Let us stay young

 
Igår kom flickorna ovan och överaskade mig med fin fina presenter. Har aldrig blivit så glad över våtservetter, en falukorv, en barbiepyssellåda och en frida tidningen!! thanks! 
Ikväll blir det födelsedags middag med mor på nåt av alla dessa uteställen iskellefteå. Skulle ta middan igår egentligen med då fick jag ju jobba två timmar extra. Aja är på lite bättre humör idag, tror, bara tror, att jag håller få luleåkalset biljetten såld. hoj
 

30JULI

Jepp det är den 30 juli idag, Algots namnsdag, Julia från lycksele's födelsesdag och även min då... Vill inte vara 19år. Va händer när man fyller nitton? Inge sytem och inge verandan, aa de är väl de man ser fram emot i skellefteå. Aja ska sluta vara så bitter och fräscha till mig. Har jobbat idag till tolv och börjar om klockan sex. Och där vid två nån gång kommer släkten och ska fira mig, va det nu ger? hehe. Hoj.
 
 
en då lilahårig 18åring, känner ingen förändring från då till nu -.-
 

Dirty Paws

Har jobbat hela dan idag, känner att det tar på kroppen och vill bara lägga mig ner och dö. Vädret har gett mig huvudvärk för hela dagen men nu börjar faktiskt solen kik fram. Ska iaf gå nu och skrubba kroppen ren, luktar instängd tant som har ätit lite för mycke leverpastejmackor och druckit snabbkaffe... hej
 
 
typ ganska så coola
 

Trästocks del2

Har jobbat delad tur idag och är hemma nu, ser sjätte sinnet och trycker chips. Jobbar från sju imorgon till fem så tror det blir en tidigt kväll. Eller ja det blir det förmodligen!
 
 
Trästockslördag!! 
 fets hos lena, deportees,besök av annelie, skratt, gråt osv

Cheese till kaffet

Idag umgicks jag de sista med kusinen innan hon drog hem till Göteborg. Gick på stan och åt korv med bröd. Klockan fyra började jag att jobba och jobbade till nio. Hunnit fika sen jag kom hem och nu ser jag os. Öh hoj.


Bildbombfrånitis

 
bilder från tisdagens grillfest20120724
 

Idag är jag hel ledig så då blir det en tur till bure för att kolla in de 'nya' danielsten, hoj!
 
 

wohobbq

Gick och la mig efter två nån gång inatt och skulle upp halv sex för jobb, så mer död än levande har jag varit på jobbet idag. Gäspat åt alla brukare och fått mer än ett hjärnsläpp idag. Jobbade dock då bara till tolv så har hunnit settfilmen 'lol' och tagit en alldeles för lång powernap. Ska göra mig fin nu för kvällens grillfest hos mina kusiner. hoj.
 
 
lol
 
 

145922

Helgen är över, det är måndag och jag börjar jobba om en timme. Igår fyllde pappa min 50år. Han hade öppethus i kvarterslokalen på andra sidan av vägen. Kom förvånatsvärt mycke folk. Bjöds på smörgåstårta och mycket fika. På kvällen blev det bakis mys med alle och challe, såg the raven och början på chloe. De va de, hoj.
 
 
från igår

Trästocks del1

Det är trästocks ihelgen och jag brukar oftast tycka det är roligare än stadsfesten men i år har jag ju inge att jämföra med och sen brukar jag ju oftast hänga på campingen. Vi var då och förfestade hos albin och lena igår, drog på området, letade snabbt upp öltältet, drev med några miljöpartister, smyg fotade en pajk som kissade och dansade till det jag tror va lilla sällskapet iaf. Kom hem lagomt tidigt för ingen orkade efterfesta men det tar vi igen inatt istället!
 
 

Back to nature

Igår drog jag och Julia till lena&albins lägenhet för att förfesta innan maskinen. Dem förfestade med alkohol och jag med bonaqua och istället för att se maskinen drog jag hem. Jobbade ju idag; 7-12 och är dötrött nu så måste nog ta en powernap för att orka med kvällens äventyr.
 
bilder från igår:

yo!

 
En knasbild på mig men skulle bara visa mina nya lilatoppar jag färgade idag, blev typ nöjd och har färg kvar så kanske gör resten av håret imorgon. Nu snart bär det av till julia.
 

