aj aj aj

I dag på skolan börja min hals göra förbannat ont trodde de var halsbränna för jag blir aldrig sjuk, men ne nu sitter jag här några timmar senare och har ont ihalsen, öronen och huvuet. Känner mig matt! Orkar inte bli sjuk nu, vi ska juh ha skoj i helgen.
hihihi nu ska jag dricka te!


mos!

haloj just nu så är mamma och pappa i usa och hälsar på min morbror som jag har aldrig sett. Men nu när dem är borta kan jag göra vad jag vill och äta vad jag vill. Fast ne matte och elin bor här och ska "hålla koll" på mig och se till att jag äter nå vettigt, det går väl bra so far.
thihihihih hejdåsålänge


1x2x3x4

Ikväll är det jag och olivia det blir najs!!!!!!!!!!!!!111



 


NU ÄR JAG KLAR!

Nu är jag klar eller det säger vi som iaf, det får vara nog med detta historia arbete nu som jag har skrivit på hela veckan. Välformulerad mening?? Men är så trött och ska sova nu för ska upp vid 5 för att säga hej då till mamma och pappa som drar i väg till usa i två veckor... har aldrig varit ifrån dem så länge :( hur ska det gå??

så här glad är jag!


less

Håller på att bli tokig har skrivit historia sen jag kom hem från skolan. Inte för att jag har skrivit i sträck men nästan eller nae. Men iaf så tar jag en paus nu för att slinga mammas hår.

en hund där


BELIEF

skriver om papyrus och hävstången
medans jag lyssnar på Gavin Degraw och Beirut
blir nog ett bra historia arbete
hoppas jag hinner med idol
blir dock inge halv åtta hos mig
nu tillbaka till arbetet, tjiing




 

 


.

I lördags var jag och firade linn i folkan när hon egentligen fyller år idag. 17år blir flicksnärtan idag bara ett år kvar nu tills du får göra va du vill. Blev lite förvånad att jag fick fara ut för mamsen och papsen för det som hände förföra helgen, men dem är snälla eller dem kom ju och hämta mig kvart i 11. :$
Ikväll blir det historia skrivande och ett kalas att besöka!!


TäTOO0

Har införskaffat mig ett par tatueringar idag!!!


Min dag i bilder

Idag följde jag mamma till hanverksfestivalen som var på folkparken. Köpte en massa pärlor så får se när jag tar itu med det. Men där borta pysslade jag och mamma en del, smycken och sen virkade nå tjafs. Innan vi for hem köpte vi thaimat som vi åt nyss, guse lov vad jag älskar wok!
Ikväll ska jag på linnspartaj, ska nog bli kanonis men nu måste jag hitta kläder för ikväll.
ciao

mammas platta sak// nallarna jag gjorde(A)// en väldigt god cupcake// ett armband// mat!!!!!


Yeah I will be here until monday.

coco avant chanel - en grym film från igår// en låt som nöts nu// vill ha från scorett// en härlig bild bara

 

mamma är på ok och hämtar ut ett paket från h&m till mig, hade beställt some shiet för att fylla ut dem tomma ytorna i garderoben. Sen där vid ?? blir det idol sen någon bra film. Så för mig ikväll blir det soffhängkväll, en jäkligt efterlängtad sådan med en massa naturgodis!!!!!


hellu! ligger i sängen och ser valdebatten på 4an i brist på annat. ajust bloggar från mobilen och de gick icke bra för kan bra göra rubrik så hej så länge :-)

Eller kom på nu hur man gjorde (a)

todelo

varit och lekt med cissi ikväll fast var sjukt trött så drog där vid halv, vi har iaf sett idol som resten av sverige. Gillar dem sämsta tror jag vill se mer av såna, heh.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar på toa så jag ska få sova nån gång och för att tiden ska gå fortare så käkar jag limpa med en-cm-tjockt-lager messmör<3
hade hoj, för nu blev toan ledig!

heheh oj de bju vi på, från ihelgen som blev så braa!



HURTS!

gaaahhh...... wonderful life<3

 


den bju ja pa


BAJS OJ SÅ MOGET!!!!

thihihihihihihihihihihihihehehehehhehehehehehehehhehehehehehehhe
hehehehehehahahahahhahahahahahhahahjagefull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IKVÄLL DÅ JEFVLAR!

almost a year ago now

;P

hej jo hej längesen nu thihi blev bara så, har bara inte suttit vid datorn nåt.
Men iaf i dag så har vi haft väv hela dan, i slutet blev jag såååååååå aaaaaaaaaaaaaaaaarg!!!! varför vet jag egentligen inte, är väl bara bra på att överdriva och sen så är jag juh tjej så då får jag ha såna humörsvängningar. Sen gick jag på stan med olivia >blev jag glad, kanske för att jag fick en underbar presentoch en massa fika!!! Men sen när jag kom hem fick jag hets på en sjal som fanns på stan, stackars mina föräldrar. Har iaf haft på mig världens finaste sockar/socker/strumpor det gjorde min dag eller en del av den.

hehehe rena skor


en skallig ung

jag såg en bild av en skallig ung man kängor och skinnjacka hade han han verkade ilsken och väldigt arg han visade tänderna som en varg jag tänkte på honom i flera dar massor av frågor till honom jag har
brukar du nånsin sakna ditt hår
va brukar du ge din mamma när hon fyller år
borstar du tänderna varje kväll
brukar du ha problem med mjäll
va gör du när du inte är i rapport
kanske du håller på med nån sport
tycker du bläbär med grädde är gott
vilken är din bästa present du fått
hade du tandställning när du var nio
brukar du gå med pappa på  bio
badar du helst i hav eller sjö
brukar du vara rädd för att dö


fina handleder// ???// lykke li

thihihi min dag ja

Haha serriöst inlägg nedanför. Men aja idag mår man bra! Idag har jag tittat på uppstoppade djur och en hund matta, klätt in ett par glasögon, dampat på en plast bit med tråd och ätit kall korv > kan ju inte bli bättre.
Ihelgen blir de middag hos några randomZ sen vet jag inte mer :S
så bye

fint hår// Jason Castro// fina armar


Go Cry Emo



Denna dag!!!! Inte okej!! En dag som denna vill man bara ligga hemma i sängen och tycka synd om sig själv. Därför emobilden, nu blir de inge mer för idag godnatt!

RSS 2.0