Halloween = 31 okt

Det är ju idag de är egentligen halloween och eftersom jag har lite fritid så har jag pysslat lite:


tyckte det passade till??

 

en oserriös// en lite mer serriös// min tatuering

 

Det är ju min blogg och det är typ inga bilder på mig där av bilder och för att visa vilken fin indian jag är, med lite för mycket fjädrar i håret, örornen och runt halsen. Ska ut på äventyr snart till skogen och ha det trevligt med en massa kompisar som det var längsen man var med. Ha en bra fredag då!! Och tagga att det är lov nästa vecka

 


20101027

Ikväll har jag pluggat med cissi och färgat hennes hår, guse så bra jag var :$ Blev lite stolt över mig själv där, men när jag skulle cykla hem blev jag lite mindre stolt över dessa vädergudar. Jag vill inte ha ett jävla piss väder när jag ska cykla hem.
Aja hade boxercise på skolan idag så lär nog vakna med en jävlas träningsvärk + på det är att vi har prov också om inte malin far hem så slipper vi!! hhihihi

på fredag ja.




some people drink coffe, you drink tea

va gulligt att ni gillar min tatuering :3
aja helgen har varit kanon även fast inget har hänt har bara chillat med päronen och sen några vänner. Men det kan ju vara skönt ibland! Taggar då nästa helg.
Har helt glömt bort min data vän avataren aang och istället pysslat med baking life, är typ beroende har ställt alarm på 02.20 för då är mina munkar klara, sorgligt!!! Ska väl försöka sova nu i några minuter innan då.

-ingen bild att bjuda på


i can reach out, i can do what ever i want

 

Har så himla konstig känsla i kroppen. Vill springa en mil även fast jag är trött, kan inte sluta le fast jag har världens huvudvärk. Men nu är det gjort och det går inte att ändra sig!! Men det känns så jävla bra, är jätte nöjd!
<<jag, mattias, magnus, mamma & pappa
.

Då kommer rädslan och tar oss

Imorgon flyttar det in 5 fåglar, kunde inte pirra mer i magen men det är ett härligt pirr så det är lungt. Har ju längtat hela veckan hoppas det gör inte ont nu bara.

-

Har inte öppnat historiaboken än för direkt jag bara tittar på den eller tänker på den så kommer det fram en tår. Vill så gärna skippa morgon dan men kan inte skita i två prov.
Får se när man går och lägger sig inatt då.

ÄRU?

Trevlig historia lärare vi har!! Fick hem provet idag så vi får plugga tills på fredag, vi får jobba två och två på första delen och sen får vi ha en fusklapp på typ 4x4cm. Men det var typ ändå svårt, han förväntar väl bara mer från oss nu.
Fick även hem skolfotot idag. Även fast jag skrattar på kortet så blev jag ledsen när jag såg de. Dubbelhakor och fetarm kan de bli bättre?
bara tre dar kvar ju, taggar!


alla har nog varit med om de

-visdom från gossipgirl


Dags att bli lite djup.

 

Alla har nog fått sitt hjärta krossat någon gång och det gör ont det går verkligen inte säga nåt annat. Men det finns ungefär 6,8 miljarder människor och oftast behöver du bara en, han/hon finns där ute det gäller bara att hitta rätt. Som en visman sa någon gång "tiden läker alla sår". Det är inte lätt alla gånger men du kommer över det förr eller senare. Det bästa man kan göra av saken är att vara med vänner (eller skaffa nån hobby?)

 

Alla har nog varit med om att någon man känner har dött. Om inte, för det går verkligen inte att säga: jag vet hur du känner. Man vet inte hur det känns innan man har upplevt det själv. Det känns som något slits från sin kropp och man vet inte hur man ska kunna fylla i det tomrum som den personen har lämnat kvar. Tårarna tar aldrig slut och man kan inte sluta tänka på vad det sista man sa till han och allt man har fått osagt. För man vet att inget i hela världen kan ta tillbaka han och man känner sig så liten och hjälplös.


till två av mina bästa vänner jag vet att ni klarar det!

 

-morfar & magnus


RIGHT NOW

lyssnar på party musik så jag får ont i örat och magen
taggar lördag
men måste ta mig igenom veckan först
tre prov, med start i morgon
samhälls mmm kul
orkar inte nu så ska se ett avatar avsnitt
sen duschen
och sen sängen
godnatt


gör som alicia snart


så ja

Igår var jag på 50års kalas och åt!!!! Hur mycket mat som helst känner nu att jag har blivit några kilon tyngre, efter allt mat och fika så drog jag till stan och var med linn, josse och olivia. Vi gjorde inte så mycket såg tv och pratade med det gjorde inget var bara glad för att få vara med dem som var ett väldigt bra tag sen nu.
Idag blir det att se avatar och göra ett besök på kågevägen.
hörs mer sen, kanske

lekte med några i fredags, hihi fina




i dont like mondays

idontlikemondays.us

Asså att alla jävla tap orkar!!!!!! Tordde detta skulle bli en bra vecka men ne då ska nån förstöra allt. Och sen att challes moppe blev stulen i lördags, det hade tydligen min med (hehe hade inte märkt de förrän polisen ringde, sen funkar den typ inte heller men det hör inte hit) och förstörd står den på mb!!! IDIOTER


DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I

Helgen är slut och skola imorgon
jaaaa
veckan börjar med äckel-matte-b
kan inte sova
annars i helgen
trevligtrevlig!
träffa en söt hund med valkar
-ingen bild
hoj


where do we go when we go from here?

lars eriksson, mmmmmm<3

Har bara sutti hemma och degat idag eller var på stan tvärt och köpte en skjorta och hårfärg, är jäkligt less på mitt solblekta sommarhår. Vill ha förändring nu!!!! Skulle vilja sola 7 dar i veckan också> vill vara brun. :$


SEJ I DAG!

haloj, mamma och pappa kom hem igår med MASSA fina saker, hmm ne men ska inte klaga här inte. För det är de enda jag har gjort idag, med slutade tio så mina vänner hann inte bli så irriterade på mig. Så ser nu en värdelös film om en pajk med harmynta osv.... dricker även kaffe från starbucks eller muggen är där ifrån iaf hehe och käkar kubbar från coop. ANTECKNA!!!!!


hojhoj

känner att det händer mycke här??? Har suttit med historian hela kvällen fast inte gjort ett skit kanske för att jag har varvat det med att tvätta, äta, diska osv. mammsen och pappsen kommer hem på torsdag och då får dem ta över dem sysslorna!!! Gillar att jag har så mycke ogjort och att klockan är kvart i 12, mmmmm blir nog sent inatt man får sova.
tjing things to do, yeah

en annan oliv jag gillar att prata med, hehe ny bild där.


SLÅ EN PLING

Igår var väl okej, kan ju inte än annat säga, men guse vad folk har glömt saker, en mössa, nycklar och laddare plus en massa små saker... Men ni kan ju höra av er om ni saknar nåt.
Just nu laddar jag hem supermario som jag ska spela sen (a) men nu se nå värdelöst svartvitt på tv. Sen ikväll????
aja hare!

haha en ful bella som var arg igår, förlåt erika :$



RSS 2.0