boy don't smoke

Börjar om typ en och en halv timme känns ju lite sisådär att ens fara till skolan när man bara har en lektion och på den ser en kassfilm! imorse var jag och tog lite prover visades att jag var fullt frisk, fast har ett prov till att göra... Ihelgen blir det faktiskt NYKTERT!! Nån gång var ju de här tvungen att ta slut, inte hälsosamt att ha druckit varje helg sen skolavslutningen. De blir lugn helg först middag hos linn sen när dem drar ut på krogen då far jag och challe till nåt random. På lördag blir det först att fara till ume med mamma för att shoppa sen på kvällen lek med olivia!!
1,2 the filthy youth 3, 500 days of summer - fin film 4, en fin hest

ahbahbahababababbA

Igår mådde jag inte så bra var mest grinig på skolan så idag när jag vaknade upp och hade ont i huvet och kallsvettades så sket jag iskolan även fast jag får världens ångest för allt jag missar så får jag väl bara ta det nån annan dag. Har körlektion snart så ska väl börja pallar mig dit med flottigt hår!! x(
bilder från bööwWlingen i tissdags:

Kyckilngsallad

Har varit i pite hela dan och gjort halken. Är fett besviken även fast jag var skit nervös så hade jag förväntat mig att det skulle bli så rolgit som alla säger, men seriöst fick åka en liten sväng sen var de klart. Kände ju ingen heller visste mer eller mindre vem vilka va. Roligaste på dan var typ lunchen, snurra runt i bilen och sen sällskapet. Det var länge sen nån fick mig att skratta så mycke att grät! Må säga tack carolina. Aja snart blire bowling med brudarna!

här var man på topp och skulle göra en lycksele pose

.

kommer dirket innanför dörren och hatar han!

fisk

Åkte igår med challe kändes konstigt men hon va duktig:$ tog en trip till vitberget och till kåge. Myste lite med små hundar, skoj skoj. Aja idag taggar vi halken fast kanske inte är skit nervös... drar om en kvart:( wish me luck!

KÖRKORT, gaah

rätt eller?
AAAAH GRATTIS!!!! ÄR SÅ OTROLIGT STOLT LIZA!!♥

såg om de här på the voice imorse, fint på nåt sätt :$


gör som challe och klaga på min cphand!

Käkade chips och dipp till lunch och kikade lite i körkortsboken. Körkortet går framåt men inte går de nå snabbt. Aja igår var jag med cahlle hos simon i kåge, såg lingonfilmen. Tyckte inte den va så bra som alla påstår, va ju bara cpn som spelade dummare än va dem va! somnade ett tag i soffan eller alla tog en snabb pnap där ett tag. Kenny och simon va ju mindre snälla!!! säger bara de. Ikväll blir det mat på viking inte pizzerian utan den i stan, tards!
bobbo♥

jag heter inte lina!!

Bilder från igår då:

20110923


Hade som vanligt sovmorgon idag så då passade jag på att fara till vårdcentralen och ta sista gardasilsprutan. Sen bar det av till skolan hade två lektioner, som vanligt... typ de o värdaste jag har varit om. På svenskan satt jag bara och pratade och på engelskan såg vi en stillbildsfilm i 15min sen fick vi sluta. For sen till körskolan för att ha körlektion, jaa sofia tyckte jag var lugn idag!!!! Nu klagar hon typ bara på dem där jäkla faserna. Så ikväll... ja... de vanliga säger jag bara! Syns vi på molle/målys/mällleis ikväll då?? det är ju gratis några timmar där!!! hej

hell yeah!


Fuck you annelie nu har jag en egen halsring!!!

hey//

nu far jag till cissi för att se friends with benefits,

Nu i dagarna och kanske i mellandagarna.

1. Gillar att klä ut mig till amy winehouse och sen våldgästa folk.
2. Men skulle mycket heldre gå omkring med angelica blicks garderob, tack!
3. Kan inte nån bara ta i tu med mina läxor och de där jäkla körkortet?
4. Slikigt gott, jaa!
5. En fin päls från asos som inte skulle sitta fel nu i höst.
6. Nej tack!!

bfkjebw vnM

tror alla var lite smått höga idag..
.

Carry the news

Har sovit till 6 sen pluggat duktigt pyskologi. Känner att jag tjatar ganska mycket om de osv men måste iaf få ett g imorgon, trodde de inte va så jätte serriöst men ne då har hon bokat aulan och jag hittar ju inte ens dit!! Men men ska väl gå. Fikade även lite födelsedagsfika nyss, broder Magnus fyller 26 idag så ett Grattis till han då!! Folket börjar bli gammalt, hej. Mot oändligheten och vidare!!!
.

HALTALOTTA

Va ju på olearys igår, käkade där och det slutade även med att vi drack. Jag som skulle vara nykter... Go mat och go dricka, kanske inte värt pengarna nu i slutändan men aja får ju skylla sig själv.
Idag måste jag göra pyskologi, men nu ska jag ut med vår halta hund.
lite bilder till liza innan hon börjar tjata

ÄT INTE POLSK RABARBER!!

