Den 30 juli



Fick finaste snapen av Josse idag.// Idag fyller jag 21 år och snart ska vi äta räkmackor och kakor. Återkommer sen, hej då!!:)

Frullemåndag



Har varit ledig hela dagen idag och jag inled allt med 11 timmars sömn. Satt som ett smäck. Sen efter lunchtid nån gång kom mamma och hjälpte mig att städa lägenheten. Himla fin kvinna de där!<3 Som tack bjöd jag på middag och de fick bli kanske de bästa som finns.. FRUKOST!! Nu har jag två kaksmetar i kylen som jag tänkte baka ut. Bye.

Torgny

 
Tre från veckan. 1. Bra combo. 2. Banan och blåabärglass toppad med mullbär. 3. Rekommenderas.// Har nyss ätit middag, har sån där delad tur idag så de fick bli relativt tidigt. Börjar om kl 16 då ska jag kriga igenom dom sista timmarna, sen hem och sova!! Blev väckt inatt av ett fyllo, som kramade lyktstolpar och va allmänt ensam. Aja ska börja bege mig snart, hej.

Coasters/Espresso House




Jobbade 7-17 i massa jävla plus grader i vilket resulterade att jag blev en glansig lök.. Efter jobbet blev det en efterlängtad dusch och klet med smink. For sen på coasters och middagsdejtade morsfars och avslutade middan med efterrätt och kaffe på espresso house. Nu sitter jag och ensam-äter holländska jordgubbar och ser geordie shore. Lördag i sitt esse. Puss hej.

Alhem

 
Italiensk glass från alhems trädgård. Bilder från i söndags.// Skellefteå levererar 30 plus grader och jag har jobbat 7-17 idag. Har sprunigt omkring som en lök och spridit min underbara odör på norrbacka. Nä men det har gått bra att jobba idag, varit lugnt men varmt! Hann till och med en fruktstund, vi köpte jordgubbar, melon och körsbär som vi satt och gottade oss med. Jobbar även 7-17 imorgon så vi får se om jag pallrar mig ut i den tropiska natten. Hej!
 

Kalasbilder









Lite bilder från pappas kalas.// Hemma från stugan nu! Har haft det jättebra med 5kilo vattenmelon, massa solande, grillat, vinmys, chokladbollstårta, poddar osv. Vem fan vill bo i stan på sommarn? Håller nu på att laga lite matlådor till helgens jobb och snart ska jag skölja ur oljan från håre. Hej påre.

+30

 
Har jobbat klart för idag nu, ingen kan få mig att ta kamals pass!! BOOM! Nu ska jag plocka ihop lite saker sen på ica och handla till en grillmiddag i stugan, ska dessutom far som fyller 52år. Bosätter mig där nu när jag är ledig. Inget wifi, på mobilen står det 'e' och sen har jag dessutom slut 3g så kan inte ens surfa i våra 3g-zoner.. livet på en pinne. Älskar att bara få stänga av mig (lite) från omvärlden. Höres sen, simma lugnt.
 

Ska vi äta frukost tsm?:$


En frulle från Sthlm// Sitter och dricker kaffe nu! Har knappt fått tre timmars sömn inatt, skyller på en chokladbollstårta och instagram. Aja bara att bita ihop, nu blire jobb 7-14 sen två dagars ledighet. Pöss.

lilla marie

 
Bilder från i fredags// I fredags bjöd jag, mamma och mormor på lunch på lilla marie. Va jätte mysigt! Sen gick vi lite på stan och köpte en fin burk från 'butik udda'. På kvällen for jag till josse med suss och andra olivia. Hade en fet catch up med massa gott. Fina flickor de dära<3 

Hej, jag saknar dig.

♥//

Chia och Linfröpudding

 
I brist på annat bjussar jag på ett nytt chiapudding recept hehe. Blanda 1,5 dl valfri vätska (jag avände mig av mandelmjölk) med 1,5 msk chiafrön och 1 msk linfrön, blanda väl! Låt stå minst en timme. Mosa i en halv banan och ev lite smaksättning (jag tog 1 tsk vaniljpulver). Toppa med frukt eller bär. Klart! // 
 
Idag är jag ledig och ska agera fyllechaffis åt mor och far. 

