Mr Dubbel Margarita

 
Fruktiga drinkar och goda efterrätter från Catalonia Riviera Maya, kändes extremt långt bort nu när det typisch regnar ute. Jobbade iaf igår, vem kan säga nej till ett 7-17 pass med 260% i ob? Inte då snåla jag. Sov ut imorse och nu väntar jag på att kaffet ska bli klart. Vädret är som sagt inte det bästa och det är ju yran ihelgen men som den gamla scouten jag är så bryr jag mig inte så hårt, kommer bara bli kul att få träffa lydia igen och flippa ut till martin garrix. Kl två rullar bilen mot umeå, vi hörs efter helgen. Hej!

Chia

 
 
Vanilj-chiapudding med ananas och kiwi. Har verkligen fått dille för det här med chiapudding, det blir såå gott och sen äre ju så nyttigt också. Två matskedar frön ger dig mer än dubbelt så mycket järn som finns i 100 gram spenat. En matsked chiafrön innehåller mer kalcium än en deciliter mjölk. Chiafrön innehåller lika mycket protein som nötkött, ungefär 20 procent. Lägg 3msk frön i blöt med valfrivätska (jag brukar ta soyadryck) och en 1tsk vaniljpulver över natten, ät till frukost, mellanmål eller efter träning med en massa goda bär, frukt och kanske kvarg. Tips tips tips! Nu blire jobb 16-21, tror jag är ledig sen... Hoj.

rosaleen

 
angelicablick.se
 
Har betalat min jättehög av räkningar nu, beställt från nelly och gina tricot (bla bikinin ovanför). Sitter även med ricinolja i håre och förväntar mig resultat. Kvällsmaten bestod av keso-kvarg och pukka te. Ajust! Lagade kanongod torskrygg med baconströssel till middag. Nu en dusch och sen sängen. Natti.

Tisdag tjugosjunde




Taco och balkongmys från helgen// Redan tisdag! Helgen som va bestod av jobb och mys med challe<3 Hon fyllde 21 år i söndags, btw. Har just kommit hem från ett 7-13 pass på norrbacka, värmt en kaffekopp och kokat broccoli. Nu tänkte jag shoppa upp min lön! Nä det går ju inte, den va för feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet. #cashflow hoj

Freeday

 
Häromdan bakade jag typ mellanmåls-aktiga-banan-kokos-choklad-bars. Kan tycka det är så svårt att veta va man kan käka innan träning eller om man är lite småhungrig. Så bakade dessa som innehåller 100 kcal st, massa långsamma kolhydrater och inga tillsatser. Helt okej blev dom, gott med kaffe! Nu har jag tryckt två st, tänkte gå ner på stan, fixa en morsdagspresent och då kan man behöva lite extra energi. ;) Bye!

hashtagcoachella

 
Är sugen på festival, hur najs hade inte de vart?!
 
 

Tre från idag

 
Tre från idag// Idag skulle jag egentligen bara ha jobbat till kl 13 men tog mig friheten och förlängde turen till kl 17. Va rätt så lugnt ändå, fick sitta tantvakt i tre timmar. Solade dryga timmen, fotade recept och drack kaffe. Har ikväll även gått en prommis med challe och fikat lite till halv åtta hos mig finalen. Nu tänkte jag skölja ur oljan jag har i håret. hej.



20 maj

 
Yeh två bilder från helgen som det inte är mat på, annars bestod helgen av en himla massa ätande. Festade även lite i lördags, kvällen började hos hampus och avslutades på kungsgrillen. Bye.
 



Måndag


Jepp, då va den helgen över och de va måndag igen.

chilla lide



Kvällsfika från ett tag sen // microbröd med avokado, tomat och pressad citron, samt en mango och thé, Yeh! Idag har jag jobbat på från sju till fem, sen tog jag mig en sväng om till solarieöarna och gymmet. Mor och far har även beget sig till stugan ikväll så tänkte gå och handla nu så det finns lite mat hemma. Imorgon får jag ju fin besök, thihihi :$ Ciao.

#korvgubbe

 
Var lite överambitiös med mina konstkunskaper en gång på jobbet när en farbror skulle få lunch... Har jobbat 12-21 idag och nu dricker jag te. Livet leker!

Detox

 
Lite bleka bilder, #walden. Nu äre lite drygt en vecka sen jag började äta detoxmat och jag kan inte säga att jag känner mig överdrivet piggare men typ att jag känner mig fräschare. Jag gör det här verkligen inte för att jag vill gå ner i vikt utan bara för att jag tror vi får i oss väldigt mycket tillsatser så en rensing är inte en sån dum idé. Alltså en detox är som sagt en rensning så man ska egentligen bara undvika kaffe, alkohol, halvfabrikat, överdrivna mängder av kött och vitt socker, under en viss tid så att kroppen får rensa ut slaggprodukter och återhämta sig. Normalast är väl att man gör detta i 2-4 veckor. Är ju ingen expert på detta men googla om ni vill veta mer... Forskning säger även att man ska få bättre sömn, finare hy, strakare immunförsvar osv, allt de kanske är bull men aja skadar inte att prova. Kommer att köra på detta tills på torsdag tror jag, börjar bli lite enformigt och tråkigt, och sen hade jag tänkt dricka vin i helgen heheh. Så nu vet ni de.
 