120719

Är på jobbet och arbetar ihjäl mig, kanske inte riktigt men är då dödligt trött. Va hos Lena igår med några, dem drack och jag käkade ett halv kilo vindruvor. Sen agerande jag fyllechaffis tvärt åt Susanna och Linn :) aja back 2 work....

Bjuder på några fula bilder:


purple rain

 
förlåt men är grymt sugen på lila/rosa/turkosthår
 
 

Shine on

 
Va på sjöbo igår med mor och far innan jag bröjade att jobba.
Ska snart börja packa badkläderna och göra lite fika, sen bege mig till falkträsket och nöta sol!

shululullululu

 
Bilder från igår! Va och käkade grillat till middag hos magnus och glass med jordgubbar till efterrätt. På kvällen for jag till falkträsket och spelade volleyboll med några folkes.
Jobbade till nio ikväll och nu sitter jag och överväger om jag ska fara och grilla i okbacken.... vi får se.
 

diy

Har varit på en 2handrunda idag med moa, var kanske lite för varmt väder för de men iaf så var det väldigt mysigt. Att få bläddra bland lpskivor, prova gamla galsögon, titta på fina skolplanscher och hitta riktiga fynd. Snart far jag till största broder min för att käka grillat. hoj
 
hade på mig min nyss färdig gjorda dip-dye-väst. 

King And Lionheart

Har suttit och lekt med min stressboll i typ en timme. Mamma köpte den åt mig när hon var på ullared, när jag fick den sa hon: du kan ju börja klämma på den här när du blir arg istället för att skrika. Kände mig som en pubertetsfjortis från bure....<goa tider. Väntar på bättre väder och att nån ska bli klar på vårdcentralen. Ajust impulsbeställde lite just, helt själv!! aaah brukar aldrig våga de btw. mm. hej.
 
 
saknar.

enkatt

Har jobbat 7-17 idag inte så värst roligt... Kom nyss hem från felix där massa folk fick dricka alkoholhaltiga drycker men inte jag för jobbar delat imorgon, sen blir jag ledig på måndag woho!! Ska snart krypa ner med onepiecen och trycka chips och dipp tills jag somnar. hoj
 

Att han ska vara 17 år... ologiskt

Yo! Surströmingen igår satt så jäkla bra i kistan. Hann nästan dreggla sönder tallriken innan firren va färdig rensad och mackan gjord, så tur att vi inte hade papperstallrikar. Efter strömmingen blev det spontan bio med tobbe, albin och lena> The amazing spider-man. Tror vi köpte biljetterna 3 minuter innan nio och lena kom prick från ica med sin himla kexchoklad. Vi hann då gått och väl. Filmen va bra av det jag fattade, hade lite svårt att koncentrera mig pga av att min blåsa höll på att sprängas.. I två timmar satt jag och höll mig, tror det är rekord! Aja från det ena till det andra så vräker regnet ner och jag börjar jobba om tre timmar. bye
 
the amazing spider-man
 

TÅLTA

Håller på att göra mig klar för suring hos mormor. Tommy och Julie har ju kommit till sverige för en snabb visit så vi får passa på att umgås. Har även hunnit att vandra omkring på vitberget med dem idag och ätit på korvgubben. Imorgon börjar jag om att jobba igen efter typ en veckas ledighet. ciao
 
 
några bilder som jag inte har visat från alicias kalas - 20120530

I Didn't Mean It

 
asså den dag... börjar med att man vaknar upp i kåge> drog till stan och köpte en ny telefon> käkade tårta> såg teater med mor och mormor> blev lite presentutdelning> fikade lite fika> kände mig bortglömd> blev lite ledsen> for på en cykeltur till sjungande> for hem och trixade med telefonen> ledde till mängder av tårar. Inte min typ av kväll</3 Nu ska jag nanna som jag borde ha gjort för några timmars sen.