Kom nyss hem från älvsbyn, det va skoj eller mindre skoj! Till den mesta tiden käkade vi, mat mat mat. Frukost, fika, lunch efterätt osv... smalt. Aja hemma nu, ikväll blir det middag på olles med några finfina brudar!!
.

tjockis bordet från igår i vårat rum,
när vi skulle gå och köpa den där creme fraichen
träffade vi några förvirrade älvsbyninvånare
söta
äventyr i sig

POLEN DEL 4

Ska snart gå till busstationen för att bli hämtad av sara sen beger vi oss alla mot älvsbyn för en sista gång, kommer hem imorgon. hej.
Sista delen nu då av polenresan nu då eller kanske mer nån dag (A)
va beredd på birkenau nu då

Vill Nån Ha En Grön Väska?

börjar om 45min på det ska jag hinna kleta på lite smink och cykla till vårdcentralen, sen på skolan jaa!! Vi har bara två lektioner, svenska och engelska sen hem och duscha, packa lite sen fara till älvsbyn om polenresan och så.
Imorse har jag sett på myror i brallan, lärt mig några saker om fjärlislarven osv, saknar den tiden...
hej ho nu kommer bilder från i helgen liza!!! lite si så där i tid!!!
haha asså va hände med alla dessa suddiga bilder???

What a wonderful kind of day.

Sitter med engleskaläxa nu sen går jag över till psykologin, som jag har gjort hela veckan!! Men har som aldrig fått göra klart den eftersom det kommer bara nå randoms som kallar sig alla liza och kidnappar mig :( :( dem kör galet och äter glass medans, hemskheter!!!! inte ok!
jaaa btw mitt visakort har äntligen kommit!!! :D:D:D:d
rolit

Blank om näsan

psykologi blir bara mer och mer ett hat ämne
ramlade av stolen på religonen
det gjorde jätte ont men kunde ju inte visa nå känslor
tänkt på helgen
blev en hel del dricka
lyckades även förstöra en massa och göra bort mig
borde inte ringa alla i fyllan:(
har sett awkward sen jag kom hem idag
lyssnar på jose
ska äta lite avokado nu

att få ett sånt här mms gör ju verkligen ens dag, tack flickor!


???

Sitter i min ensamhet och taggar fest, JAA! Serriöst vars håller alla hus eller vars är challe rättare sagt?? :(
.
Två bilder från igår, ser lite lätt full ut.

VI DISSAR PARLAMENTET

Börjar 10 idag så har bara legat och dragit mig, kollat på the vocie och käkat avokadomackor. Ligger och myser med bella nu, ska snart börja klä mig och dra till skolan. tagga ikväll då!



Disneydags

Idag har vi tagit skolkort, vi körde på disneytema. Alla var fina förutom jag som sprang omkring med en vårta på näsan. Annars ha vi sytt på braxorna vi alla gör osv. Torsdagsfika som är standard i hv, vi sätter figuren innför balen! Imorgon blir det tjejförfest hemma här med flickorna från klassen blir nog bra. Har som egentligen inget att säga så allt blir osammanhängande. så på med mjukisarna sen ut med hundarna sen vidare till cissi. hej.







110907

Klev upp tidigt idag för att cykla till tandläkarn halv 8 och höra alla vackra ord om hur fina och perfekta tänder jag har. Gillar att få fina kommentarer om insidan av min käft. Efter skolan idag for jag och challe till stan för att köpa biljett till toxic, medans alla snygga killar var på ttröja affär så gömmde vi oss på ur och penn(a) Sen drog vi hem till mig kollade kläder, FIKADE, lockade håret osv. skoj. Hon lyckades aldrig att pallra sig härifrån.. skämta gillar att umgås med henne♥ Ikväll ska jag plugga lite körkort och kanske köra och så.





imorgon blir jag till en fager liten tös på skolkortet..

she's got a rainbow syrup in her heart that she bleeds

Höll på att boka en resa till rhodos imorgon men tog mig samman och drog mig ur, mest kan jag väl skylla på ekonomin hade då inte tänkt att betala många tusen för en sista minuten. Aja kul att stanna i kalla höstsverige som ger mig dålig hy osv. Blir då toxic i helgen och hela läggan för mig själv, så här drar vi fest!!! kom vetja, härmed inbjuden. bye.

en jonna

Turner

ser tv och bakar minimuffins


110904

hojhojhojhojhOj, steg upp vid tio käkade frukost osv osv sen har jag suttit slickad framför tvn och sett avatar weekend break på nickelodeon. Sen till middan kom matte ock elin, mamma gjorde patrik isaksson kyckling och till efterrätt blev det chokladfondant, gött! imorgon skola psykologi a  på morgonen i två,5 h skoj. hej


oldie

Så vare igår...



Bilder från igår, fillip, challes POPLE♥, challe & fillip, challe super,
tog fram fylle kepsen, alltid mitt vin
Roligt att det var vi tre ibörjan och sen i slutet va alla på varsin fest, jag for då till olles.

fäzzZttt

Jaaaa dem tre musketörerna sitter just nu på min balle och fester eller förfester se vars kvällen bär :$
hare bra alla levande hej då upp


life is for living

Igår var det så att jag chillade med cissi och såg filmen Charlie St Cloud, en mycket fin en kan jag säga. Blev även att halv kilo vindruvor osv. Kom hem ungefär tolv hade ändå sov morgon idag till tio. Så idag vaknade jag först 8 och tyckte det var för tidigt att klivia upp och sen nästa gång 11 och då var jag lite lat och orkade inte fara alls(A) Fick jätte dåligt samvete och var tvungen att ringa en annan olivi som är van att skolka och tyckte att jag gullig hihihi. Så för att väga upp det jag missade så rå jobbade jag med Psykologin!! yeah. hej.
hihihiih

RSS 2.0