Solkåt såå in i helvete

Har legat på stranden idag typ två timmar. pallade inte mer, smälte bort mer eller mindre. Ska mindre om en timme möta upp mor, har varken packat eller duschat. Men iaf så ser jag verkligen fram emot denna helg, när jag hade kanske den värsta helgen imitt liv förra veckan. Vi ska iaf bara chilla med sol, mat och shopping. Nu måste jag skynda mig. Ha de så jävla bra nu!!


zzzzzebra zz

Det är torsdag idag men det är typ som fredag för mig eftersom jag har tagit ut en semesterdag imorgon. Ska chilla förmiddan, nu när jag har gjort bort min fredagsstädning och sen där vid fyra tiden imorgon ska jag möta upp mor vid arc de tiromf. 
 
Nu ska jag sätta igång en tvättmaskin, duscha, sen ge mig ut och köpa bandage till min fot som jag har lyckas stuka..

Plaça Espanya

hqbilder tagna med min iphone... -.-
I söndags blev det wok to walk till middag med alberto, guse va jag hade längtat efter wok! Efter det gick vi en liten prommis till paralel och drack en öl. Kan inte säga att vi pratade om nåt, han tycker typ jag är jobbig som frågar om allt så jag försökte hålla käften ist. :( Iaf sen så gick vi till plaza espanya och kollade på den "magiska fontänen" med hans tyska vänner. Väldigt vackert var det och man blev lika lugn som när man kollar på ett akvarium eller krattar i en zenträdgård. Snart ska ta på mig bikinin och vandra ner till stranden och denna gång med solskyddsfaktor i fejjan. Hoj.

Kärlek.

Vad ett samtal med sin bästa vän och en present från en gammal roomie kan göra ens natt/morgon.

Ska försöka ta tag i det där med att sova nu. God morgon.


Hawaiana

 
Blev telepizza i söndags till kvällsfika, ser inte mycket ut för världen men det är asgott och slår tom. milano pizzorna.
 
Jepp då va de onsdag då och även juli, hur kan tiden gå så fort? Har redan varit här fem månader, om nio dagar kommer mamma och om 16 dagar far jag till skellefte. woop.  Fyller även 20 denna månad, inte för att det är nån vits här men ändå. Bcn leverar bra väder idag med men måste dock vila mitt fejs va lite rött igår. Så idag har jag
passat på att tvätta, gå till banken och betalat hyran. Ikväll blir det utgång med några från jobbet. bye

RSS 2.0