst att aldrig detta skulle hända mig :') Dem har sagt att den ska komma i veckan så har förberett allt, beställt skal, laddat hem musik, you name it. Längtar så himla mycke, tack! Detta firas med nsync och ännu mera smörgåstårta :W

Kalas

Helgen är snart över och inte har jag bloggat för att tillfredställe er (mina 24000läsare) ni får ha tålamod med mig osvosv. aaa.mmm.m.m.m.m. Har iaf bara tagit de lungt i helgen, sett film med vänner och ovänner, myst och så.
Iaf snart kommer släkten för att fira mamsen med smörgåstårta.

cåffi

Äntligen är dem på väg hem!!! :D:D:D Inte för att jag inte klarar av att vara hemma själv utan tycker de har varit skönt att päronen har varit borta men de är grejen med att vi har hundar. Tycker de är så jäkla jobbigt att gå ut med dem och speciellt på morgonen, ge dem mat osv. Så va de med den saken... nu ska jag koka kaffe till pappa som inte har fått "gott kaffe" på en vecka. hej, ikväll? får se.

BenHoward

shubidubido0

Lyckades somna i soffan efter att jag kom hem från skolan, hann se crazy stypid love sen slocknade jag. Har varit trött hela dan började nästan grina i idag på textilen men sov ju bara 2,5 timme inatt och varför vet jag inte. Så kände ingen ork till att laga mat åt nå rester mamma och pappa hade lämnat. Måste städa sen eller kanske gör de imorgon efter skolan. Hade fått sms av mamma som skrev att dem hade solat varje dag, att de va 25-28grader osv KUL! nu går jag ut med hundarna i mina minus sexgrader!!

Trodde Brandlarmet Skulle Gå

Lyckades vara vaken hela natten sen blev de frukost på shell. Skjutade hem annelie och cissi, sen gick jag ut med hundarna. Började grina på dem eftersom jag va så trött så jag for inte på skolan utan sov ist. Hoppas man somnar ikväll bara. Men iaf alltid när jag missar skolan så får jag sjukt dåligt samvete, måste nästan vara dödsjuk utan att få de. Men skola imorgon då! Vaka ikväll?


vaken?

yoyoyo sitter uppe i min lya med cissi och annelie. Övertalade dem att vaka i natt, bara för att de är skoj... eller vi låtsas som de är lucia för vi fick aldrig vaka då men tar de nu. Vi ser hur länge vi orkar vara vakna :)

120110

Lyssnar på first aid kits nya skiva på spotify ska snart börja förberedda middan. Ska bjuda annelie och cissi på en kalasmiddag med varmrätt och efterrätt, kände att jag är tvungen att bjuda tillbaka för alla gånger jag har ätit där osv. aaa. Första skoldan idag också, gick bra hade bara två lektioner. aja hejs.

lite nytt på väggarna i mitt rum

50år

Grattis mamma!!!! Hoppas du har de finemang i kanarieöarna. ♥

natti

tur att de finns youtube och folk som är inne på fb när det kommer nätter då man inte kan somna. ska ge det ett försök till nu, natti

GODNATT

Helgen är över och jag går inte skola imorgon! Ikväll har jag bara hängt med cissi och alle i bergsbyn.
yo bild från i lördags, snodd från suss blogg:

HAHA

HAHAHA va fan, va hände, vem??>>>>

.


ja en gång till blir de... fast ikväll blir det hullabalo på mollys


Fanny Gillar...


Little Hell

Imorgon (om typ 13timmar) far mamma och pappa till kanarieöarna för att fira mammas 50års dag så grattis till henne i förskott...... OCH HÄR HEMMA BLIR DET PARTY TREDAGARS!!! WIHO BARAR ATT KOMMA!!! sen blev de inte så :P:P:p.pppp men någe kul blir de nog. Kanske följer med till lule för att släppa av dem på flygplatsen om mattias lovar att fara på donken sen. Skickade ett snällt och fint sms till han så jag tror nog han blev övertygad. ajja ska ut nu sen ska jag in igen och sova. hej.


2012 vare ju!

Aja ska väl bara skriva lite kort om nyårs då sisådär typ fem dagar senare men har tjatat lite på öhlund om bilder men verkar inte bli några så jag har snott lite från andra.
Kvällen började med gomaten med flickorna (andre och dem också då) de var väl kul bjöds på lite underhållning osv. Det började spåra efter efterätten och jag menar inte att det spårade med alkoholpåverkade-människor utan charader som ingen fatta och inlåst musik... Alla, typ alla drog därifrån. Jag och linn for till öhlund och olivia som var i stackgrönnan. Tolvslaget firades där och de va ett klokt val. Året slutade med äckeldans med linn och hon blev även min nyårskyss (vi va forever alone i vardagsrummet.) Sen drack vi lite till och innan jag kom hem så blev de chicken toast från shell. Typ så blev de!
.

But I'm a creep(ers)

Hur svårt ska de va att få itag i sånna där skor??

src: unknown eller antar att de är nån random tumblr, lookbook, weheartit & ivalfre.com.

jaghargodispapperiminmorgonrock

Till middag blev det wok&roll med annelie, solveig och alle. Åt NÄSTAN upp allt även fast man fick den största portionen nånsin! Sen for vi till max för glass och kaffe. Snackade lite skit om folket som va där.. Drog vidare till alle för att kolla in nyläggan. Mycket fin. Såg fredag den trettonde, jag skrek som vanligt och annelie va lika obrydd som vanligt. Typ de.
Ska nog sova nu, har sett allt som går att se på playkanalerna sen måste jag upp nio för att följa med till tuvan osv. Fast hittar inte åt tvdosan och jag orkar inte kliva upp för att stänga av..... fan å..... oooooops låg på den(A) god natt!


förstaIförsta

.
Guse va mamma kan laga gomaten!!
Blev en lyckad middag med go mat, magnus och nycarro som kom på besök. :)

Go play a video game

Vill lägga in bilder från igår/inatt men har inga tyvärr blir inte så fina bilder när man äger en mobil med vgakamera. Men får tigga ihop några bilder så återkommer jag sen om mitt nyårsfirande. Ikväll blir det att fira en till nyårs med mamma och pappa, för att mamma fick som ingen riktig igår så det blir trerätters. Såg att mamma höll på med räkcocktail, hasselbackspotatis, någe kött och creme brulee. så hej så länge.

hon e fin - lana del rey

GOTTNYTTÅR!!

oj inte förprogrammerat!?! men aja Gott nytt år nu då!!

RSS 2.0