DenVitaGudrun

Jag tror aldrig jag har känt så starkt för nån som jag kände för dig. När du försvann dog mitt inre och jag grät varje dag i en vecka. Visste inte att det var kärlek förän du försvann och nu är du borta föralltid. Idag var dagen jag kände mig mogen, kunde gå vidare och köpa en ny. Inte så redo än att köpa en svart för du kommer alltid vara min första svarta iphone och alltid ha stor plats i mitt hjärta. De va du som lärde mig va kärlek betydde, lärde mig att bli vuxen, de va du jag studenten med och jag kommer alltid älska dig. Den nya.... vita.... ska jag försöka lära mig älska eller det kommer nog att gå lätt när du visade mig först. rip bengt aka 'den svarta iphonen' som försvann den 120627 från bakfickan. 
 
tiden när vi lyssnade på kent, kommer aldrig att glömma<3

4ways

Frukostar från förr:
1. Mjukakaka med ägg och kaviar och en kaffekopp. 2. Ingefära te, soyghurt med hallon och rivita med skinka, philadelfiaost och gurka. 3. Mild yoghurt med banan, tranbär och linfrön. Kaffekopp och en wasamjukis med ost, skinka och gurka. 4. Orient te och ett ägg. Mild yoghurt med keso, hallon och linfrön. 
 
Har nyss tryckt i mig kaffe och några mackor till frukost, måste ut med hundarna tvärt och sen MÅSTE jag städa. Har fortfarande inte städat sen i fredags, skulle ha gjort de i lördags men då var jag för bakis, samma sak gällde i söndags och igår låg jag bara i soffan som ett apatiskt barn. Kunde inte rör mig hade hur ont ikroppen som helst, tror det beror på hoppet i strå men iaf så har det blivit mycket bättre idag.Tur det! Hoj.
 

All around the world

Det blev en tvådagars i helgen måste ju passa på när man lika är ledig. Igår va jag bakis ett tag och tryckte i mig tacochips till frukost, lunch och middag. Där vid sju for jag challe, felix och simon och skulle bada i strå. Vågade faktsikt hoppa från den högsta, trodde jag skulle dö men de gjorde jag inte, OMG!!! Aja mor och far kommer hem imorgon och jag har fortfarande inte städat, måste även fara och handla, har inte ens mjölk ;( seeya
 
'

Turn To You

Har nyss tryckt i mig tacogratängen som blev över från min och challes middagsdejt igår. Middan blev lyckad och festen blev ju också roligt....mm...kanske lite för mycke folk bara och okänt folk. Blev iaf utgång på olles sen, mycke folk och terrassen öppen. Somnade kring fem imorse så det blev en lyckad kväll kan ja säga :) 
 
 
en gif på susanna från midsommardagen

ORA

Äntligen har 'sommar med ernst' börjat om, önskar verkligen att jag pratade som han! Allt låter så fint och lugnt på nått sätt. Håller annars på att städa lägenheten inför främmandet imorgon eller har hållt på mellan alla reklampauser på tv sen jag kom hem från jobbet. Får se när jag blir klar ikväll, ajust ja måste fara förbi konsum och handla inför jag och challes middagsdejt imorgon. Kanske får göra det efter jobbet i morgon istället aja får se hur mycke jag hinner. pözzz
 
 
rita ora -  har en bla en grym cover på 'somebody that i used to know'

120704

svensk sommar<3
 
Sitter och dricker kaffe inte i solen inte, ne för vi har inglasat och det är mycke varmt! Har inge att göra annars, är så himla uttråkad. jepp jepp. hoj.
 
 

Every Kingdom

Börjar sju imorgon men kan inte sova så käkar en massa mackor med leverpastej på och ser the bounty hunter. Har jobbat från fyra idag till nio så på förmiddan hann jag med att handla mat och sola med challe. Fint väder har vi fått iaf, hoppas det håller i sig nu då....aa..... det enda jag gör på mitt jobb är att prata om väder. Hur svensk kan man bli? Har inte gamlingarna varit med om nå intressant i sitt liv eller måste man bara diskutera vädret? hihihi ville bara få det sagt.
 
 
behöver kärlek i form av choklad :$

VIKTIGT MEDDELANDE

Varför får jag mig aldrig in på fb?? Börjar bli ganska less allt sådant tjafs nu! Och varför kan inte den andra olivia svara i telefonen så vi kan boka hotell/vandrarhem what so ever!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :@:@@@@@ Hur sakta äter du cahlle? punkt

FÖRSTAJULI

Jobbar delat idag och fick sluta där vid tolv och börjar om igen vid halv 5. Har hunnit tagit en två timmars lång power nap, riktigt jävla skönt. I veckan bor jag hemma själv, föräldrarna har dragit mot göteborg och jag fick inte följa. Så som straff blir det fest i helgen!! He he. Aja ska snart gå ut med hundarna innan jag far och jobbar igen hej.
 

RSS 2.0