Dim Sum Wok

I fredags efter jobbet gick jag, anna och fredrika hem till erika. Drack lite sangria och klappade en hund. Sen tog vi metron till espanya och käkade kanske den bästa buffen jag har varit på här (och jag har provat många nu, mohaha.) Kvällen avslutades hemma hos anna och fredrika med en ännu mera sangria och lite tjejsnack(!!) me gusta.


Det som har varit.

 
Grät i två dagar efter jag kom hem från sverige, ville bara sitta i mitt rum och tycka synd om mig själv. Men varför gör man så mot sig själv när enda lösningen är att vara med fint folk? Har iaf dem senaste dagarna levt livet med god mat och trevliiga/nya människor.
 
Har fyndat armband och skor på olika loppisar. Ätit god wok och bakat kladdkaka med mina spansktalande roomiesar. Fått fina presenter av alberto och amanda. Haft födelsedagsfika på en terass på samma gata som jag bor på men 15 min här ifrån. Det var även med fina norrländskor. Kanske ätit den godaste buragren EVER på hard rock. Har haft beslutsångest om olika glassar med amanda. 

Spårat inlägg med influenser av en jävla novell och en massa stavfel/grammatikfel.

Var ju ett tag sen jag skrev här, men har haft för mig lite stuffs och när jag inte gör nått så har jag ju inte nått att skriva eller som nu är det så mycket så jag vet inte vart jag ska börja. Har mest bloggen för min egna skull så jag själv ska kunna gå tillbaka och kunna läsa vad jag gjorde tex för tre helger sen då jag va med min mor här i bcn. Eller få läsa om en helg i sverige som fylldes med en massa ångest och hemlängtan när jag for tillbaka till bcn. 
 
En snabb sumering på detta då. Helgen med mamma spenderades på bästa sätt med mat, sol och shopping. Shoppade i diagonal mar, åt på rosa raval och solade i soliga bögstaden sitges en söndag. Tårarna var nära när vi skildes åt på busstaionen, ville bara ta min resväska och åka tillbaka till sverige med henne. Lungade mig med att jag skulle få fara till sverige redan fredan efter. 
 
Fredagen därpå riktigt tidigt klockan 03.00 gick jag från lägenheten på valencia med en katalansk nougat som mormor skulle få i försenad födelsedags present och ett lagomt stort handbagage som är tillåtet enligt ryanairs anvisningar, började jag vandra mot bussationen. 
 
Väl hemma i Sverige fick jag ett fint välkomnade av challe, långa kramar och osynliga tårar. Lunch blev på max, lyxade till det med en ostskiva på mitt skrov. Handlade svenskt på maxi oxh langade vin på systemet. Träffade släkten på mammas sida  plus julia på en surströmingskiva. På kvällen blev det fest i yttervik, jobbig dubstep förfest men sen trevligt mingel på trästocks. Somande den kvällen lycklig och trygg. Helgen gick snabbt men hann bocka av en del som tex. årets första mjukglass och en lyckselekram. 
 
Allt detta har fått mig att inse att jag saknade mina nära och kära mer än va jag trodde och det innebär att jag har min sista jobbdag på tisdag. Blir chill och semester en månad sen får vi se hur jag gör med mitt (nu) tjugoåriga liv.
 
 

RSS 2.0