Today


Idag - Har blötlagt frön och handlat billig frukt. Har jobbat över en timme på jobbet och haft en konstig känsla i kroppen. Har solat nån timme och försökt mig på en sommarpratar-podd. Nu tänkte jag sova.




Bishops

 
Igår var jag rätt så bakis när jag vaknade, på kvällen mådde jag lite bättre och blev dessutom bjuden på mat av bror på bishops arms. Laxspett med potatissallad!<3 Idag har jag haft min första jobbdag efter min (obetalda)semester. Jepp, nu måste jag städa läggan. Hoj.
 



Trästocks lördag

 
Lite tårta från igår// Har stekt på stranden hela dagen med mamma i storsnäckhamn. Är hemma istan nu och har nyss fixat mig och slängt i mig lite mat, snart kommer Matilda, julia och moa!! Äntligen får jag fäZzta med mättz! Vi ska dricka lite drinkar innan vi far till Anton:) hej me er,

Från veckan


 
Lite bilder från veckan. Stugan, storsnäckhamn, andreas, grillat, vitberget.// Ligger ute och steker i solen eller har tagit en paus nu, är så jäkla varmt! Ska snart bege mig till marmor för lite födelsedagsfika, tanta fyll juh faktiskt 78 år. Sen ikväll blire nog stugmys med en pullad pork och päronen. Höres.
 

måndag 7 juli








Lite bilder från helgen. Älska retro!! // Efter sex bullar, en halv kladdkaka, en chipspåse och en tvådagars fylla så har man även överlevet ännu en helg. Skellefteå levererade jättebra väder igår men jag som va bakis som ett as låg inne hela dan och såg schluut på 'orange is the new black'. Nu ska jag pallra mig till konsum och köpa melon, tjiing!

lite rosa

 
Snälla sommartomten ge mig detta! Jaa jag är tjej och jag gillar rosa-cheesy-saker. h&m, essie, arabia, rosenkvarts, lagerhaus, triangl //  Fan va tvådagars tär på en! Känner mig inte alls på topp och ser ut som en rishög med röd eyeliner... Typ bra väder men sitter hellre inne och myser med mig själv! Återkommer med bilder från helgen sen, nu tvätta mitt öga med kokvatten. Klart schluut, hoj!

Storsnäck-kam




Storsnäckhamn// Kom nyss hem från stugan eller från stan nu då!! Har haft en liten mobildetox därute, va tvungen att va ute på gården för att få teckning och gå in i skogen för att få 3G. Kan säga att de har varit lite skönt, att bara få koppla av och mysa med päronen. Vi har staplat ved (spännande syssla), fikat, bara tagit de allmänt lugnt och ätit go maten så som bullens varmkorv och spagetti med köttfärssås. Sjukt underskattad mat!! Aja man är iaf tillbaka till Skellefteå nu och tillbaka till civilisationen, nu dags att göra sig klar för lite (vin/)pizzamingel. :)
 

Cloud Nine


Yep då har man varit på Ica Borlänge en sista gång och inhandlat lite roliga saker.. // Sitter på tåget som ska ta mig till Arlanda nu. Har packat ihop väskorna och är på väg hem med nästan ett kilo över än va man får ha när man flyger SAS. Mamsen ska hämta mig på flyget och jag ser verkligen framemot några dagars stughäng. Nu tänkte jag lyssna på nyaste podden med Hannah och Amanda. Herå!

1juli


Lite bilder från Sthlm// Ser glamour och dricker kaffe, vädret suger och a jobbar. Kanske tar en prommis till Ica snart, de är en ganska rolig aktivitet jag brukar göra här. Jepp! Hoppas vi hörs snart skellefte. Bye.

RSS 2.0