Röd favoriter 1.0


Går omkring och luktar som en jordgubbe. Har tagit helg efter ett extra pass åt hemtjänsten, eller ska jobba även söndag. Vardia i veckan har varit ok! Ikväll blir det bryggargatan med mor. Offertolle bjuder på maten, bör poängteras fast de är en födelsedagspresent. :> ciao 
 

Ooops!

 
Tog mig friheten att morgonshoppa lite från nelly.se.. de bäzZta!!
 

Blev en massa fikade i lördags..

 
1,2 Farfar-fyllde-75år-fika i Robertsfors. 3.4 Susanna-har-skaffat-sig-en-fin-lägenhets-fika på myntagtan.

love payday

 
Lön nr 1 har kommit, har redan betalt mina räkningar plus skulder och klockan är innan 10. Yeh! Skönt med ledighet två dagar, tog på mig ett extra pass på norrbacka. 11-21 söndag. Veckan på vardia har varit lite blandad, ska iaf inte spilla några mer tårar på det där. Ser fram emot en mys-ätar-kalas-helg som inledds med en lunch på schtaan med linn. 

Fredags middag.

 
Laxgratäng med ädelost och valnötter, sallad och färsk pasta. Vaniljglass varvat med banan, hallon och choklad-jordnötts-sås.
 

Resa till sthlm, bokat!

.

with nothing but the sound of my wrist watch

 
Två nya klockor som kom med posten i måndags från urban outfitters, även armbandet är nytt men dock från h&m. Annars då? Jobbet flyter på? Jora, de tycker jag. Nu blir det en pw i minusgraderna.

muffin de omeletté

 
Igår morse gjorde jag omelettmuffins, det är ju så himla enkelt och sen kan man fylla dem med va man vill. När jag bodde i Barcelona så gjorde jag några stycken med skinka, fetaost och zucchini. Dessa är fyllda med grillad paprika, broccoli, tomat och toppad med sesamfrön.

Frusna tårar i -15°

 
Är väldigt sugen på något eget nu.. med någon annan.. någon annanstans.

dinner for three


 
Gårdagens middag: Baconlindad fläskfile, fylld med fetaost och jalapeno. Broccolitimbal, chilibearnaise och varm champinjonsallad. Vaniljpannacotta med valnötter, hallon och apelsinsås.
 

#inredningsglasögon

 
Stryker runt här hemma i morgonrock, jobbar hemifrån och dricker kaffekopp efter kaffekopp. Blir en lugn lördag med mor och far. Det väntas gomaten och gravity. Hej btw.



Satchel in Tan

 
Skickade iväg en beställning till urban outfitters igår, på bla väskan ovan och en blottar rock. Beställde även lite annat tjafs, som en musse-pigg-klocka och en mugg. När jag kände att jag inte fått nog med att bränna pengar tog jag mitt pick å pack åå for ner på schtaan. Va tvungen att köpa en kalender som skulle fullborda mitt nyårslöfte, som är... håll i er... att bli mer strukturerad. Att hålla mer koll på saker, planera och inte lämna allt i sista sekund eller det är vad jag tror strukturerad betyder. Fick iaf bli en a5 stor hipsterkalender från åhlens med läder pärm, (skaaaa matchas med väskan!!) Så har suttit och fyllt i den nu, om jag känner mig själv rätt så håller detta isig i cirkus en/två veckor. High hopes. Ska fan i mig sova nu! natti
 

när år tretton blir fjorton

aaa kvallesorten dära... löve retro
 
Då vare 2014! Nyår firades på läkarvägen 7d, med en bästis (<3 thihi) och massa okänt folk. Tyckte det funkade rakt igenom, go mat och den efterlängtade nyårskyssen  (var dock inte så romantiskt som jag trodde de skulle bli). Rensade även min chokladkalender och bjöd en luffare på skinkmackor där vid tre tiden. Tror jag somande klockan fem efter några youtubeklipp på seinfeld. 

im back 2.0 pro delux

Kanske jag ska fortsätta med the blögging of the blogg. Har inte varit den mest aktivaste på sistone, men iaf så skiter jag i att skriva ett helt inlägg om varför jag inte har bloggat (,som jag vanligtvis gör, ber om ursäkt> uppehåll i två månader> "förlåtinlägg" etc etc) Börjar fan spåra redan nu. Kan börja om imorgon. Förlåt! <3 Tänkte även bara inflika med att jag sovit så jäkla dåligt inatt, gråtandes, mardrömmar, och vaknade stup ikvarten. Aja ska snart kriga igenom dem sista timmarna på norrbacka sen blir det en 12timmars natt som väntar. pözz

Jag tror jag är...

 
Hoppar runt mellan olika webshoppar, inser att mina vänner har blogg och inser att jag har tre unika besökare här. Den andra janurai är full med slask och konstiga känslor som jag inte kan sätta ord på, tror jag bara saknar nån just nu. Någon speciell.
 

RSS 2.0