Glutenfri höstgranola


Äpple och kanelgranola med kokoschips. 1 burk: 3st äggvitor, 2st äpplen, 2msk olja, 2msk kanel, 1dl mandel, 1st riskaka, 10st torkade plommon, 1dl boveteflingor, 0,5dl linfrön, 0,5dl solrosfrön och 1 tsk salt. Sätt ugnen på 175grader. Riv äpplen och balnda de med ägg, olja, kanel och salt. Grova hacka riskaka, mandlar och plommon, blanda väl ihop med äggröran och även resten av dom torra ingredienserna. In i ugnen i 20-30 min, ta ut var femte minut och rör om. Låt svalna helt och sen blanda ihop med torkade äpplebitar plus rostade kokoschips. Klart!! :)

Igår efter jobbet bakade jag ihop granolan ovan, blev supergott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0