 

måndag, den bästa dan

 
agro // smizing. Jobbade tydligen bara 7-12 idag på getberget och kan mycket väl säga att det satt fint! Blev dock lunch till frukost och frukost till lunch, när bemmana inte gör sitt jobb. Nu snart ska jag snart i väg på ett hemligt möte... haaaftigt. wish me luck peeps, pöss

Bananpannkakor från igår

 
Bananpannkakor (<dem perfekta) 1 port: Mosa ett ägg och en banan till aa mos... Blanda i 1 msk krossade linfrön, 2 msk mandelmjöl, 1 tsk fiberhusk, 1 tsk vaniljpulver och 1/2 dl vätska (jag använde soyadryck och även eventuellt mer, se bara till att den blir lite smetaktig). Sen steker man det bara i en stekpanna med valfritt matfett på låg värme. Jag serverade mina pannkakor med kiwi, solrosfrön och kvarg som jag hade blandat tranbär, blåbär och 1 tsk vaniljpulver i. Idag jobbar jag delad tur på norrbacka och är jättetrött dessutom. Hej på er!

Tionde maj

 
Sitter och (halv)ser eurovison, kunde faktsikt inte bry mig mindre och sen blev jag så himla trött. Tänkte faktsikt typ ta en dusch nu och sen hoppa i säng. Kan även dela med mig om att jag gjorde dögoda bananpannkakor till middag. Andra dagen i rad, fast idag blev dom ännu bättre! Har äntligen hittat den rätta balansen mellan bananen och ägget. Haha. Aja natti sen då :*

Dagens..

 
Dagens frulle: chiapudding med blåbär och vaniljkvarg// fröknäcke med avokadosmör (avokado, citron, kvarg och örtsalt) och tomat// citronvatten. Idag va jag och mamma duktiga och for ut på en prommis innan frukosten. Har alltid viljat prova denna omtalade chiapuddingen så beställde lite frön från renee voltaire för nån vecka sen, som jag la i blöt igår. Blev riktigt gott faktsikt! Jag blandade även i vanilj i puddingen, kan tänka mig att annars kan de bli lite smaklöst. Nu blire iaf jobb 16-21, hoj.

får mig att tänka på bure

 
Oj så lycklig jag va!! Igår-kväll hängde jag med challe (min bättre hälft, frugan, hjärtat, älsk, systra mi, retard), vi pratade som vanligt om vad som har hänt och vad som komma skall. Sen skulle vi ta en powerwalk, men tror alrdig jag har blivit svettig undertiden vi har promenixat nån gång och mycket riktigt. Denna gång hamnade vi i lekparken som är breve norrhammar... men fan va kul jag hade. Fick upp världens fart med slänggungan! Kom ihåg när man va liten och va tvungen ha knuffhjälp för antingen åkte man med ett fettobarn eller nån som va lättare, men inte igår! Ni skulle ha sett! hahah. Aja älskar att hänga med flicksnärtan ovan och även fast jag är lite kräksvag för kärleksförklaringar till kompisar osv så gillar jag verkligen challe och hennes skumma saker hon har för sig. Gurka och isbergssallad, kom igen!<3 

Vego

 
Detta är vad jag har åstadkommit idag > vegowok med bla kikärtor och cashewnötter. Nu tänkte ja fara till gymmet. 

Lite nytt..

 
 
1. Lite nytt i träningsväg 2. Dagens smoothie - soyadryck, banan, blåbär och spirulina (=därav den fula färgen). Glaset är också nytt, kommer från urban outfitters<3 thihi. Har varit en snabbis på stan idag, skulle på ett möte kl 14 och det gick typ bra. Nu tänkte jag fara och träna eller snart, de va de. Hare!

4 maj

 
Lite halvdana bilder från igår. Styrde som sagt förfest hemma på läkarvägen, så va tvungen att kleta på mig 10kg mascara (kunde knappt hålla upp ögonen). Men det va kul iaf, lagomt mycke folk och sen blev det verandan. Mycket mindre kul! Varför känns det som alla driver med en när man är ute, ingen är ju fan trevlig! Skelleftebor</3 Åååh, nu behöver jag då inte ut på ett tag igen :$ Har även varit bakis som ett as idag. Fast ibland kan det vara bra att vara bakis-känslig, har typ löst sommaren nu. Ikväll kommer mattias och elin och grillar med mig och mamma. Det blir bra. Hej då.

Not all banans are for monkeys!


Sitter på tåget från Borlänge nu, har firat Valborgs och mest bara myst. Tog bara en bild medans jag va där.. på en köttbit och potatisgratäng. Lol! Orkar inte ens lägga upp den, tycker bananbilderna passade bättre! För vem fan gillar inte bananer?;) Nu ska jag lyssna på nyaste podcasten med Hanna och Amanda. Hoj.

RSS 2.0